Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EvoXI

quote:

Orijinalden alıntı: uynus
    *Eğer peşinizde radar güdümlü füze varsa yukarıdaki yöntem işe yaramaz flags kullanmanız gerekir ayrıca bu füze aşırı şekilde hızlı gelir 1000 Metreyi gördüğünüz an F tuşuna basmalısınız.

flags ne ?

simulasyon arayanlara tavsiyem FSX

"F" tuşuna bastığınızda devreye girer. Adı bildiğim kadarıyla flames. Ufak yanık topa benzeyen cisimler diyebilirim. Isı güdümlü füzeler egzoz ısısına bağlı yönlenir bu nedenle bu ufak yanan cisimler atılarak füzenin o sıcak cisimlere yönlenip onlara çarparak patlar.

• arkadaşlar ben bölüm 19 da kaldım. daha doğrusu bölüm bitiyor fakat yeniden aynı bölüm başlıyor. bu bölüm nasıl 20 ye geçiyor, geçen var mı ?
  • Flags F ile atılıyordu galiba ama nedense füze arkamdayken F ye bastım mı flare'leri salıyodum füze peşimi bırakmıyordu uçağı gökyüzüne çevirdim mi füze peşimi bırakıyordu.
  • bu oyunu oynamayı çok istiyorum.

fifa 10 dan sonra inşallah bunu da indireceğim. ama hangisini oynayacağım bakalım birsürü indirdik
  • zemin google earth
  • arkadaşlar bu oyunda kokpit içi görüntü var mı ben göremedim c ye basınca kokpit i.i görüntü çıkmıyor
  • Ya arkadaşlar joystick ile nasıl oynayacağım bunu. Keyboard ve mouse dan başka birşey gözükmüyor. Kontrol ayarlarında keyboard u değiştirmeyi deniyorum ama işe yaramıyor. Mouse kısmını değiştirince left rigth mouse ayarları ve tuş optimizasyonu çıkıyor başka birşey yok. Lütfen yardım

Ekleme: İkinci açışımda değiştirdim nasıl olduysa ilk seferde olmamıştı.

Şimdi başka sorum var dx10 modunda sadece siyah ekran geliyor. O modda ne farkı var ve açmak için ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #berk -- 21 Ekim 2009; 22:41:49 >
  • oyun kendiliginden füze atıyor bunu engelleyebilirim hızlanmak için "w" harfine bastıgımda füze atıyor bunun sebebi nedir.. ve asistan yardımcısını nasıl açarım nasıl kapatabilirim bilgi verebilir misiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusyunus

oyun kendiliginden füze atıyor bunu engelleyebilirim hızlanmak için "w" harfine bastıgımda füze atıyor bunun sebebi nedir.. ve asistan yardımcısını nasıl açarım nasıl kapatabilirim bilgi verebilir misiniz...

O füze sorunu bendede çok oldu
  • Asistan belli bölümlerde açılıyordu galiba CTRL tuşuylan.Asistanı şöyle sanmayın uçağı uzaktan gösteriyor yine siz kullanıyorsunuz.
  • quote:

oyun kendiliginden füze atıyor bunu engelleyebilirim hızlanmak için "w" harfine bastıgımda füze atıyor bunun sebebi nedir.. ve asistan yardımcısını nasıl açarım nasıl kapatabilirim bilgi verebilir misiniz...

Oyunun ayarlarından "Voice Command" seçeneğini kapatın düzelir.Oyunda mikrofon ses komutu ile ateş etme ve benzeri sistemleri aktif etme özelliği var.Bazen bu sistem en basit sesleri bile "ateş emri" olarak algılayıp sizin yerinize ateş ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

quote:

Oyunun ayarlarından "Voice Command" seçeneğini kapatın düzelir.Oyunda mikrofon ses komutu ile ateş etme ve benzeri sistemleri aktif etme özelliği var.Bazen bu sistem en basit sesleri bile "ateş emri" olarak algılayıp sizin yerinize ateş ediyor.

cevapınız için teşekürler...
  • Bence de monoton bir oyun d-space-d-space gidiyor.
  • Kötü bir oyun değil ama bölümler hep aynı.
  • Kardeş şu Bachand görevinde ne yapıyoruz. Bölümün başından beri ne yapacağımı bir türlü anlamadım. Takıldım kaldım.
  • Oyunun sitesinde help diye bir yer vardı orada yazar sanırım.
  • Akşamları Online oynayan arkadaşlar var mı ?
  • beyler benim oyun save i bir anda kayboldu belgelerimden baktım dosyalar yarında duruyor ama oyuna girdiğimde tanımıyor yardımm!!!
  • Çok güzel bi oyun...Bitirmek baya bi zaman alıyo...Bu oyunun 2. si falan olucakmı acaba..?? bilen var mı?
  • arkadaşlar tüm aramalarıma rağmen level 40 save game bulamadım burda verdiğiniz linkler sanırım zamanı dolmuş lütfen yardım plssssss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi softruva -- 2 Ocak 2010; 19:40:56 >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.