Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

klavye + mause kullanımı nasıl ... yoksa joistiksiz oynanmıyomu :) ona göre indiricem ...

klavye + mouse forever

bu ikiliyle bitti oyun sorunsuz oynarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

klavye + mause kullanımı nasıl ... yoksa joistiksiz oynanmıyomu :) ona göre indiricem ...

klavye + mouse forever

bu ikiliyle bitti oyun sorunsuz oynarsın

çok fazla sayıda joistik lafı yapılmış merak ettim gerçi fear'dan yeni çıktım dofw2 oynuyorum ama bu hawx oynamıcaz anlamına gelmiyo

• quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

@venomtrk: Jane's USAF zamanına göre çok sağlam bir oyundu. Evet, simulasyon değildi ama tutorial'ları ve çok çeşitli görev yapısıyla başından kalkmadan oynanan bir oyundu. Özellikle Vietnam dönemi it dalaşları (eski kral F4 ve Mig 17'lerle) süperdi. Ne zaman XP'ye geçtim o zaman kuramamıştım. Bunun yanında çok da güzel bir skin desteği vardı. Intro'su bile oyunun ne kadar sağlam olduğunun garantisi niteliğinde. Hawx aynı etkiyi verebilir mi oynamadan yorum yapmak zor.

USAF ciktigi zaman tabikide bir falcon gibi cok ust duzey bir sim degildi ama oyun sim oyunuydu.Ama Hawx ve konsollardaki ace combat tam bir arcade en ufak bir sim ozelligi tasimiyorlar.USAF guzel oyundu gercekdende keske devami ciksa USAF 2 pek ucak simde cikmiyor eskisi gibi artik.Aslinda EA yapabilir belki yanilmiyorsam JANE i EA satin almisti sonrada kapatmisti.

• quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

@venomtrk: Jane's USAF zamanına göre çok sağlam bir oyundu. Evet, simulasyon değildi ama tutorial'ları ve çok çeşitli görev yapısıyla başından kalkmadan oynanan bir oyundu. Özellikle Vietnam dönemi it dalaşları (eski kral F4 ve Mig 17'lerle) süperdi. Ne zaman XP'ye geçtim o zaman kuramamıştım. Bunun yanında çok da güzel bir skin desteği vardı. Intro'su bile oyunun ne kadar sağlam olduğunun garantisi niteliğinde. Hawx aynı etkiyi verebilir mi oynamadan yorum yapmak zor.

USAF ciktigi zaman tabikide bir falcon gibi cok ust duzey bir sim degildi ama oyun sim oyunuydu.Ama Hawx ve konsollardaki ace combat tam bir arcade en ufak bir sim ozelligi tasimiyorlar.USAF guzel oyundu gercekdende keske devami ciksa USAF 2 pek ucak simde cikmiyor eskisi gibi artik.Aslinda EA yapabilir belki yanilmiyorsam JANE i EA satin almisti sonrada kapatmisti.

Sim. değil derken elbette yüzde yüz arcade olduğundan dem vurmadım. Hawx'a göre sim. öğeleri vardı. En azından g-force etkisi vardı, sınırlı yakıt ve mühimmatla görevlere çıkılıyordu ve zorluk derecesi olarak da insanı kimi yerde bunaltıyordu. Jane'in güzel uçak sim.leri vardı ama kapanmasıyla hepsi bitti gitti. PC'ye maalesef bu tür oyunlar yılda bir kere bile çıkmıyor o yüzden Hawx anlamlı.

• quote:

Orjinalden alıntı: hatred

quote:

Orjinalden alıntı: ber0s

selam joystick alıcamda sizce hangini alayım ben 2 tane buldum karar veremedim

http://www.hepsiburada.com/trust-joystick-gm-2500-14274/productDetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd61461

http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?cPath=36_44&products_id=344

sizce hangini alayım yada başka bir öneriniz varmı

bende logitech cordless var tavsiye ederim

bende var LOGITECH CORDLESS FREEDOM 2.4 JOYSTIC süper bir ürün parasını hakediyor logitech işini biliyor bence

ben 10 üzerinde 10 veriyorum

• Oyunda yardıma ihtiyacım var...

amiga 500 zamanından bu yana simülasyon manyağı olan ben ,hiç bu kadar eğlenmemiştim,tam bir arcade ve iyi ki de arcade..bu oyunu Lock-on,sturmovik ya da Falcon,USAF ile karıstırmamak lazım. Modern simulasyon arayanlar X-Plane veya Lock-on,Falcon 4.0,Flanker 2.0 denesınler. Daha eski uçaklar için (ve çok zevkli) il-stormovik'i denesinler.

çoğu fighter sımulasyonunnda yok benzın ne kadar alıcam, hangı fuze ne kadar agırlık yapar bır ton hesapla ugrasırken ,hawx da hersey vanılyalı dondurma gıbı...ancak hawx'ta bari ucaklar arasındakı farklılıklar oynanısa daha cok yansıtılsaymıs daha ıyı olurmus.kardeşim Su 27 ıle F18 ler aynı ,havacılık tarihinin mucizesi olan Su 27'yi bmx bisiklete donmus..neyse arcade işte...

sorularım ıse sunlar arkadaslar..
    1-Blazıng Angels dıey bır Oyun varmıs ,bazı arkadaslar bahsetmıs forumda ,,bu oyunun sahibi bir arkadas bana ulastırabılır mı bulamıyorum hıc bır yerde .
    2-ne olur bırılerı hawx ' multı ya da co-op modda nasıl oyanayacagız bunu adım adım rehber tadında bır acıklama yazabılır mı?

• 99 da oynadıgım F-22 lighting 3 diye bir uçak oyunu vardı.o zamandan sonra savaş uçaklarını kullandıgın görevli güzel bir oyun bulamamıştım.Bunu gördüm indiriyorum arcade tarzı ise çok iyi birşey değildir tahminim.bakıcaz..
  • F-16 Multirole Fighter, F-22 Raptor, F-22 Ligthning 3 bunlarla başladık Falcon 4.0 ile devam etti. Peşine Allied Force en son Open Falconla devam etmekte
  • Gametrailers oyunu incelemiş. 10 üzerinden 6.9 puan vermiş.

http://www.gametrailers.com/player/46947.html?type=
  • 6.9 uygundur bu oyuna doğru puan vermişler benim puanda öyle olur çünkü oyunda eksiklik ve görevlerde monotonluk oluyor, it dalaşı kısımlarından değilde görevde yapmamız gerekenlerden bahsediyorum hep aynı görevler neredeyse
  • Oyun bitti; çok kısaymış ya, eğer hiç ölmazseniz 2-3 saatte bitirebilirsiniz oyunu.
    Bazı bölümler var, gerçekten zorlandım (hele 2-3 bölümde 5 den fazla tekrar ettiğimi hatırlıyorum) , elite' de oynadım.

Uçakların hepsinin kontrolü/hızları neredeyse aynı, patlama efektleri iyi değil ve bazı uçakların poligon sayısı çok düşük (doku detayı da) , oyun süresi çok kısa.
    Bunlar bana göre oyunun eksi yönleri..

İyi taraflarını da saymadan geçmeyeyim; arcade olduğu için aksiyon had safhada ve bununla birlikte oyun çok heyecanlı / zevkli hale gelebiliyor, grafikler de güzel (başta saydıklarım haricinde) , arcade bir oyuna göre kokpit başarılı sayılır, optimizasyon çok iyi, uçak seçeneğinin çok olması artı yönlerinden sayılabilirdi fakat kontrollerin benzer olması her şeyi mahvediyor; keşke uçak sayısı daha az olsaydı fakat birbirinden farkı olsaydı.

• Optimizasyon nasıl yaw?? iyimi? benim sistemde nasıl oynar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: superdestek

Optimizasyon nasıl yaw?? iyimi? benim sistemde nasıl oynar ?

Üst seviyede rahat oynarsın.
  • optimizasyon çok iyi , o kadar düşük poligon olunca optimizasyonun iyi olması kaçınılmazdı

evet uçaklar çok benzer can sıkıcı , ayrıca forumda bir arkadaş bahsetmişti kanat adamlarına saldır komutu verdiğimizde felaket hızlı hareket ediyorlar ufo gibi yahu bizde de aynı uçak var nasıl bu kadar hızlı gidiyorlar arcade oyun olsa da çok saçma bir olay bence
  • Hiç bir şey değil de uçakların kontrolünün neredeyse aynı olması beni hayal kırıklığına uğrattı, bütün oyun boyunca hep aynı uçağı kullanmış gibi hissediyorum.
  • Grafikler kötü değil. Yani sürekli FS'de takıldığımdan gözlerim de alışmış olabilir. Çok kaliteli terrain texture kullanmalarını beklemiyordum (kimse beklemesin bence) ama dağ ve çöl kaplamaları gerçekten çok iyi. Uçakların da kaplamaları iyi ancak düşük poligonlu bir yapı benim de dikkatimi çekti. Yine de grafik yönünden ve özellikle duman efektleriyle beni etkiledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocker -- 20 Mart 2009; 15:51:22 >
  • arkadaşlar uçak tam gaz kesme varmı gazı kesiyorum ama manevra yaparken kendiliğinden motor çalısıyor asistan gibi birsey varmı acaba
  • Ubisoft şu son çıkardığı 2 oyunla bence çıtayı düşürdü. (End War ve Hawx) Hawx kötü bir oyun değil ama insan daha fazlasını bekliyordu. Bence ubisoft bu tarz oyunlarda çokta başarılı olamadı.
  • Kontroller saints row 2 den bile kötü.
  • saten oynanıştan ve kontrollerden kaybediyor oyun bir mig-21 ile f-22 nin kontrolleri hemen hemen aynı yahu biraz daha özenilse çok daha iyi olabilirmiş kontrolleri güzel olsaydı en az 8 puan alırdı
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.