Şimdi Ara

Tolgay Arslan Trabzonspor'da! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
9.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tolgayin babasi bzm baskana mesaj atip ozur dilemis , kaynak tv em setbest vurus programi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Paranin satin alamayacagi seyler vardir. Bunu Cenk transferinde Fenerbahce, Gokhan Tore transferinde Galatasaray, Tolgay transferinde Trabzonspor gayet iyi anlamistir

Onun için bjk ile anlaşıp ts ole gorüştü ve imza aşamasına geldi, ts vazgeçti tekrar bjk ile anlaştı:D

Sen krndini kandır Ts vazgecti diye Ts niye vazgecti birader ağzını mı şaplatmış yemekte?

Tarık ağızını mı şaplatıyordu da vazgeçtiniz:D

Tarık harikalar yaratıyorda mı biz göremiyoruz. Adamlardan yılın kazıgını yedınız.

Yan cizme cevabı ver:D

Size 4.75m cevap versin.

Hala ses var görüntü yok.Kapaktan sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

Transfer haberleri bu bjk ve fbye ne koymyus yaa , bileydik daha erken yapardik. Neyin derdiler anlamiyorum , ne yani uzulelimmi , kafamizi kumami sokalim , adamlar sije yapiyor avrupa onayliyor hala daha bize satasma yuzsuzlugunu gosteritorlar , aklaninda gelin , sizin gibi yorumculari ben , sssss everim ...

asdddsassa

• quote:

Tolgayin babasi bzm baskana mesaj atip ozur dilemis , kaynak tv em setbest vurus programi ...

Niye özür dilemis renkdas?

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

quote:

Tolgayin babasi bzm baskana mesaj atip ozur dilemis , kaynak tv em setbest vurus programi ...

Niye özür dilemis renkdas?

Tv em deki programdaki sohbeti izliyorum suan , iho ekibinde bi adamlari varmis , ondan haber gelmis ts ye gelmek icin ozur mesaji atmis ... ancak hamburglu bir kac turk izleyicide tolgay icin kadroya giremeyen bes para etmeyen bi oyuncu ts ve bjk bu cekismeyle kendilerine yazik ediyor diye soylemleri var ...

• Bu arada tolgayin aldigi ucret hamburgta 500 euro imis. Tabi 3 , 3.5 katini gorunce ailesi arsizlik yapti ...

• adamlar bi resim çektirmeye başkanıyla teknik direktörüyle almanyaya gitti ya la
  • bu abdülkerim kendi başkanından alışmış kabalıgı hocamızın özürünü kafaya takmış

sürekli de hamza deyip duruyor sinir oldum herife
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

Bu para mevzusundan dem vuran Beşiktaşlılar döner sene önce Portekiz mastrubasyonu yapıyordu. He deyin geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

ee abdullah gül döneminde haftada iki defa cumhurbaşkanlığında beşiktaş resepsiyonu veriliyordu tff başkanı da başkanınız oldu üstüne daha ne verecekler ülkenin altın anahtarını mı

Buna cevap veremeyince basmışlar eksiyi.
  • Başkan buradaki yorumları görse eminim gider yıllık 5 milyon verir alır. Biliyorum
  • gsliler tolgay kendilerine aktarma yapamayacağını öğrenince
  • Burada ki tüm GS'lilere aynı ithamda bulunmam ama bir kaç tanesi bize karşı yarası mı var anlamadım TS'liler böyle savunmaz takımı.

Ts'lilerde kendini kandırsın. Yok başkanı halini tavrını beğenmemişmimişmişmimişmim. O zaman kalkıp niye gittin diye sorarlar adama. Hadi kendin gittin. Adam TD'yi CEO'yu Basın sözcüsünü falan aldı gitii ya la.

• Tamam uzatmayin umarim bizede gelmez

• Babası çok boş adammış doğru düzgün bir menajeri olur insanın yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

ee abdullah gül döneminde haftada iki defa cumhurbaşkanlığında beşiktaş resepsiyonu veriliyordu tff başkanı da başkanınız oldu üstüne daha ne verecekler ülkenin altın anahtarını mı

veremezler dostum beşiktaş taraftarı çok haksızken susar az haksızken biz hakemden gol yemiş takımız derler litaratürlerinde tek cümle mevcut

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

veremezler dostum beşiktaş taraftarı çok haksızken susar az haksızken biz hakemden gol yemiş takımız derler litaratürlerinde tek cümle mevcut

Bak simdi olmadi bu kilolu monilo😗

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.