|
Bildirim
|
Oyun gayet güzel. Bu oyuna çöp diyenin oyunculuğundan şüphe ederim.
|
çünkü sadece update değil normal update'den farkı oyuna yeni oyun modları eklendi. Nromalde bu tarz dlcler seasonpass sahiplerine verilir o yüzden free olduğunu belirtmişler.
|
The Divisiona yaklaşık bir yıllık aranın ardından 1.8 güncellemesi ile geri döndüm.Aradan geçen zamanda oyun içerik anlamında epey gelişmiş ve eldeki itemler haliyle etkisiz hale gelmiş.Eldekileri denemek için birkaç görev yapayım dedim armordan firepowere toughnessdan diğer etkenlere kadar her şeyi sıfırdan yapmak gerektiğini karşılaştığım ilk npcde görmüş oldum.Ön siparişle aldığım ve çıktığı günden itibaren uzun bir süre aralıksız oynadığım oyunu güncel halinde içerik anlamında oldukça farklı buldum.
Yeni eklenen bölgeleri keşfe çıkıp global event kapsamındaki birkaç görevi oynayınca düşen itemler sayesinde biraz toparladım ve oyun daha fazla keyifli olmaya başladı aynı ilk çıktığında ekibimizle oynadığımız gibi fakat oyunun mevcut hataları olsun ve diğer durumlar nedeniyle birkaçı oynamayı bırakınca haliyle başka oyunlara yönelmiştim.Şu an pvp yerine tamamen pve oynuyorum henüz pvp için yeterince hazır değilim fakat oyunun içerik anlamında gelişmesi tekrardan oynayabileceğimi gösterdi.Oyuncu sayısıda yeterli durumda gerek görevler olsun gereksede dz için oyuncu aramada çok beklenilmiyor. Stabilite anlamındada oyun gelişme göstermiş oynamadığım süreçte hangi hata ve glitchleri düzelttiler bilemiyorum fakat oynadığım sürede herhangi bir hatayla karşılaşmadım.Umarım önceki sürümlerinde yer alan glitch ve buglar tamamen giderilmiştir.Yeni eklenen skinler,emoteler,maske gibi kozmetik eşyalar karakter görünümünü epey farklılaştırıyor.Oyunu bir süre daha oynayıp pvp kısmınıda gözlemledikten sonra devamlılığı konusunda daha iyi fikir sahibi olacağımı düşünüyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 15 Haziran 2013; 1:19:57 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Haziran 2013; 19:24:41 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|