Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birolhan1

ya arkadaşlar ben oyunu kurdum oynuyorum yalnız bir türlü dx 10.1 i çalıştıramadım. video settingste dx 10 yazısını değiştiremiyorum dx 10.1 oynamam için ne yapmam gerekir?

Bilgisayarında DX10 yüklümü?
  • novalogic aklıma geldi
  • bu oyunu harbiden microsoftun joistic leri ile oynamak lazım. oyun harbiden güzel ben oynuyorum arada sırada bi başlayınca iyi sardı. boşlukta habire oyunlara sardım :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick__09

quote:

Orijinalden alıntı: birolhan1

ya arkadaşlar ben oyunu kurdum oynuyorum yalnız bir türlü dx 10.1 i çalıştıramadım. video settingste dx 10 yazısını değiştiremiyorum dx 10.1 oynamam için ne yapmam gerekir?

Bilgisayarında DX10 yüklümü?

Bilgisayarım vista 64 sp 1 var doğal olarak dx 10 yüklü ekran kartı olarakda hd 3870 kullanıyorum dx 10.1 desteği var ama bir türlü açamadım başlat>çalıştır> dxdiag yazdığımda directx 10 olarak gözüküyo yani orda directX 10.1 yazması gerekmiyor mu normalde ?
  • arkadaşlar gerena yı indiriken Türkçe dil desteği var mı?kazakistan var ama Türkçe yok

not:tamam arkadaşlar yüklerken sordu.:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilavyer -- 19 Ağustos 2009; 20:15:15 >
  • hiç beklediğim gibi bir oyun değil doğrusu.uçağın hiçbir özelliğini kullanamıyoruz sadece git vur hesabı yapılmış.Kalkış-iniş bile yok oyunda.
  • Oyunu büyük bir hevesle aldım ama malesef ps1 zamanında sabahlara kadar oynadığım Ace Combat gibi zevk alamadım.
  • Bir taner bölümde kırmızı daireli alanların dışında kalarak radar gibi bir şeyin sinyalini tespit etmemiz isteniyordu.Bölümü geçemedim.Tam olarak ne yapmak gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Bir taner bölümde kırmızı daireli alanların dışında kalarak radar gibi bir şeyin sinyalini tespit etmemiz isteniyordu.Bölümü geçemedim.Tam olarak ne yapmak gerek?

Sinyal ne tarafa doğru gidince çıkıyorsa o yöne doğru ilerle. Sinyal iyice güçlenince radarı tespit edip yokediyorsun. Bu şekilde o kırmızı halkalar devre dışı kalmaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGGy_

novalogic aklıma geldi

evet ya adamlar ne güzel simulasyonlar yapardı,

f-22 lightning 3 hatırlayanlar var mı bana göre zamanının en güzel grafikli simulasyon oyunuydu diğer simulasyon oyunlarına göre çok daha kolaydı ama en azından yerden kalkma oluyordu, o yağmurlu havada uçmak çok keyifliydi , jane's serisi ise başlı başına muhteşem simulasyonlar çıkaran bir seriydi.

hawx ise TPS nin uçaklı hali , altımızda uçağın olduğunu bile anlayamadık. Açıkçası ben daha iyi birşeyler beklerdim...

f-22 lightning 3 1999 yılında çıkmıştır , nükleer bomba bile bırakılabiliyordu

• hamachiden oynayan varmı oynayalım
  • Bu oyunun save ler nerede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunwane

Bu oyunun save ler nerede..

xp de belgelerimde
  • Şu f22 Lightning 3'ü bi indiriyim nostalji olsun
  • 2 kişi hamachi den oynayamadık yardımcı olacak biri varmı bırbırımızı goremıyoruz..
  • Garenayı indirip kuracaksınız.

Kurduktan sonra Msn'e benzer bencereden 2 dakikada üye olacaksınız.

Sonra Garenaya login olacaksınız.

Sol tarafta HAWX iki kere tıkladıktan sonra server seçeceksiniz...

Chat yeri açılır orda Start Game var ayarlardan start game düğmesine oyunu nereye yüklediyseniz Hawx.exe'yi seçeceksiniz.

Start game'e basınca oyun açılır online oynamak için LAN bölümünden girmelisiniz.

Hiçbir ağ yoksa kendiniz kurun 2 dakikada dolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Garenayı indirip kuracaksınız.

Kurduktan sonra Msn'e benzer bencereden 2 dakikada üye olacaksınız.

Sonra Garenaya login olacaksınız.

Sol tarafta HAWX iki kere tıkladıktan sonra server seçeceksiniz...

Chat yeri açılır orda Start Game var ayarlardan start game düğmesine oyunu nereye yüklediyseniz Hawx.exe'yi seçeceksiniz.

Start game'e basınca oyun açılır online oynamak için LAN bölümünden girmelisiniz.

Hiçbir ağ yoksa kendiniz kurun 2 dakikada dolar...

ben kimseyi vuramıyorum gerena ile oynadıgımda uçakları takip bile edemiyorum bi anda kaybolup gidiyorlar
  • Önce singleplayerda oynayıp kendinizi geliştirmelisiniz.XP kazanıp yeni uçakların açılması için.Online'da da XP kazanılıyor fakat tecrübeniz olmadığı için sürekli vurulursunuz XP kazanamazsınız.

Singleplayerdaki uçaklarla online'daki uçaklar çok farklı.Ben oyunu alıralmaz online oynamayı denemiştim sürekli vurulunca 2-3 sayfa önce hatta neden vuruyorlar sürekli beni diye yorumum var.

Sonra iyice öğrendim online'da birinci olurdum genelde.Yerden kalkma felan yok uçak çok yavaş gidiyor 1 süre sonra sıkıldım.Bu arada oyundaki küçük ipuçlarını vereyim işinize yarar.

*Füzelerden kaçmak için sürekli kırmızı ok yönüne gidin.

*Eğer peşinizde radar güdümlü füze varsa yukarıdaki yöntem işe yaramaz flags kullanmanız gerekir ayrıca bu füze aşırı şekilde hızlı gelir 1000 Metreyi gördüğünüz an F tuşuna basmalısınız.

*Multi AA füzelerini mutlaka alın.4'lü yada 3'lü kilitlendiği an ateş edin bu şekilde daha çok adam öldürme şansınız var. Uçak olarak da F22 tavsiyemdir

*Online'da Team Deathmath olanına girin uçaklarla kapışırsınız diğeri yerdeki tankları felan vuruyor.

*Bi uçağın peşine takıldınız ve çok az canı kalmış taramalı ile ateş etmeye çalışın (sol shift) daha çok XP kazanırsınız.

Aklıma gelenler bunlar daha gelirse yazarım...

• Bu oyunu arkadaşımla indirsek hamachi yardımıyla garena falan olmadan landan multiplayer oynayabilir miyiz?
  • Evet oynayabilirsiniz ama 2 kişi zevkli olacağını sanmıyorum.Cs değil bu...

Kendiniz online ağ kurarsınız 8 kişi 4-4 zevkli olur...
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.