Şimdi Ara

TOKYO DRİFT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu tokyo drift te Han nu sean ı Evo yu wermeye gotururken orda ıslıklı bir müzik calıyo o sarkının ismini bilen warsa lutfen yazabilirmi coooooooook begendim cewaplarınızı beklıyorum

• Juelz Santana - There It Go
  • emegin için sagol ama arkadasım galıba o degil o sarkı tokyo driftin soundtrack ında yok galiba
  • arkadaslar hiçmi kimse bilmiyo
  • Limewire a fln baktın mı arkadaşım_? Tam adıyla yazayım:

The Fast And The Furious (Tokyo Drift) Soundtrack - Juelz Santana - There It Go (The Whistle Song)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F34N0R -- 11 Ocak 2007; 15:46:56 >
  • baktım kardes ama nafile o sarkı filmin sound tragında yok galıba ben onun sound tıragını da indirdim ama için de 12 tane sarkı war siz her halde onu baska bir sarkı ile karıstırdınız
  • kardeslerim sizden coooooooooooooooooook ozur dilerim tamam sizin dediginizmiş bu sound tragında bi tanede bu warda ben onu sandım cooook ozur dilerim artık nice konularda gorusuruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tokyo Ghoul re altyazı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tarkadaşlar lütfen yardım edin!!!tokyo driftte bu Hanla Seanın kızların etrafında dondukten sonra bır şarkı baslıyo ve seanın daglarda drifti ogrenene kdr suruyo oralardada calıyo ve bide yine seanın tunelde drift yapttığı sahnelerde çalan şarkının ismi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 12 Ocak 2007; 0:14:27 >
  • arkadaşalr lütfen bi bakın yaaaaaaaaaaaaawww bulamıo şarkıyı yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

arkadaşalr lütfen bi bakın yaaaaaaaaaaaaawww bulamıo şarkıyı yardımlarınızı bekliyorum

Dragon Ash - Resound

Tokyo Drift OST topiginde hepsi var arkadaslar arayan oraya bakabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: _n2o_

quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

arkadaşalr lütfen bi bakın yaaaaaaaaaaaaawww bulamıo şarkıyı yardımlarınızı bekliyorum

Dragon Ash - Resound

Tokyo Drift OST topiginde hepsi var arkadaslar arayan oraya bakabilir

o parça etraflarında dönerken çalıyor onu biliyorumo parça bittikten sonra gümm gümmm die basslı bi şarkı giriyor ikisi farklı şarkı...

• http://www.youtube.com/watch?v=xVqR4xAw9Io&mode=related&search=

aradğım şarkı bu videonun 58inci saniyesinde başlıyorbu şarkının ismini arıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.