Bende daha dün kurdum oyunu, hoşuma gitti. Flight Simulator için alıp 2 senedir kutusundan çıkmayan Attack 3'ümü nihayet kullanabiliyorum
Ama ufak bir sorunum var. Sanırım 3. bölümün 2. bölümünde bir görevi geçemedim. Dağların üstünde kapıya benzer bişeyer var. Hedefe kitlenince LAlt yazıyor, vuruyorum ama hasar almıyor kapılar. Acaba sol alt tuşunamı basmamı istiyor anlamadım. Gerçi bastım bişey olmadı. O kapıları/binaları bir türlü yok edemedim.
LALT yani sol ALT tuşuna basınca sarı renkli üçgenler çıkacak.Bu üçgenlerin içinden ilerlersen en sonunda seni o "kapı gibi" dediğin SAM füzelerini vurabileceğin bir pozisyona getirecek.
Füzeler sığınakta korunduğundan sadece sığınağın açık kısmından direk vurman gerek.Bunuda yapmanın en kolay yolu LALT tuşunun sana izleteceği rota.
Anladım teşekkürler, hemen giriyorum oyuna
Bugün Stiletto bölümüne kadar oynadım, üstüne birde Garena ile online takıldım. Şu an feci başım dönüyor. Sanki donanımhaberin üstüne düşçekmişim gibi hissediyorum
Evet oyun hakkında bi kaç şikayetim olacak 1 SP de bölümler hep ayni ya bişeyi koruyon yaa zamanla yarışıyon 2. MP da da hiç it dalaşı yapılmıor bf2 de daha bi güzeldi. Ama genel olarak grafik falan güzel.
Joystick ile oynayan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
Joystick ile oynayan var mı?
Oynadım oynamaz olaydım. Oyunun oynanabilirliği hiç hoşuma gitmedi hiç gerçekliği yok. 50 kilometre oteden kilitle füzeleri sık gitsin hiç beğenmedim hemen kaldırdım. Midem bulanıyor hala düşündükçe....
O kadarda kötü değil bi Multiplayerada baksaydın
oyunun senaryosundan fazla zevk almayı beklemeyin derim.oyunun zevki online da
Arcade severler için güzel bir oyun, simulasyon severler için kötü bir oyun. Oynayacaklar ona göre karar versin...
Açıkçası ben oynarken çok eğleniyorum, benim beklentilerimi karşılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: XR9
Arcade severler için güzel bir oyun, simulasyon severler için kötü bir oyun. Oynayacaklar ona göre karar versin...
Aynen, haklısın simulasyon için gelmez ama arcade için iyi
HAWX Görev Listesi
Ghostrider Adder Colbalt Blacklight OFF Certification Glass Hammer Backfire Ulysses Stiletto Red Eagle Torchlight Iron Arrow Typhoon Backhand Thunderbolt Wildhorse Javelin Twilight Monarch
Thunderbolt'u daha bitiremedim çok zor
quote:
HAWX Görev Listesi
Ghostrider Adder Colbalt Blacklight OFF Certification Glass Hammer Backfire Ulysses Stiletto Red Eagle Torchlight Iron Arrow Typhoon Backhand Thunderbolt Wildhorse Javelin Twilight Monarch
Hangi bölümde B52 kullanılıyordu?
quote:
Orijinalden alıntı: Maverick__09
quote:
HAWX Görev Listesi
Hangi bölümde B52 kullanılıyordu?
Hiç aklımda değil
Bu arada şu uzaya fırlatılacak uydu roketini koruma göre acayip zormuş. 2 akşamdır geçemedim, ama şunuda söyliyim, 1 saatten fazla oynayamıyorum, başım dönüyor sonra
quote:
quote:
Oyundaki eksiklik uçağın yerden kalkmaması.Birde sanki diğer uçakları değilde noktaları vuruyor gibi oluyor, uzakta da olsa uçak olduğu görülebilmeli bence.Gerçi yanımdaki uçağı bile göremiyorum doğru düzgün ama ...)
quote:
Orijinalden alıntı: uynus
quote:
quote:
Oyundaki eksiklik uçağın yerden kalkmaması.Birde sanki diğer uçakları değilde noktaları vuruyor gibi oluyor, uzakta da olsa uçak olduğu görülebilmeli bence.Gerçi yanımdaki uçağı bile göremiyorum doğru düzgün ama ...)
Aynen haklısın bence bu firma ikinci bi hawx 2 çıkarcaklar daha da güzel olcak kalkma inme bide uçaklar o kadar hızlı gitmiyor benim uçak yandaki uçaklara gidin saldırın emri veriyorum süper tam gaz gidiyorlar benim uçak ayni
Evet çok hızlı da gitmiyorlar, belki it dalaşında dörtlü füze kitlemede güzel his veriyor, ama 6 GB'lık oyunda inme kalkma yok, çok hata var.O boyutta ne yapmışlar bilinmez.
Ace of Combat 6 tam benim istediğim gibi de, PC'de yok.Videoları izleyebilirsiniz...
İnşallah bu oyunun 2. versiyonunu çıkarırlar
quote:
İnşallah bu oyunun 2. versiyonunu çıkarırlar
Birde yeni görev paketi çıkarırlarsa tadından yenmez
Son bölümü çok kolaydı bu arada
ya arkadaşlar ben oyunu kurdum oynuyorum yalnız bir türlü dx 10.1 i çalıştıramadım. video settingste dx 10 yazısını değiştiremiyorum dx 10.1 oynamam için ne yapmam gerekir?