Şimdi Ara

TOKAT TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne düşünüyosunuz tokat tıp hakkında bilgi verebilecek olan var mı ??

• benim için gerçekten çok önemli lütfen ama lütfen yardım edin arkadaşlar bilgisi olan ????

• siralaman kac
  • quote:

Orijinalden alıntı: filiformis

siralaman kac
    13400
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhantekin

13400

Alıntıları Göster
    lütfen bilen biri yardım etsin :(
  • tercih ne yaptin
  • Purple peperr şu arkadaşa sor arada boşluk var tokatlı diye arkadaşlığa eklemistim ama hiç konuşmadım

Ayrıca 90kusur kişi alan yerin neden kötü olduğunu ben de merak ettim kime sorsam şu kötü bu kötü ben de sıralamaya göre siralsdim o aralıktaki tiplari 13/14 not: siralamam sizden daha kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leatless -- 16 Temmuz 2015; 4:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leatless

Purple peperr şu arkadaşa sor arada boşluk var tokatlı diye arkadaşlığa eklemistim ama hiç konuşmadım

Ayrıca 90kusur kişi alan yerin neden kötü olduğunu ben de merak ettim kime sorsam şu kötü bu kötü ben de sıralamaya göre siralsdim o aralıktaki tiplari 13/14 not: siralamam sizden daha kötü
    teşekkür kardeş Allah razı olsun
  • leath siralaman tam kac
  • quote:

teşekkür kardeş Allah razı olsun

Alıntıları Göster
    tokat mı yazdın sende kesin gelecek nereyi bekliyosun ?
  • filiformis F kullanıcısına yanıt
    14.128
  • quote:

Orijinalden alıntı: leatless

14.128
    tokat tıp iyi mi kötü mü hiçbir yerde bi bilgi bulamadım :(
  • quote:

tokat tıp iyi mi kötü mü hiçbir yerde bi bilgi bulamadım :(

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    aga gir bak tokat tıp tusta 2014 de ilk beşte
  • kardeş duyduğum kadarıyla eğitimi felan iyi değilmiş tustaki başarısıda o öğrencilerin gazi tıpta eğitim görmesiymiş 2 yıl önce taşınmışlar gaziden. van tıpın bile eğitimi çok daha iyidir diye duydum akademik kadro iyi değilmiş gelen hocalar birkaç yıl sonra kaçıyomuş çok küçük bi şehirmiş gidenlerin çoğu başka bir tıpa yatay geçiş için uğraşıyormuş.iyi düşün 6 yılın geçecek sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon0123 -- 16 Temmuz 2015; 12:54:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon0123

kardeş duyduğum kadarıyla eğitimi felan iyi değilmiş tustaki başarısıda o öğrencilerin gazi tıpta eğitim görmesiymiş 2 yıl önce taşınmışlar gaziden. van tıpın bile eğitimi çok daha iyidir diye duydum akademik kadro iyi değilmiş gelen hocalar birkaç yıl sonra kaçıyomuş çok küçük bi şehirmiş gidenlerin çoğu başka bir tıpa yatay geçiş için uğraşıyormuş.iyi düşün 6 yılın geçecek sonuçta
    ben tokatlıyım tokat güzel yerdir sen tıp okuyorsun abi türkiyede çok açık var şuan nerde okuduğun bence çok önemli değil tokatı gönül rahatlığıyla yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kako95

ben tokatlıyım tokat güzel yerdir sen tıp okuyorsun abi türkiyede çok açık var şuan nerde okuduğun bence çok önemli değil tokatı gönül rahatlığıyla yaz

6 yıl sonra memleketim pratisyenle dolup taşıcak.Sonra ne olcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taze Leblebi

quote:

6 yıl sonra memleketim pratisyenle dolup taşıcak.Sonra ne olcak?

Alıntıları Göster
    oo ona bakarsan fizyoterapi eczacılık diş hekimi de dolup taşıcak , o zaman biz okumayı bırakalım

• quote:

oo ona bakarsan fizyoterapi eczacılık diş hekimi de dolup taşıcak , o zaman biz okumayı bırakalım

Alıntıları Göster
    teşekkürler :D sosyal olanaklar nasl kardeş öğrenci için nasıl
  • quote:

teşekkürler :D sosyal olanaklar nasl kardeş öğrenci için nasıl

Alıntıları Göster
    tokat tıp için bilgi veremem ama tokat hakkında bi şeyler söyleyebilirim.Öncelikle büyük şehirden geliyosanız sosyal anlamda sıkıntı yaşayabilirsiniz.kafeler falan bol bol ama bi tane avmsi var sadece o da geçen sene açıldı.insanları çok sıcakkanlıdır öyle öğrenciyi kazıklamaya çalışan bi esnafı falan da yok.şehir küçük bi mecburiyet caddesi var okula otobüsle 8 dakikada falan gidebilirsin.bu arada tıp fakültesi yeni yapıldığı için imkanları baya iyi diyolardı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.