< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 25 Temmuz 2018; 10:52:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 25 Temmuz 2018; 10:52:50 > |
Kardeş siz ne zannediyorsunuz kendinizi? Herkese karşı bi ego peşindesiniz.. Sanane arkadaşım adam isterse hiç kill almadığı maçta bölümü tanıtmak için bile video çekebilir. Bi uzaklaşın artık yok rush yapmış yok amuda kalkmış.. Herkes birbiriyle böyle dalga geçerek paylaşımını engelleyeceğini düşünüyorsa, sizde kendinizi bişey zannederek 2 video çekiyor egonuzu tatmin ediyorsunuz. Siz o arkadaşın paylaşımından rahatsız oluyorsanız bende sizin paylaşımınızdan rahatsız oluyorum.
|
arkadaşlar kusura bakmayın ama alayımız amatörüz..boşuna kasmayın..ben şahsen başkalarına faydalı olabileceğim videolar yayınlamaya çalışıyorum..burada ben şöyle proyum böyle diamond'ım diyen arkadaşlara da söyleyeceğim şey şu: gerçekten profesyonel (yani bunu iş olarak yaparak bundan para kazanan) birinin oyununu izlemek istediğimde açıp esl karşılaşmalarını izliyorum..sizin buraya attığınız videolarda ise profesyonel bir oyun değil sadece ego tatmini var
geri kalan bizler yani bu oyunu oynamak için üstüne para ödeyen topluluğa bunun bir oyun olduğunu ve maksimize etmemiz gereken şeyin verdiğimiz paramızın karşılığı yani eğlenceli vakit geçirmek ve bu oyundan aldığımız zevk olduğunu hatırlatmak istiyorum |
O ne arkadaş nasıl bir işsizliktir ve hastalıktır sabahın beşine kadar
|
53 Level Platinum seviyesindeyim ilk kez bir round da beş kişi öldürdüm.
Daha önce oynadığım ellerde de böyle bir durumla karşılaşmadım. Yani benim için ekstrem bir durum sen sürekli yapabiliyorsan tebrik ederim. |
Selamlar herkese,
Görünmezlik glitchi yapıp ki ben diğer takım arkadaşına mesaj atıp yapmamasını söyleyip sonrasında takım arkadaşı kendisini tembihlediğini(!) belirtmesine rağmen bir sonraki maçta tekrardan aynı glitchi yapıp, üstelik 3-2 önde oldukları maçta bizim takım 4 kişi kalmışken bunu yapıp, sonrasında bundan zerre mahcubiyet duymayıp, duymadığı gibi de pişkin pişkin yaptığını ve bunun normal olduğunu söyleyen kişilere umarım denk gelmezsiniz. Ben bir başka arkadaşımla beraber 2 kişi ranked atarken bu arkadaşlar karşıya full squad olarak geldi, ilk maçta yalan olmasın skor 4-3 onların lehine iken yaptı ilk olarak görünmezlik glitchini. Mesaj alımı kapalı olduğu için(şaşırmamak lazım muhtemelen günün büyük bir bölümü küfür yiyerek geçtiği için kapatmış olmalı) diğer bir takım arkadaşına ilettim. Kendisi sağolsun onun adına özürde bulunup tembihlediğini ve yapmayacağını söyledi. Neyse bu maç bitti kaybettik. Bir sonraki maçta tekrardan bu arkadaşlarla eşleştik. Az önce de bahsettiğim gibi skor 3-2 onların lehine biz 4 kişi kalmışız, glitch yapmaması konusunda ricada bulunmamıza rağmen karakter yoksunu bu arkadaş yine aynı şeyi tekrarladı. Maç sonrası arkadaşların chatine gittim ve herhangi bir küfür vs kullanmamam rağmen arkadaş önce ölü taklidi yapmaya çalıştı, ardından bu karaktersizliğinin sebebini sordum. Cidden merak ettim çünkü! Klavye mouse kullananları kullanarak savunmaya çalıştı kendini. Yaptığının normal bir şey olduğunu ve bir sıkıntım varsa ubisofta yazmam gerektiğini söyledi. Klavye mouse kullananlardan bende hoşnut değilim ama sonuçta bu desteği playstation getirdi ve illegal bir şey değil. Ama kardeşim senin yaptığın oyun açığını kullanarak kendine avantaj sağlamak oluyor ki yapılmamasını istediğimizi belirtmemize rağmen devam edip yapıyorsan bu da benim gözümde seni az önce de söylediğim konuma sokuyor. Bu olayı buraya yazma sebebim, yenedebilir yeniledebilir bu normal ama haksız kazanç elde edip maç kazanıyorsa ve bundan hiç çekinmeden bahsedebiliyorsa benim için kim olursa olsun ister arkadaşım ister x kişisi KARAKTERSİZDİR. Sonuçta biz de bir emek veriyoruz saatlerimizi harcıyoruz ayıp yani. Muhtemelen arkadaş daha reşit değil, umarım öyledir aksi bir durumda konuşma tarzı olsun, yaptıkları olsun çok daha üzücü ve umutsuz bir durum çıkarıyor ortaya. PSN kullanıcı adı Cw3Rek-Th3LeG3nD olan bu arkadaşla mümkün olduğunca oyun atmamanızı, denk gelmemenizi tavsiye ve temenni ediyorum. Herneyse sanırım baya bir uzattım, ufaktan bir içimi dökmek, bu ve bunun gibi kişilere karşı dikkatli ve sabırlı olmanız gerektiğini bir kere daha hatırlatmak amacıyla yazdım. Yazım yanlışları ve tekrarlanan cümleler olmuş olabilir. Hem sinirli hem de çok uykuluyum bu seferlik böyle olsun. Herkese adil ve keyifli oyunlar diliyorum |
Soyledigin oyunlarin hic biri fps degil yanlis karsilastirma hocam. Ben de 3 aydir hic oynamiyorum ama gercekten alternatifi olmayan bir oyun ara sira geri donsem mi diye dusunup vazgeciyorum. Rakip olacak bir oyun ciksa hic dusunmeden alir oynarim
|
Yeni chalet teknikleri adlı videom. Bundan sonra videolarda ufak ufak ipuçları vermek istiyorum. Eskiden montaj tarzı klipler yapıyordum.(onlardan da birçok şey öğrenebilirsiniz bu arada)Artık ipuçlarına dikkat çekmek istiyorum videolarımda. Umarım beğenirsiniz. Eski videolara kanalımdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonVaynen -- 13 Haziran 2014; 10:26:05 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 10 Haziran 2014; 6:06:53 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|