Şimdi Ara

tom clancy's ghost recon future soldier ps3 elite difficulty son bölüm YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben elit zorlukta sanırım son bölüm eminde değilim ama sorun yaşıyorum oyuna sahip olan birileri beni ekleyebilirmi co o olarak o bölümü geçebiliriz çünkü çok uğraşmama rağmen geçemedim eğer yardım edebilecek biri varsa lütfen psnini özelden yazarsa eklerim bir ara geçerim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extrawaganzaa

Merhaba ben elit zorlukta sanırım son bölüm eminde değilim ama sorun yaşıyorum oyuna sahip olan birileri beni ekleyebilirmi co o olarak o bölümü geçebiliriz çünkü çok uğraşmama rağmen geçemedim eğer yardım edebilecek biri varsa lütfen psnini özelden yazarsa eklerim bir ara geçerim teşekkürler.

Oyunu yeni aldım bende ama coop oynamayı bi türlü bulamadım. Psn'niz nedir ekleyeyim oynayalım. Coop'a nasıl giriyoruz açıklayabilir misiniz?
  • kardeş yeni aldıysan elit zorlukta senle zor geçeriz biraz gibime geliyor ama zaten co op u ben yollayacağım için yollarsam sana invite gelir ordan direk parti gibi birşeye aktrıyor ben başlatıyorum
  • Bölümü biraz anlatır mısın.? Ben bitirdim. Belki yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adamın peşinden gidiyorsun yaya şekilde kaçıyorlar metre olarak uzaklaşıyorlar senden 1 kişi daha yakın 1 kişi daha uzak adamlardan biri şapkalıydı bölüm duvardan çıkarak başlıyor yani cutscene de duvardan çıkıyorlar adamlar konuşuyor sonra ayrılıyorlar falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkBlueDeep

Bölümü biraz anlatır mısın.? Ben bitirdim. Belki yardımcı olabilirim.

2 adamın peşinden gidiyorsun yaya şekilde kaçıyorlar metre olarak uzaklaşıyorlar senden 1 kişi daha yakın 1 kişi daha uzak adamlardan biri şapkalıydı bölüm duvardan çıkarak başlıyor yani cutscene de duvardan çıkıyorlar adamlar konuşuyor sonra ayrılıyorlar falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.