Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
690
Cevap
11
Favori
29.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26 gb kotam bitti 3 günde anca iner bende vazgeçtim

25 eylüle kadar yazıyordu 2 gün için değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başlayacaklar için oyun tek başına belli bir noktadan sonra sıkmaya başlıyor,kartelde yakanlaması gereken çok fazla haydut var ve bır kaç tanesını yakaladıktan sonra hepsı için aynı şeyi yapıyorsunuz.
    **Ben 28 level oldum ve drone sync shoot la kampları kılımı kıpırdatmadan alabılıyorum ki bu sync shoot olayı çok sacma olmuş ne anlamı kaldıkı sync shoot varsa benım oynamamın.
    **Normal modda bıle zorlayıcı, langır lungur kamplara dalamıyorsunuz mutlaka taktık yapmanız gereklı.
    **gold edıtıon almıstım ben dlc ler tam troll işi olmuş yok drıft yap yok rampadan atla follower kas gibi bişey olmuş 5 dk oynayıp cıktım ,geri dönermiyim bilmiyorum
    **Bu kadar bok attım ancak 2 aydır oynuyorum gunde 1-2 saat en fazla, sılah ve parcalarını acmaya calısıyorum :D
    **Public girdiğinizde biraz şans işi gerçekten işi bilen adamlar 3 level aranma derecesınde unidadların arasından seni alıp cıkaranda var , görünmeden takıp et dıye cıkan görevde ajanı öldüren yada kartel tetıkcılerıne defalarca yakalananıda.
    ** Publıcte gerzeklere rastlarsan işin zor cunku upload ekranı senı bekletıyor ve cıldırmana sebep olabılır.En ıyısı arkadaşla oynamak yada forumdan oynayanlarla takılmak olabilir.
    **Oyunda vurdugunuz kartel uyelerı yada unidadlardan lootladıgınız silahlar siz öldükten sonra siliniyor,envantere ekleyemıyorsunuz yada size ait olmuyor
    **10-30 levelsiniz ve unidad kampı basıp ustunede helıkopter vurdunuz unidad level oldu mu 2 oradan hemen kaçın.Benim dehşetül vahşet sniper silahım var yok cephanelıgın yanındayım sadece bomba sallasam çin ordusu olsa bana yaklasamaz demeyın en fazla 2 dk ya pert edecekler hızlıca kaçınız :D
    **Oyuna yenı basladınız yanınızda 4 yada 3 co op yapay zeka eleman verıyor oyun, r1 tusuyla siz komuta edıyorsunuz ,la bunlar yanımda gezıoyr öylece tum işi ben yapıyorum diye düşünmeyın g.tüzü sıkıştımı open fire komutunu verin yagdırsınlar.
    **Oyunda buglarda fazlaca gece zifiri karanlıkta kamuflajlı halımle benı calıların arasından farkeden çete üyeleri yapay zeka sokagın ortasında dikilirken her ne hikmetse göremiyorlar.Siz öldüğünüzde etraf kıpkırmızı yada mosmorken yani fazlaca asker varken sızın elemanlar gelip bir şekilde seni kaldırabiliyorlar.

• Bedava haftasonu boyunca oynamak isteyenler olursa psn: DoctorWh0_47

• GHOST RECON WILDLANDS: DAY OF THE SKULLS HINTS 1/3

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

GHOST RECON WILDLANDS: DAY OF THE SKULLS HINTS 1/3

Video dan anladığım aksesuar filan mı geliyor içeriği nedir

• Arkadaşlar oyunu bitirdim de kaç saat oynadigimi görebileceğim bi yer var mi ? Merak ediyorum da

• Domatore kullanıcısına yanıt
    Ubisoft clubtan bakalbilirsin. Uygulaması var

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Oyuna 2 hafta da bir yüksek boyutlu update ler geliyor bu nedir yav. 2 hafta önce 9 gb update geldi bugün de 12 gb update gelmiş

Update lerin neye dair olduklarını bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 16 Kasım 2017; 12:30:28 >
  • Oyun alınmaya değer mi ?
  • Spawn2 kullanıcısına yanıt
    Hikaye modu içinse pek işe alınmaz hocam sürekli kendini tekrar ediyor hep aynı görevler ama online pvp kısmı başarılı değişik bir havası var.
  • Spawn2 kullanıcısına yanıt
    3-4 kişilik bir arkadaşınız var sa çok keyifli oluyor taktik falan yapmak çok iyi oluyor.
  • Ben tek bitirdim 1 2 saatte online girdim.Tek oynamak için de alınabilir fiyatı uyguna düşerse beni çok sıkmadı tek oynamak
  • Arkadaslar selam

Pvp modu hakkinda bilgi verebilecek olan var mi ?
  • serseri35 S kullanıcısına yanıt
    Counter gibi iste

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne hikaye ne de pvp beğenmedim ama cooplar güzel
  • GHOST RECON WILDLANDS: PVP Update 2 - Jungle Storm

• GHOST RECON WILDLANDS: The Hunt - Special Event Teaser

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Sırf bu yüzden oyunu satmayı düşünüyorum şahsen. Adil kotanın içine ediyor resmen. Gece indirme şansımda yok sabah iş olduğu için yani.
  • Predator çok yaratıcı olmuş.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.