Şimdi Ara

Tolgay Arslan Trabzonspor'da! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
9.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin de anlamadığın bi nokta var tolgay zaten paraya geliyordu biz fazla verdiğimiz için. daha sonra beşiktaş ile görüştüler bunu öğrenen başkan almaktan vazgeçti olan bu yani sizi değil yine parayı seçti merak etme parayı seçmese zaten bundesliga da kalırdı geleceğini düşünürdü
  • olayı bilmiyorum dışarıdan bakınca trabzon heyetiyle poz verdikten sonra bjkye transfer olması gülünç bir durum olmuş :)
  • Siz ayağına kadar gidip getiremezsiniz, biz oturduğumuz yerden bitiririz.
     Tolgay Arslan Trabzonspor'da!
  • erdi 1903 kullanıcısına yanıt
    sen hiç bi mok bitirmedin.sözünde durmayan futbolcu trabzondan akıl almaz isteklerde bulununca ilk baştaki koşullarda anlaştığı futbolcuyu başkan simbir etti.olay bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

sen hiç bi mok bitirmedin.sözünde durmayan futbolcu trabzondan akıl almaz isteklerde bulununca ilk baştaki koşullarda anlaştığı futbolcuyu başkan simbir etti.olay bu

Neymiş o akıl almaz istekler? Söyle de biz de bilelim...
  • Tolgay la Beşiktaş anlaştı sonra menajeri ve babası aracıyla Trabzon a 2 katı fiyatla pazarlanmaya çalışıldı ..... Trabzonda onayladı ama sonra Başkan vazgeçti.....

Hayret diyorum Başkan kazık yemekten kurtuldu. Fenerli olsaydı yemişti bu olayı
  • Tolgay Avni akere babanı da al gel de seni bir halledelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görende sanır messi ayarında topçu geliyor Türkiyeye
  • başlıkta göremedim kacıncı hafta gidiyormuş beşiktaş trabzona :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

görende sanır messi ayarında topçu geliyor Türkiyeye

Hep aynı şey size gelince oo tolgay geliyo çok iyi futbolcu ligi domine edecek. Gelmeyince boşver ya o iyi değil zaten kedi uzanamadigi ciğere mundar dermis

• Yabancı futblculara para avcısı muamelesi yapıyoruz..Ama asıl bizim türk futbolcular türk klüplerini enayi olarak görüyor..!

Tolgay arslan ve onun gibilerinin lige alınmaması gerek değer verilmemesi gerek..Türkiye liginde oynayan 1 YABANCI FUTBOLCU Kim olursa olsun 10000 tane tolgay arslan eder
  • Messi gelse bu kadar olay olmazdı..

• quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Yabancı futblculara para avcısı muamelesi yapıyoruz..Ama asıl bizim türk futbolcular türk klüplerini enayi olarak görüyor..!

Tolgay arslan ve onun gibilerinin lige alınmaması gerek değer verilmemesi gerek..Türkiye liginde oynayan 1 YABANCI FUTBOLCU Kim olursa olsun 10000 tane tolgay arslan eder

İnşallah tolgay arslan öyle bi futbol oynarki vay be haklıymış dedirtir..
  • Görende zannedecek Gökhan Töre gibi iyi bir futbolcu.

TRT de izlediğim maçlarda pekte parlak bir oyun ortaya koyan bir futbolcu değildi anadoludan aynı oyunucuyu yüzlerce takımdan bulursun birde bu çöp adamın tartışmasımı olmuş şaşırdım. Hangi piyasaya damga vuran biri olsa neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

Siz ayağına kadar gidip getiremezsiniz, biz oturduğumuz yerden bitiririz.
     Tolgay Arslan Trabzonspor'da!

Eğer Haberde bahsedilen rakamlar doğru ise yıllık 1,8 Milyon euro ödenecekse Ts ucuz kurtulmuş.
    Sizede geçmiş olsun mu diyelim hayırlı olsun mu diyelim bilemedim.

• Trabzonda bu adam iş görmez

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Tolgay Avni akere babanı da al gel de seni bir halledelim

halledersin merak etme golleri attığında görücem seni
  • futbolcular parayı götürüyor
  • Tolgay beşiktaşla anlaşıyor. Sonra trabzon devreye giriyor. Babası haklı olarak piyasayı kızıstırıyor. Neticede bu işten ekmek yiyorlar. Trabzonda bu oltaya geliyor. Sonra besiktas tekrar devreye giriyor ve daha az paraya transfer bitiiyor. (kimse babasına kızmasın cocuğun ortada dönen paralar öyle böyle değil yorum yazan çoğu kişi o paraların binde birine ne taklalar atar.Burda klavye başında ahkam kesmek kolay)

Her neyse hacı efendiye gore tolgay trabzonun *etik* değerlerine uymuyor o yuzden sözleşmeyi yırtıyor. Ama aynı işi hacı efendi kendi yapınca -beşiktasın anlastığı futbolcunun hem kulubüne hem kendisine cok daha fazla para vererek ayartmaya calısmak- trabzonun etik değerlerine uygun herşey. Erkan zengin konusundada tam aksini yapmıstı. Fenerle anlastım diyen adamı ayartmıstı.

Dahası neymiş tolgay telefonda siz niye gelmiyosunuz demiş bu da jest olsun diye atlamış gitmiş. Sen kendin bir kere trabzon başkanlığı makamını küçültüyorsun.Tolgay gibi bir adamı almak icin sen kostura kostura gidiyosun.Duyanda dünyaca ünlü bir futbolcuyu ikna etmeye gidiyor zannedecek. Bu uğraştığın adamı hamburg 300 bin euroya bırakmaya razı düşün artık.

Hacı efendi Kendince trabzon taraftarına şirin gozukecek 24 yasında bir cocuğu medyanın ve taraftarın önüne atacak. Yırttım dediği sözleşmede imza yok. Boş sözleşme yırtıyor yani. Bir kısım trabzon taraftarıda bunu yiyor. Bir beşiktaşlı olarak şike sürecinde trabzonun tamamen haklı olduğunu ve şampiyonluğunun gaspedildiğine inanıyorum. Ancak bu tiphacı efendinin sizin cok eleştirdiğiniz aziz yıldırımdan, bizim cok eleştirdiğimiz demirören'den bir farkı yok bunuda bilesiniz.

Son bir söz Su CEO burak gürdal. Trabzonun önce bu adamdan kurtulması lazım. Ortada imzalanmış sözleme yokken twitterdan resim paylasmak ne demek. Sen milyonlarca dolarlık bir kulubün CEOsumusun yoksa, tribün taraftarımı.

Aklı selim trabzon taraftarı bunları yemiyor biliyorum, ama yazık gercekten bu ceo ve başkan başınıza çok işler açacak haberiniz yok. Nerdenmi biliyorsun bizde vardı bir tane. Zor kurtulduk!

• Nicimde fener avararını gördünya konuşuyorsun neyse

Bak erkan zengin için keşke fener alsaydı dedim iyi topçuydu
    Trabzona hayırlı olsun

Kardeşim tolgay aslanı daha tanımam etmem
    Kaç maç oynamış madem çok iyi adam
    o zaman mesut özili neden alamadınız
    Demekki eloğlu iyi adamı bırakmıyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.