Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
50.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geliştirici:Ubisoft
    Dağıtıcısı:Ubisoft
    Türü: Simülasyon
    Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2010

H.A.W.X serisinin ikinci oyunu yine aksiyon-simulasyon karışımıyla karşımıza çıkıyor.

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Duyuruldu

Oyun henüz Ubisoft Bükreş stüdyoları tarafından yapım aşamasında olsada Ubisoft H.A.W.X. 2 için bir hedef belirlemiş durumda. Ubisoft, uçak simülasyonu zevkini ve aksiyonu aynı anda tadacağımız H.A.W.X. 2'yi sonbaharda satışa suınmayı planlıyor.

Oyun yönetmeni Bogdan Bridinel, H.A.W.X. 2'nin kaynağının doğrudan Tom Clancy'nin aynı isimi taşıyan kitabı olacağını belirtti. Ayrıca bir önceki H.A.W.X oyununun 1 milyon adet sattığını söyleyerek aynı başırıyı tekrar yakalamak istediklerini dile getirdi.

Tom Clancy's H.A.W.X. 2, bir aksilik olmazsa eğer sonbaharda PC,Xbox, PS3 ve Wii için çıkacak. Bu arada Ubisoft patronunun söylediğine bakılırsa geriye duyurulacak iki oyun kaldı. Önümüzdeki günlerde yeni bir Endwar ya da Rainbow Six oyunu duyurusu bizleri bekliyor olacak.

Ekran Görüntüler

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Kaynak :Bolumsonucanavarı

• Simülasyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

Simülasyon
    Bu oyun simulasyon değil ki?

Birinci oyun konusunda da çok tartışıldı, burada da şimdi kıyametler kopmasın. Bence ilgili yere taşınmasını isteyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpinalTap

Bu oyun simulasyon değil ki?

Birinci oyun konusunda da çok tartışıldı, burada da şimdi kıyametler kopmasın. Bence ilgili yere taşınmasını isteyin...

Alıntıları Göster
    Oyunun ilk konusuda bu bölümde bi nevi simülasyon.Arcade.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavéRicK_09

Oyunun ilk konusuda bu bölümde bi nevi simülasyon.Arcade.

Alıntıları Göster
    Her oyunda olduğu gibi, Bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Günahkâr

Her oyunda olduğu gibi, Bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Oyunun simülasyonla alakası yok... İlki arcade türünde vakit geçirilebilecek eğlencelik bir oyundu ve fazlasıyla kolaydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

Oyunun simülasyonla alakası yok... İlki arcade türünde vakit geçirilebilecek eğlencelik bir oyundu ve fazlasıyla kolaydı...

Alıntıları Göster
    Abi önünde babalar gibi Ace Combat serisi var.Örnek alsana.

Stratosfere falan çıkıyodun,vadide ilerliyordun,bölüm tasarımları senaryo süperdi.

Ben Ace Combat ayarında yapmalarını umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Abi önünde babalar gibi Ace Combat serisi var.Örnek alsana.

Stratosfere falan çıkıyodun,vadide ilerliyordun,bölüm tasarımları senaryo süperdi.

Ben Ace Combat ayarında yapmalarını umuyorum.

Alıntıları Göster
    Valla ben onları oynayamıyorum ya zor geliyor bana HAWX gbi oyunlar hitap ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavéRicK_09 -- 13 Haziran 2010; 21:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavéRicK_09

Valla ben onları oynayamıyorum ya zor geliyor bana HAWX gbi oyunlar hitap ediyor.

Alıntıları Göster
    Simulasyon seven biride değilim ama HAWX rezil bir oyundu. Çok basit ve acayip sıkıcıydı. Arcade bile denilemez arcade üstü bir şeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

Simulasyon seven biride değilim ama HAWX rezil bir oyundu. Çok basit ve acayip sıkıcıydı. Arcade bile denilemez arcade üstü bir şeydi

Alıntıları Göster
    Bu simulasyonsa IL 2 nedir Wings of Prey nedir. Hadi bu ikisini geçtim Ace Combat nedir?

Çöplükten toplanmış kodlarla yapılan saçma sapan bir oyun bu bana göre. Ubisoft eskiden en beğendiğim firmaydı. Artık en rezalet firma olma yoluna doğru gidiyor gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bu simulasyonsa IL 2 nedir Wings of Prey nedir. Hadi bu ikisini geçtim Ace Combat nedir?

Çöplükten toplanmış kodlarla yapılan saçma sapan bir oyun bu bana göre. Ubisoft eskiden en beğendiğim firmaydı. Artık en rezalet firma olma yoluna doğru gidiyor gözümde.

Alıntıları Göster
    Görüntüler güzel gözüksede arkadaşlara katılmamak elde değil,arcade yönü fazla kaçmış uçakların farklılıkları pek göze çarpmayan bir oyundu hawx.

blazing angels 2 bana göre hawx tan daha zevkli bir oyundu. Ama gene de ikincisinin daha iyi yapılacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Görüntüler güzel gözüksede arkadaşlara katılmamak elde değil,arcade yönü fazla kaçmış uçakların farklılıkları pek göze çarpmayan bir oyundu hawx.

blazing angels 2 bana göre hawx tan daha zevkli bir oyundu. Ama gene de ikincisinin daha iyi yapılacağını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Belki bu oyundan gereken dersi çıkarmışlardır.

• Aman ben almayayım. İlkini aylarca bekleyip çıktığı anda saldırmıştım. Sağ sol aşağı yukarı ateş ve bombadan başka kontrolü olmayan uçak çizimlerinin bile tek tek poligonlarının sayıldığı bir oyun çıkmıştı karşıma. Bu sefer almayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Aman ben almayayım. İlkini aylarca bekleyip çıktığı anda saldırmıştım. Sağ sol aşağı yukarı ateş ve bombadan başka kontrolü olmayan uçak çizimlerinin bile tek tek poligonlarının sayıldığı bir oyun çıkmıştı karşıma. Bu sefer almayayım.
    Fena bi oyun degil ama daha iyiside olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathProof

Fena bi oyun degil ama daha iyiside olabilirdi

Alıntıları Göster
    Benim kardeşim çok seviyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpinalTap

Benim kardeşim çok seviyor...

Alıntıları Göster
    İlk oyununu beğenmemiştim. Genelde ilki kötü oldu mu gerisi de öyle devam ediyordu. Bakalım bu nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: calyente

İlk oyununu beğenmemiştim. Genelde ilki kötü oldu mu gerisi de öyle devam ediyordu. Bakalım bu nasıl olacak

Alıntıları Göster
    Evet ilk oyun beklenilenin cok altindaydi butun ucaklarin ucuslari manevralari ayniydi tam bir arcade idi yani.Umarim bu oyunun ikincisine adam gibi sim ogeleri katarlar yoksa birincisinin aynisini yapiyorlarsa 1milyon satisin yarisini bile yapamazlar.Oyuna adam gibi pistten kalkis inis ucak gemisine kalkis inis ve G basinci gibi sim ogelerini mutlaka eklemeliler artik ilk oyun bence Ace Combat bile cok gerisinde kalmisdi.ikinci oyunun Ace Combat in hem grafik hem oynanis hemde sim ogeleri acisindan ilerisinde olmasini bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Evet ilk oyun beklenilenin cok altindaydi butun ucaklarin ucuslari manevralari ayniydi tam bir arcade idi yani.Umarim bu oyunun ikincisine adam gibi sim ogeleri katarlar yoksa birincisinin aynisini yapiyorlarsa 1milyon satisin yarisini bile yapamazlar.Oyuna adam gibi pistten kalkis inis ucak gemisine kalkis inis ve G basinci gibi sim ogelerini mutlaka eklemeliler artik ilk oyun bence Ace Combat bile cok gerisinde kalmisdi.ikinci oyunun Ace Combat in hem grafik hem oynanis hemde sim ogeleri acisindan ilerisinde olmasini bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Grafik olarak herşey aynı sadece uçaklardaki detay ve poligon seviyesi artırılmış.Bakalım oynanış nasıl olacak,umarım her uçağın kendine ait bir sürüşü ve yere inip kalkma olayıda olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

Grafik olarak herşey aynı sadece uçaklardaki detay ve poligon seviyesi artırılmış.Bakalım oynanış nasıl olacak,umarım her uçağın kendine ait bir sürüşü ve yere inip kalkma olayıda olur.

Alıntıları Göster
    bir uçağın 200-300 tane füze taşıması bana çok saçma geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bir uçağın 200-300 tane füze taşıması bana çok saçma geliyor

O da var tabi...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.