tokyo drıft tekı arabaya ımpala dıyenler sanırım hıc ımpala gormemıs bı kere bı yarım metre daha uzun
1. fılmdekı araba normal charger dııl ozel bı adı war ama suan hatırlayamıyorum ama charger dıye gecıyo tabıı
Bence Charger R/T ' idi.
quote:
Orjinalden alıntı: Dewil_may_cry
fast and furious serisi dewam edecekmi bilen warmidir
evet yaw. devam edecek mi bu seri??? 3 filmi de cok begenerek izlemistim. bi de yenisinde van diesel de oynarsa tadindan gecilmez...
ARKADAŞLAR 1970 Plymouth Road Runner GTX tabiki böyle bir ses 1970 Plymouth tan çıkmayacakta neden cıkacak bir zamanlar bendede 69 mustang vardı hayranım seslerine rakipsiz ses ler plymouth ve mustang ten çıkar tabiki bide askeriyede kullandığım 10 teker reo dan
Bildiğime göre tokyo drift serinin son filmiydi ve bitti bundan sonra yok başka fast and ..
kötü oldu bi vin disel li film daha güzel olurdu
ben arabasının markasını göremedim ama insalla dewam eder. 123 filmini de soluksuz 5-10 kere seyrettim çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk feci bi yapıt ama 3. sünde resmen konu daılıyo baska karakterler ama çoook güseldi
quote:
Orjinalden alıntı: BİG KİNG
O arabaylada nasıl drift yapıyolar anlamıyorum çok ağır araba...
o arabayla drift yapmıyordu zaten
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
yok ya en son onla karşılaştıklarında garajdaydılar yani drift yapacaklardı
quote:
Orjinalden alıntı: Fear Factory
quote:
quote:
O arabanın drift yapması 80 model hacı muratın f1e girmesi gibi bir şey olur kasa ağır bi kere olmaz ki gerçi mustang ile yaptılar son yarışta ama bu araba baya ağır ve uzun zor biraz
quote:
Orjinalden alıntı: Dewil_may_cry
fast and furious serisi dewam edecekmi bilen warmidir
gülerim bu yoruma o bitiş sahnesiyle devamı gelcekmidir diyo
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Fear Factory
quote:
quote:
O arabanın drift yapması 80 model hacı muratın f1e girmesi gibi bir şey olur kasa ağır bi kere olmaz ki gerçi mustang ile yaptılar son yarışta ama bu araba baya ağır ve uzun zor biraz
ama o deli adamdan herşey beklenir
araçların hepsi abd nin yasa dışı mod yapılan ve sokak yarışlarında el koyulan arabalarından oluşuyo arabalar şahsa ayit deil devlete ayit araçlar... malesef türkiyede böyle bi sistem yok aşırı yüksek cc li mod lu arabaları türk polisleri 100 - 150tl karşılığı bağlamakdan bile vazgeciyorlar.. bizim ülkemizde böyle bi film cekmeye kalksalar %100 araçlar kiralanir cünki devletimizin el koyduğu mod araçları yok !. abd nin el koyduğu mod klasik araçların listesine bakarsanız 6000cc 9000cc arası 12milyon 70 model 60 model arabalar var.. 2000 üzeri model arabaları saymıyorum bile onlar nerdeyse 40milyon civarlarında ve uçakdan farksızlar coğu jet yakıtıyla çalışıyor.. biraz araştırma yaparsanız fast and.. film serilerinde kullanılan araçların nerden temin edildiğini öğrenirsiniz hepsi yasa dışı mod dan el konulmuş araçlar dedim gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: c33nk
araçların hepsi abd nin yasa dışı mod yapılan ve sokak yarışlarında el koyulan arabalarından oluşuyo arabalar şahsa ayit deil devlete ayit araçlar... malesef türkiyede böyle bi sistem yok aşırı yüksek cc li mod lu arabaları türk polisleri 100 - 150tl karşılığı bağlamakdan bile vazgeciyorlar.. bizim ülkemizde böyle bi film cekmeye kalksalar %100 araçlar kiralanir cünki devletimizin el koyduğu mod araçları yok !. abd nin el koyduğu mod klasik araçların listesine bakarsanız 6000cc 9000cc arası 12milyon 70 model 60 model arabalar var.. 2000 üzeri model arabaları saymıyorum bile onlar nerdeyse 40milyon civarlarında ve uçakdan farksızlar coğu jet yakıtıyla çalışıyor.. biraz araştırma yaparsanız fast and.. film serilerinde kullanılan araçların nerden temin edildiğini öğrenirsiniz hepsi yasa dışı mod dan el konulmuş araçlar dedim gibi..
o işin hikayesi abd de falan birçok kişi modlu araç kullanıyor bağlayan eden yok üstelik bu işler resmi firmalar tarafından da yapılıyor, Türkiye de impreza ların fabrika çıkışı egzostlarına ceza kesen bir anlayış var, bu yüzden başlı başına saçma birşey yazmışsın
ayrıca konuyla ne alaka, 4 sene sonra yaza yaza bunu mu yazdın
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
Orijinalden alıntı: c33nk
o işin hikayesi abd de falan birçok kişi modlu araç kullanıyor bağlayan eden yok üstelik bu işler resmi firmalar tarafından da yapılıyor, Türkiye de impreza ların fabrika çıkışı egzostlarına ceza kesen bir anlayış var, bu yüzden başlı başına saçma birşey yazmışsın
ayrıca konuyla ne alaka, 4 sene sonra yaza yaza bunu mu yazdın
Şimdi aklına gelmiş ne kızıyosun
Bir up çekelim
Plymouth Road Runner defalarca izlediğim bir sahne hele toretto gözükünce Bandolero çalmıyor mu bitiriyor beni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme