Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: softruva

arkadaşlar tüm aramalarıma rağmen level 40 save game bulamadım burda verdiğiniz linkler sanırım zamanı dolmuş lütfen yardım plssssss

gamecopyworld.com'da save dosyası mevcut ama kaça kadar bilmiyorum, bilginiz olsun.
    Oyunu tekrar indiriyorum.
    Adam gibi bir bilgisayar toplayıp Flight Sim. X ve Lock on alana kadar bu oyunla garena dan biraz dog fight yapayım.

Garena'dan oynayanlarınız varsa hala adım 1ST4NBLu3 ekleyin lütfen.
  • ya bu Garena trojan dolu :S sizde hic tarattınızmı ? bide en iyi jet hangisi ? direk geri dönus yapıla biliyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 30 Mart 2010; 18:34:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

ya bu Garena trojan dolu :S sizde hic tarattınızmı ? bide en iyi jet hangisi ? direk geri dönus yapıla biliyormu ?

Valla garenada trojan olduğunu da ilk defa duyuyorum. Her 3-5 günde bir taratırım daha birşey yakalamadı. En iyi uçakta kişiden kişiye değişir zamanla kendi uçağını bulursun zaten.
    Direk geri dönüşte şöyle oluyor; LeftCTRL ye basıyorsun manuel uçuşa geçiyor uçak. "S" tuşu ile gazı biraz kesip Geri Ok tuşu ile taklanı atıyorsun güvercin gibi. Ama "S" ye fazla basılı tutarsan motorlar duruyor ve yeniden başlatamazsan çakılıyorsun.

EDIT: Bu oyunda en nefret ettiğim füze "All Aspect Missile". Kurtulmak neredeyse imkansız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 30 Mart 2010; 18:50:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

ya bu Garena trojan dolu :S sizde hic tarattınızmı ? bide en iyi jet hangisi ? direk geri dönus yapıla biliyormu ?

Valla garenada trojan olduğunu da ilk defa duyuyorum. Her 3-5 günde bir taratırım daha birşey yakalamadı. En iyi uçakta kişiden kişiye değişir zamanla kendi uçağını bulursun zaten.
    Direk geri dönüşte şöyle oluyor; LeftCTRL ye basıyorsun manuel uçuşa geçiyor uçak. "S" tuşu ile gazı biraz kesip Geri Ok tuşu ile taklanı atıyorsun güvercin gibi. Ama "S" ye fazla basılı tutarsan motorlar duruyor ve yeniden başlatamazsan çakılıyorsun.

EDIT: Bu oyunda en nefret ettiğim füze "All Aspect Missile". Kurtulmak neredeyse imkansız...

gridin soft trojan killer dene bilgisayarından suphe ettigin zamanlar. bilgiler icin sagol

• Arkadaşlar Bildiğiniz İyi Bir Simulasyon Oyun Var mı?
    Savaş Uçağı Kullanabilinen.
    Hawx Tarzında F-22 F-18 F-16 F-35 in Olduğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: y3niraki

Arkadaşlar Bildiğiniz İyi Bir Simulasyon Oyun Var mı?
    Savaş Uçağı Kullanabilinen.
    Hawx Tarzında F-22 F-18 F-16 F-35 in Olduğu

jetfighter 2015 die arat googlede
  • Yaşasın Lock ON kolluk bende bu gece

• grafikler o kadar vasat ki bunu en iyi şekilde yere çakılınca anlayabiliyosunuz hatta uçağın enkazı bile görünmüyo sadece sarımtırak bişeyler
  • aynen katılıyorum lock on
  • quote:

Orijinalden alıntı: plussinan

aynen katılıyorum lock on

Bildiğim kadarıyla Lock On için sağlam sistem, sağlam internet ve sağlam cüzdan olması gerkiyor(oyun online oynanıyor). Yanlış biliyorsam düzeltin.
    Yoksa o oyunu da denemeyi çok isterim.
  • quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla Lock On için sağlam sistem, sağlam internet ve sağlam cüzdan olması gerkiyor(oyun online oynanıyor). Yanlış biliyorsam düzeltin.

Yapayalnış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

quote:

Yapayalnış.

Yanlış biliyorsam düzeltin dedim, "yanlış deyin" demedim ki.
    Ayrıca yazmak istediğiniz de "yalnış" değil "yanlış" olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

quote:

Yapayalnış.

Yanlış biliyorsam düzeltin dedim, "yanlış deyin" demedim ki.
    Ayrıca yazmak istediğiniz de "yalnış" değil "yanlış" olacak.

Oyun dx8 motoru kullanidigi icin saglam bir sistem gerektirmiyor yani grafik olarak FSX in yanindan bile gecemez.Oyun online oynanadigi icin en azindan sorunsuz 1mbit baglantiniz olmali.Ayrica original sart zaten aradabir kontrol ediyor original olup olmaidigni ama ubisoft gibi sacma bir kontrol yontemine sahip degil problemsiz oynaniyor.Ama oyun cok pro yani tam bir sim ben oynayamadim.Cok zaman ayirmaniz gerekiyor.

• @killnOd
    Sağol dostum gayet anlaşılır açıkladın. Orjinal şart zevk alabilmek için.
  • arkadaşlar garenada oynayan bana ulaşabilirmi online versus atarız
  • bende internette onun demosunu indirdim.güzel bir oyun .herkese tavsiye ederim
  • Oyun muhtesem beyler. Fakat belirtmek isterimki oyuna girdiginizde eger ucak kendiliginden fuze atıyorsa Bunun nedeni Voice COmmanddir V basarak Voice COmmand Diactivated yapmalısınız
  • Arkadaşlar oyunu hala online oynayan varmı? Ben yeni bitirdimde şimdi online oynamak istiyorum, yalnız oyun kopya
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: DoGGy_

novalogic aklıma geldi

evet ya adamlar ne güzel simulasyonlar yapardı,

f-22 lightning 3 hatırlayanlar var mı bana göre zamanının en güzel grafikli simulasyon oyunuydu diğer simulasyon oyunlarına göre çok daha kolaydı ama en azından yerden kalkma oluyordu, o yağmurlu havada uçmak çok keyifliydi , jane's serisi ise başlı başına muhteşem simulasyonlar çıkaran bir seriydi.

hawx ise TPS nin uçaklı hali , altımızda uçağın olduğunu bile anlayamadık. Açıkçası ben daha iyi birşeyler beklerdim...

f-22 lightning 3 1999 yılında çıkmıştır , nükleer bomba bile bırakılabiliyordu

F-22 Lightning 3, F-22 Raptor, F-16 Multorole Fighter gibi oyunlar simulasyon değildir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 3 Ekim 2010; 22:11:16 >

• Arkadaşlar Tom Clancy's HAWX ı çalıştırmaya çalıştığımda , çalışmayı durdurdu hatası alıyorum

window 7 işeletim sistemi 32 bit sistem özelliklerinden tam not aldım ama hala çalıştıramadım oyunu biri yardım edebilirmi nerde hata var ?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.