Bildirim
Tolgay Arslan Trabzonspor'da! (8. sayfa)
Razer Kitsune - PS5 ve PC için optik tüm düğmeli arcade kontrol cihazı (4 hassas hareket tuşlu düzen, düz doğrusal optik anahtarlar, ince, taşınabilir gövde) Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8MRB3XK?tag=winfluenced-32967-21
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hamburgta kalsin en iyisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:) -
Ben Besiktasa gitmesini istiyorum.....
quote:
Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING
bjkliler sinirlenmiş ellerinden kaptıkları için tolgayı
Noldu la bozacı
quote:
Orijinalden alıntı: Make Believe
Küfürlü mesajı buraya alan üyenin mesajı mı siliniyor yoksa ceza mı alıyor bi bakalım? -
Erkan ile Tolgay Trabzona göre iyi transfer, hayırlısı olsun. -
Ben de şikayet ettim arkadaşı. Görecez bakalım hassasiyetlerini sadece bize miymiş? -
Cidden burada Beşiktaş'ın, Tolgay'a Trabzonspor'dan daha fazla vereceğini düşünen varsa bir an önce o düşünceden kurtulsun. Fikret başkan o parayla stad'a malzeme alır Ha Tolgay'ın gelmesini istemiyorum o ayrı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: didier zokora
Yunus Emre Sel: "Tolgay Trabzonspor ile her konuda anlaştıktan sonra Beşiktaş yöneticileriyle masaya oturunca transferinden vazgeçildi."
paragöz babası şimdi İHO'ya yalvarmazsa hiçbirşey bilmiyorum :)
Bu neyin kafasıdır ya?
Tolgay Bjk ile görüşüp anlaşıyor, Bjk kulüple anlaşıyor. Ardından Trabzon devreye girip oyuncuyu kapmaya çalışıyor, bu oluyor ama adamın sonra Bjk ile görüşmesi diye adledilen şey mi olmuyor?
Gidin kendinizi kandırın. -
Bana küfredilen mesajı buraya koyan akaminko gelsin yüzüme söylesin onu yiyorsa.
ee abdullah gül döneminde haftada iki defa cumhurbaşkanlığında beşiktaş resepsiyonu veriliyordu tff başkanı da başkanınız oldu üstüne daha ne verecekler ülkenin altın anahtarını mı -
quote:
Orijinalden alıntı: benkisacabeedee
Trabzonspor fıkra gibi takım
puahauaahha
-
quote:
Orijinalden alıntı: Berkæn
Bjklılarda hazımsızlıktan iyice saçmaladılar.
-
Valla hayirlisi olsun kime giderse, sonucta A kalite bi oyuncu degil bu kdr birbirimize dusmemize gerek yok. -
Tolgay beşiktaşa gelsin. Babası trabzona gitsin.
Almasinlar daha gelmesin sakin
quote:
Orijinalden alıntı: Brockman
quote:
Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING
bjkliler sinirlenmiş ellerinden kaptıkları için tolgayı
Noldu la bozacı
ne ne oldu iho karaktersiz bu oyuncu diyerek vazgeçmiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Almasinlar daha gelmesin sakin
Trabzon sutlayınca siz aldınız.H.olsun
Fikret başkanda bizi istemeyeni bizde istemeyiz sözünü haftası dolmadan yedi malesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstedigimiz paraya Tolgay transferini bitirirsek burada bik bik oten ergenleri gorecegiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X