Şimdi Ara

Tom clancy ghost recon wildlands türkçe yama isteği (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bir çok grup projemiz var dedi ama apex ceviri şunu iletti

Hayırlı akşamlar
    diğer çeviri grupları çeviri yapmak istemez ise "Tom Clancy’s Ghost Recon willands" dil dosyaları arkadaştan alınır ve bir sonraki projeler arasına dahil edilebilir.
  • Herkese merhaba, eğer mümkünse bu projeye talibiz :)
  • Ekip olarak çok güzel çevirilere imza attınız.Her zaman taktir ettiğim bir grupsunuz.Bu çevirinin üstesinden de rahatça geleceğinize eminim.Şimdiden kolaylıklar dilerim.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bir de orijinal oyunu edinebilirsek, vakit kaybetmeden başlayacağız.
  • Hocam bende orjinal varda e posta unuttum şimdi yeniden alicam ama maaşlar yatmadı ama en geç pazartesi haber ederim
  • TG yama harikasınız.Sayenizde oyunu Türkçe olarak oynayabileceğiz.
  • Selamlar Tugay hocam, Yaptığınız işleri yakından takip ediyorum.Gerçekten öz verili çalışıyor ve yaptığınız her çevirinin sonunu getiriyorsunuz.Önceki mesajımda isim yazmasam da bahsettiğim güçlü ekipler arasında sizde vardınız.Çeviriyi sizin yapmanızdan mutluluk duyarım.

Öncesinde, araç paylaşımı yapamadığımı ve bunun için söz verdiğimi belirtmek istiyorum.Çeviriye başlamadan önce güncel oyundan bazı dosyalara ihtiyacımız olacak.Oyuna sahip olan arkadaşlar konuya yazsın lütfen.

@ApexPredator12
  • Amg61 kullanıcısına yanıt
    @Amg61 Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

@Scofield_TR İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dediğim gibi, orijinal oyunu edinebilirsek, dosya paylaşımını her türlü yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegioXII -- 12 Mayıs 2019; 1:1:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scofield

Selamlar Tugay hocam, Yaptığınız işleri yakından takip ediyorum.Gerçekten öz verili çalışıyor ve yaptığınız her çevirinin sonunu getiriyorsunuz.Önceki mesajımda isim yazmasam da bahsettiğim güçlü ekipler arasında sizde vardınız.Çeviriyi sizin yapmanızdan mutluluk duyarım.

Öncesinde, araç paylaşımı yapamadığımı ve bunun için söz verdiğimi belirtmek istiyorum.Çeviriye başlamadan önce güncel oyundan bazı dosyalara ihtiyacımız olacak.Oyuna sahip olan arkadaşlar konuya yazsın lütfen.

@ApexPredator12
    Gold sürümüne sahibim Tgyama gibi kendini ispatlamış ve sevdiğim bir oluşuma lazım gelirse oyun için yardımcı olurum.

• Sonunda arkadaşlar :) ilginiz için yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim TG yamaya güvenimiz tam
  • pzartesi bende indirim bitmezse ultimate surum alıcam hocam :)
  • Amg61 kullanıcısına yanıt
    Yok ben Rusya'da yaşıyorum bölge kilidi ile geliyo sadee çince ve rusça var maalesef
  • Bende ultimate sürüm var orijinal ama rusya bölge kodu olan işe yarar mı?
  • erdqws E kullanıcısına yanıt
    Çeviri standart sürümü de desteklerse iyi olur. Malum gold ve ultimate versiyonlar çok pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 12 Mayıs 2019; 3:2:46 >
  • Normal sürümü bende mevcut.Aile paylaşımı açabilirim.
  • Gelişme varmı?
  • TG Yama bir gelişme var mı acaba dosyaları edinebildiniz mi?
  • orjinal oyunu vereyim benim oyunu ingilizce yapın ona bile razıyım
  • unutuldu mu konu acep?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.