Şimdi Ara

Tolgay Arslan Trabzonspor'da! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
9.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hadi git yat pıtır potur
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

Bu gslilerle tsliler cidden fıkra gibi sen gel beşiktaşın anlaştığı topcuya sulan başkan hoca ceo tası taragı toplayıp oyuncuya tabiri caizse yavşa ama oyuncu daha sonra beşiktaşla tekrar görüşünce " dovronoşlorono boğonmodok " de hadii canım trabzon hem erkan transferinde hemde bu transferde sanki adam gibi iş yaptıda bide trip atıyolar bu transfer tüm tslilere ve yardakçısı olan gslilere gelsin

Sen neyin kafasini yasiyosun , herhangi bir spor programi veya haber kaynagi takip etmeden yorum yaptigin belli. Bos bos konusuyorsun

Ahahahah sen nereyi takip ediyon takva felan mı kendini duyumcu sanan twitter palyaçolarını takip ederek gündemi takip ettiğini zanneden bi zavallı daha

Arkadasim , yarin gazeteleri ve spir programlarini ojuyup gel tartisalum , bn tweeter kullanmiyorum maalesef oralarda senin gibiler takiliyor kendinle karistirdin ...

adam tüm twitter kullananlarıda küçümsedi ya la

•  Tolgay Arslan Trabzonspor'da!
  • İyi transfer ama fikret hala anlamadı herhalde yabancı sınırının kalktığını
  • uuuuuuuv efsane olur bu konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız Trabzon menajerinin dedikleri doğruysa gerçekten ayıp edilmiş.
  • Hmm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besiktas topluyor yine çöpleri

• Trabzona hayirlisi olsun, gurbetcileri toplamaya devam

• Beyler telefonun internet tarayicisini kulaniyorum. Onereceginiz güzel hızlı bir tarayıcı var mi markette?

• quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Beyler telefonun internet tarayicisini kulaniyorum. Onereceginiz güzel hızlı bir tarayıcı var mi markette?

Biri şikayet etsin mesajı yanlış yere attım.

• iyi de trabzon masadayken vazgeçmişler transferden. niye gelip buraya muhaha falan yazıyosunuz ki.

haa ileri geri konuşan trabzonsporlu taraftar olmuştur, ciddiye almayınız.

• bakalım futbolu da bu kadar konuşulacak mı...
  • Artık sıradan gurbetçi transferleride yıldız transfer gibi yok şu takım şu takıma yılın çalımını attı falan filan. Tolgay transferi nerdeyse Drogba, Sneijder transferi gibi dünya yıldızı bir transfer gibi düşünmeye başladı insanlar. Yabancı sınırının kalktığı haberinin geldiği bu günlerde böyle yama topçuları toplamanın hiçbir faydası yok sadece kısa vadeli durumlar için ancak işe yarar oda belki, aldığı ücretlerde doğruysa çok gereksiz bi transfer olmuş.
  • GS li arkadaşlar önce şunu kafanıza bi yerleştirin biz beşiktaşı en büyük diye sevmedik en büyük olmayabilir. Biz beşiktaşı adaletin,dostluğun,kardeşliğin simgesi olduğu için sevdik herkes beşiktaşlı olamaz herkese nasip olmaz o duygu, bundan sonra bütün derbileri kaybedelim biz yine beşiktaşlı olacağız...
  • Transferden çakallık yüzünden vazgeçen Trabzonspor iken ve söz konusu oyuncu bizle fotoğraf çekilince bu kadar olay olmamışken sormak istiyorum Beşiktaşlılara: Siz neyin havasını atıyorsunuz, neyin dalgasını geçmeye çalışıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Transferden çakallık yüzünden vazgeçen Trabzonspor iken ve söz konusu oyuncu bizle fotoğraf çekilince bu kadar olay olmamışken sormak istiyorum Beşiktaşlılara: Siz neyin havasını atıyorsunuz, neyin dalgasını geçmeye çalışıyorsunuz?

şunu anlamıyorlar , biz istemedik diye alabildiler yoksa şuan mehmet ali tesislerindeydi ...
  • Hayal Hayal Hayal......

Trabzonspor alamadığı Tolga ile hatıra fotorafı çektirdi
  • inanılpaz paralar dönmeye başladı, Tolgay Almanya'da taş çatlasın 1 milyon euro alıyordur, bu sezon ne yaptı ki ücreti tavan yaptı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.