Şimdi Ara

Tolgay Arslan Trabzonspor'da! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
9.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Orijinalden alıntı: rebel poet

quote:

Gelip burda gak gak gak sonra yillik 1.5milyon ver transfer et ne komiksiniz ya

Hayrini gormeyin

size 4 yıllık maliyeti 15 milyon euroydu ne konuşuyon değişik

Arkadas sen tek bir agizdan dagitilan bu asilsiz haberin nesine inaniyorsun aklin aliyor mu senin o rakami hayret bi seysiniz ya

Biz 1.3-1.4 bandinda bi teklifle anlasmisiz. Sonrasi malum

Aksam baskanin beyaz futbolda soyledi. Ucakta gelirken dusundun zaten 15 milyona mal olacakti iyi vazgecmisiz dedi. Harbi fikra gibi insanlarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu ben anlamadım bu adam Trabzonsporla görüştükten sözleşmeyi ayarladıktan sonra "Nasıl çaktım ama sözleşmeyi" falan mı dedide Hacıosmanoğlu sözleşmeden vazgeçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Paranin satin alamayacagi seyler vardir. Bunu Cenk transferinde Fenerbahce, Gokhan Tore transferinde Galatasaray, Tolgay transferinde Trabzonspor gayet iyi anlamistir

Onun için bjk ile anlaşıp ts ole gorüştü ve imza aşamasına geldi, ts vazgeçti tekrar bjk ile anlaştı:D

Sen krndini kandır Ts vazgecti diye Ts niye vazgecti birader ağzını mı şaplatmış yemekte?

Tarık ağızını mı şaplatıyordu da vazgeçtiniz:D

Tarik icin o paralari verecek kadar zeki bir takim degiliz kusura bakma

Yedek kübesinde harikalar yaratan oyuncular ilginizi daha çok çekiyor.Sende hakısın.

Biz 4 küsur para verecez bonservisine aynı anda iki mevkide oynatırız, sokağa atılacak kuruş paramız yok malesef YD'den sonra anladık.

• Big Jim Colosimo kullanıcısına yanıt
    Müdür KAP'ı görmedin hala
  • Arkadaşlar babası beyaz futbola bağlandı geçen gün Ailecek Galatasaraylıyız ama Tolgay'ın tercihi Türkiyede Trabzon değil Beşiktaş demişti zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

inanılpaz paralar dönmeye başladı, Tolgay Almanya'da taş çatlasın 1 milyon euro alıyordur, bu sezon ne yaptı ki ücreti tavan yaptı.

yıllık 500 bin euro alıyor kardeş ...

Yabancı sınırlamasının kalktığı dönemde bu adama o kadar para verilmez.

Bizde erkanda aynı hatayı yaptık. Sağlık olsun , bize göre büyük paralar gözüksede aslında böyle klüplerde çokta önemsenen rakamlar değil.

Gerçii tolgay son 4 maçında yedek , pek 90 dk. oynayan değilde oyuna sonradan dahil olan bi kondisyonu varmış, sırf yerli diye ...

Yabancı sınırlaması henüz kalkmış değil, önümüzdeki 6 ay kritik ve 11'de 5 yabancı ile oynayacağız. Beşiktaş'ın o bölgede alternatif oyuncusu yok, 3 kulvarda ilerlemesine rağmen. Yani kesin ihtiyaç var.

Üzerine sözleşmesi biten bir oyuncuya, her zaman ederinden fazla maaş verilir. Çünkü bonservis ödenmemiştir. Sizin şu an dert etmeniz gereken konu Tolgay'ın maç kondisyonu, parası falan değil. Çok daha fazla para teklif etmenize rağmen bu adam neden sizi seçmedi bunu dert edin

neden bizimi seçmedi ?.. ya adamı biz almadık babasının hareketlerinden dolayı başka s.tiri çekti , hiçmi bi gazete okumadın hiçmi bi spor programı dinlemedin ?.. neye göre yorum yapıyorsun anlamak mümkün değil ...

• faydalı bir transfer olduğunu düşünüyorum ozi forma yarisi ayagina rekabete girer umarim.

• Seneye sınır kalkacakken biraz gereksiz bir hırs transferi olmuş sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Tolgay Arslan Trabzonspor'da!

Çay içiyordum yazıyı okuyunca ekrana püskürdü çay
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkKnight25

Seneye sınır kalkacakken biraz gereksiz bir hırs transferi olmuş sanki

Hirs transferi olsa iki tarafta para yukseltirdi. Besiktas onerdigi paradan bir kurus yukari cikmadi. Ayrica yabanci sinirinin kalkmasi neredeyse bonservissiz kaliteli Turk orta saha oyuncusu transferine engel olamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Şurdaki yorumlara da acıyorum. Aferin beyler bu kafayla devam edin. Şu Lanet partinin girmediği yer kalmadı. Şu ülkeden tiksindiğim kadar başka hiçbirşeyden tiksinmiyorum. TS'lilerde kendilerini adam sandı ya ona yanıyorum. Aslında kedileri bile biliyor AKP ve Reza'nın parasıyla dönüyor bu değirmen. Kendileri bile kapıldı bu rüzgara görmezden geliyorlar.

Asıl GS'lilere ne oluyor ona şaşıyorum. DUygun Bey'iniz sırf ödenekten para kapabilmek için bir C.Başkan'ın odasına çıkıp... neyse.
    Bu rezilliklere el ayak olan taraftarasa lafım yok. Ne kadar konuşsam azdır.

Boş yapma stadı yapmak için nasıl izin aldınız onu anlat.

adamın stadını toki yapmış bir Toki Arena diye isim koymadığı kalmış gelmiş bizim stadın izninden bahsediyor. acınacak haldesiniz.

• Tolgay'ı alan alsın umrumda değilde Erkan'ın imza töreninde şu açıklamaları yapan Hacıosmanoğlu'nun şu an düştüğü durum

"Bizden önceki başkanlardan da çok başkan vardı futbolcunun yanına giden, resim çektirip 'Aldım' diyen. Sonra Moskova’ya giden oyuncular da vardı."

• Bu haber doğrumu yuh la bu para nerden geliyor?

•  Tolgay Arslan Trabzonspor'da!

• Yav arkadaş anlamadım şimdi bu vatandaş trabzondamı beşiktaştamı?

• :D :D :D :D bu sefer sağlam çaktın :D :D :D :D son maçta cardozonun 2-0kenki çaresizce kendini yere atışı BEŞİKTAŞIN trabzon ile rakip bile olmadığının en önemli göstergesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

quote:

Ahahahahaahhahaahahaha yaa yemin ediyorum allahım karnıma ağrılar girdi gülmekten. Hee beyler kesinlikle siz vazgeçtiiniz. Hatta İbra'da Erkan'ı aramıştı değil mi?

Yaaa böyle şamata bir topluluk daha yoktur yemin ediyorum.

Vazgeçtik kardeş paşa paşa kullanın bölümü de terkedin mümkünse

Cevap verme şu ergene ya.

Eskiden sıraya gireni yönetici yapıyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

quote:

Ahahahahaahhahaahahaha yaa yemin ediyorum allahım karnıma ağrılar girdi gülmekten. Hee beyler kesinlikle siz vazgeçtiiniz. Hatta İbra'da Erkan'ı aramıştı değil mi?

Yaaa böyle şamata bir topluluk daha yoktur yemin ediyorum.

Vazgeçtik kardeş paşa paşa kullanın bölümü de terkedin mümkünse

Cevap verme şu ergene ya.

Eskiden sıraya gireni yönetici yapıyorlarmış.

Seni mi gönderdi avukatı alarak? Arkadaşın son mesajlarına bir göz atarsan hak verirsin.

• trabzon malesef istanbul kadar büyük bi şehir değil futbolcuları trabzon da oynamaya ikna etmek için fazladan para vermek gerekir trabzonspor bunu yapmıştır.Hatta resimde de görüldüğü gibi tolgay da gayet mutluydu ancak daha sonradan ibrahim hacıosmanoglu anlaşıldığı halde beşiktaş ile pazarlık yaptığını öğrendi(babasının).Bunun üzerine vazgeçti arkadaşlar yok Trabzon alamadı biz aldık tirplerine girmenize gerek yok ortada karaktersiz bi oyuncu ve baba var.Kulüplerin arasını germeye gerek yok.
  • Helal olsun Haciosmanogluna......
    Burdaki BJK taraftarini anlamak mümkün deyil.......konu basinda ismi TS ile anildinda burda hepsi " siradan topcu/paragöz/yaramaz/iyiki bize gelmemis" dedi, bakiyorum simdide nerdeyse oynamadan kaptan yapacaklar adami.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.