Şimdi Ara

Tom clancy ghost recon wildlands türkçe yama isteği (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim için bulunmaz nimet ya anlatamam çok makbule geçer olursa ki işllh olur
  • bende bayadır takipdeyim suanda yeni paket geldi ve ucuzladı baya
  • Dostum bu çeviri devam ediyor mu acaba bir gelişme var mı?
  • evet bi cevap gelse gelişmeyle ilgili iyi olur. yada yapılma tekniği ile ilgili
  • tgunver kullanıcısına yanıt
    Önceden tool olmadığı için çevrilmiyordu.Şimdi hazır tool varken inşallah çeviren arkadaşlar çıkar veya yapılıyorsa gelişmeler bizimle paylaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 8 Mayıs 2019; 19:10:3 >
  • 10 mayıs 21:30 yeni oyun geliyor ubisoft duyurdu
  • nerde duyurdu kimsenin haberi yok
  • Geç dönüş yaptığım için kusura bakmayın arkadaşlar.Sorularınıza kısa net cevaplar vereyim.

- Oyun metinlerine %100 ulaştım.Yani sorunsuz bir şekilde çevirilecek durumda.
    - Oyunu çevirmiyorum.Zaten çevirmen değilim.
    - Oyunu çevirecek, güçlü bir ekip gerekiyor.Daha önce yaptıkları işlerle ön plana çıkmış ve uyduruk bahaneler ile çeviriyi yarı yolda bırakmamış bir ekip.(Aklınıza gelen ekipleri tahmin ediyorum ama onlar da dolu.)

Satır ve Kelime Sayıları
    Menü ve Arayüz
    Kelime: 109.410
    Satır: 14.161

Altyazılar
    Kelime: 206.830
    Satır: 13.834
  • peki bendeki rusçayı ingilizceye çevirme şansı var mı? varsa yardımcı olursan çok sevinirim. valla delircem rusça hiç bişey anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgunver

nerde duyurdu kimsenin haberi yok
    Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint hocam 9 mayıs 21.30 muş duyurlma saati
    4 ekimde cikiyor
  • U-crew çeviri grubuna yazdım geri dönüş bekliyorum inşallah onlar kabullenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scofield

Geç dönüş yaptığım için kusura bakmayın arkadaşlar.Sorularınıza kısa net cevaplar vereyim.

- Oyun metinlerine %100 ulaştım.Yani sorunsuz bir şekilde çevirilecek durumda.
    - Oyunu çevirmiyorum.Zaten çevirmen değilim.
    - Oyunu çevirecek, güçlü bir ekip gerekiyor.Daha önce yaptıkları işlerle ön plana çıkmış ve uyduruk bahaneler ile çeviriyi yarı yolda bırakmamış bir ekip.(Aklınıza gelen ekipleri tahmin ediyorum ama onlar da dolu.)

Satır ve Kelime Sayıları
    Menü ve Arayüz
    Kelime: 109.410
    Satır: 14.161

Altyazılar
    Kelime: 206.830
    Satır: 13.834
    merhaba

sonuç olarak ,tool'u satmak mı istiyorsun, amaç nedir , net olabilirmisin, teşekkürler

• Selamlar millet, Anonymous Çeviri ekibi olarak arkadaş bize facebooktan yazmıştı. Şu an elimizde projeler var. Eğer çeviriye hemen başlayacak ekip çıkmazsa, bu proje içinde yeni ücretli çevirmenler alıp oyunu çevirebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: walküre

Selamlar millet, Anonymous Çeviri ekibi olarak arkadaş bize facebooktan yazmıştı. Şu an elimizde projeler var. Eğer çeviriye hemen başlayacak ekip çıkmazsa, bu proje içinde yeni ücretli çevirmenler alıp oyunu çevirebiliriz.
    ceviri olsada olmasada benim rusça oyunu en azından ingilizceye bu yöntemle çevirmek mümkün müdür? oyun orjinal bu arada bilmiyorum söz etmeye gerek var mı?
  • Mümkündür diye biliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walküre kullanıcısına yanıt
    Sizin için uygun olması bizi sevindirdi ilerleyen süreçte projeye başlamanız mümkün olur umarım ilginiz için teşekkürler.
  • tgunver kullanıcısına yanıt
    hocam uplay'den ayarlardan benim bildigim ekstra dil indire biliyosun diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.