Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkadaşlar Tom Clancy's HAWX ı çalıştırmaya çalıştığımda , çalışmayı durdurdu hatası alıyorum

window 7 işeletim sistemi 32 bit sistem özelliklerinden tam not aldım ama hala çalıştıramadım oyunu biri yardım edebilirmi nerde hata var ?

oyunun simgesine sağ tıkla özellikler'e gir oradan uyumluluk seçeneğinden diğer işlemtim sistemlerini seçerek dene,bir ihtimal olabilir
  • hortlatıyrum ama bir sorum olacak. bu oyunu arkadaşımla coop oynamak istiyorum. yanılmıyorsam hamachi, garena gibi programlarla versus oynanıyor. coop oynamak isteyince serial istiyor.. coop oynanabiliyor mu? yoksa sadece versus mu oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bone_slayer

hortlatıyrum ama bir sorum olacak. bu oyunu arkadaşımla coop oynamak istiyorum. yanılmıyorsam hamachi, garena gibi programlarla versus oynanıyor. coop oynamak isteyince serial istiyor.. coop oynanabiliyor mu? yoksa sadece versus mu oluyor?

Garena ile Co-Op olarak btirdik arkadaşla...

Bu arada bu oyunun 2.'si niye düşmedi piyasaya hala :S
  • Beyler bi bölüm var radar falan açılmıyor kırmızı ağlar falan var içine girince bir müddet sonra patlıyorsun.Ne yapmam lazım?
  • anlatırım yarın :)
  • arkadaşlar benimki oyun orjinal deil crak skidrow şifreli koydular bana yollayabilirmisniz tşk
  • Yasak forumda
  • Grafikleri beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damn It

quote:

Orijinalden alıntı: EvoXI

quote:

Orijinalden alıntı: uynus
    *Eğer peşinizde radar güdümlü füze varsa yukarıdaki yöntem işe yaramaz flags kullanmanız gerekir ayrıca bu füze aşırı şekilde hızlı gelir 1000 Metreyi gördüğünüz an F tuşuna basmalısınız.

flags ne ?

simulasyon arayanlara tavsiyem FSX

"F" tuşuna bastığınızda devreye girer. Adı bildiğim kadarıyla flames. Ufak yanık topa benzeyen cisimler diyebilirim. Isı güdümlü füzeler egzoz ısısına bağlı yönlenir bu nedenle bu ufak yanan cisimler atılarak füzenin o sıcak cisimlere yönlenip onlara çarparak patlar.

konu eski ancak oyun 21.levelden sonra single player olarak devam etmekte.. geçtiğim bölümleri tekrar tekrar neredeyse hepsini geçtim.level 39-40 da çıkacak olan uçakları nasıl alıcaz o levellere nasıl geçicez ki?

• Arkadaşlar oyunda hawx.exe.dmp hatası alıyorum ve lan üzerinden oynayamıyoruz.Bunların çözümü nedir acaba?
  • benim uçak kendi kendine roket atıyor hangi mermi seçiliyse ondan atıyor boşluğa bunun nedeni nedir nasıl düzeltebilirim sinir oldum
  • Arkadaşlar bu oyunun ikincisini satın aldım fakat game launcher:2 hatası veriyor.
    Çözüm olarak UbisoftGamelauncher yükleyin düzelir diyor fakat game launcher yüklenmiyor.
    kurulum kısmına hiç geçilmiyor.
    İşletim sistemim win7 32bit. Önceden 64 bitti olmuştu fakat 32 bitte çalışmadı.
  • Öncelikle S.a. Beyler.
    Ben şunu sorucaktm.

bu hawx ın pilot records unda 40. level e ulaşan varsa buraya atabılır mı bı yerden sonra kasamadm da . . .

Sanırm save dosyası ile oluyo bu...

şimdiden teşekkürler saygılarla . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcı000 -- 28 Temmuz 2012; 2:55:03 >
  • Arkadaşlar ben HAWX a yeni başladım ve Garena üzerinden online oynuyorum. Sorunum şu; ben ve arkadaşım oyun kurduğumuzda birbirimizin kurduğu oyunu göremiyoruz. Oysa ilk denediğimizde (aynı bağlantıyı paylaşırken) görmüş ve beraber oynamıştık. Ayrıca bazı oyunları ben goruyorum arkadaşım görmüyor yada tam tersi... Lütfen yardım edin... Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde ikidir oyuna girdiğimde önceki rütbem kayboluyor sıfırdan başlıyorum... Rütbe listesini de bulamadım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İt dalaşı için en iyi uçak seçimi hangisi özellikle manevra kabiliyeti hız falan
  • Arkadaşlar multiplayer ortamı için garena proğramını kurun oynayalım dogfight
  • Oyunu oynayan yokmu ?
  • eskidi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

eskidi artık

başka bildiğin birşey varsa eskimemiş olur :))
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.