Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende daha dün kurdum oyunu, hoşuma gitti. Flight Simulator için alıp 2 senedir kutusundan çıkmayan Attack 3'ümü nihayet kullanabiliyorum

Ama ufak bir sorunum var. Sanırım 3. bölümün 2. bölümünde bir görevi geçemedim. Dağların üstünde kapıya benzer bişeyer var. Hedefe kitlenince LAlt yazıyor, vuruyorum ama hasar almıyor kapılar. Acaba sol alt tuşunamı basmamı istiyor anlamadım. Gerçi bastım bişey olmadı. O kapıları/binaları bir türlü yok edemedim.
  • LALT yani sol ALT tuşuna basınca sarı renkli üçgenler çıkacak.Bu üçgenlerin içinden ilerlersen en sonunda seni o "kapı gibi" dediğin SAM füzelerini vurabileceğin bir pozisyona getirecek.

Füzeler sığınakta korunduğundan sadece sığınağın açık kısmından direk vurman gerek.Bunuda yapmanın en kolay yolu LALT tuşunun sana izleteceği rota.
  • Anladım teşekkürler, hemen giriyorum oyuna
  • Bugün Stiletto bölümüne kadar oynadım, üstüne birde Garena ile online takıldım. Şu an feci başım dönüyor. Sanki donanımhaberin üstüne düşçekmişim gibi hissediyorum
  • Evet oyun hakkında bi kaç şikayetim olacak 1 SP de bölümler hep ayni ya bişeyi koruyon yaa zamanla yarışıyon 2. MP da da hiç it dalaşı yapılmıor bf2 de daha bi güzeldi.
    Ama genel olarak grafik falan güzel.
  • Joystick ile oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Joystick ile oynayan var mı?

Oynadım oynamaz olaydım. Oyunun oynanabilirliği hiç hoşuma gitmedi hiç gerçekliği yok. 50 kilometre oteden kilitle füzeleri sık gitsin hiç beğenmedim hemen kaldırdım. Midem bulanıyor hala düşündükçe....
  • O kadarda kötü değil bi Multiplayerada baksaydın
  • oyunun senaryosundan fazla zevk almayı beklemeyin derim.oyunun zevki online da
  • Arcade severler için güzel bir oyun, simulasyon severler için kötü bir oyun. Oynayacaklar ona göre karar versin...

Açıkçası ben oynarken çok eğleniyorum, benim beklentilerimi karşılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Arcade severler için güzel bir oyun, simulasyon severler için kötü bir oyun. Oynayacaklar ona göre karar versin...

Aynen, haklısın simulasyon için gelmez ama arcade için iyi
  • HAWX Görev Listesi

Ghostrider
    Adder
    Colbalt
    Blacklight
    OFF Certification
    Glass Hammer
    Backfire
    Ulysses
    Stiletto
    Red Eagle
    Torchlight
    Iron Arrow
    Typhoon
    Backhand
    Thunderbolt
    Wildhorse
    Javelin
    Twilight
    Monarch

Thunderbolt'u daha bitiremedim çok zor
  • quote:

HAWX Görev Listesi

Ghostrider
    Adder
    Colbalt
    Blacklight
    OFF Certification
    Glass Hammer
    Backfire
    Ulysses
    Stiletto
    Red Eagle
    Torchlight
    Iron Arrow
    Typhoon
    Backhand
    Thunderbolt
    Wildhorse
    Javelin
    Twilight
    Monarch

Hangi bölümde B52 kullanılıyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick__09

quote:

HAWX Görev Listesi

Ghostrider
    Adder
    Colbalt
    Blacklight
    OFF Certification
    Glass Hammer
    Backfire
    Ulysses
    Stiletto
    Red Eagle
    Torchlight
    Iron Arrow
    Typhoon
    Backhand
    Thunderbolt
    Wildhorse
    Javelin
    Twilight
    Monarch

Hangi bölümde B52 kullanılıyordu?

Hiç aklımda değil

Bu arada şu uzaya fırlatılacak uydu roketini koruma göre acayip zormuş. 2 akşamdır geçemedim, ama şunuda söyliyim, 1 saatten fazla oynayamıyorum, başım dönüyor sonra

• quote:

quote:

Arcade severler için güzel bir oyun, simulasyon severler için kötü bir oyun. Oynayacaklar ona göre karar versin...

Oyundaki eksiklik uçağın yerden kalkmaması.Birde sanki diğer uçakları değilde noktaları vuruyor gibi oluyor, uzakta da olsa uçak olduğu görülebilmeli bence.Gerçi yanımdaki uçağı bile göremiyorum doğru düzgün ama ...)

• quote:

Orijinalden alıntı: uynus

quote:

quote:

Oyundaki eksiklik uçağın yerden kalkmaması.Birde sanki diğer uçakları değilde noktaları vuruyor gibi oluyor, uzakta da olsa uçak olduğu görülebilmeli bence.Gerçi yanımdaki uçağı bile göremiyorum doğru düzgün ama ...)

Aynen haklısın bence bu firma ikinci bi hawx 2 çıkarcaklar daha da güzel olcak kalkma inme bide uçaklar o kadar hızlı gitmiyor benim uçak yandaki uçaklara gidin saldırın emri veriyorum süper tam gaz gidiyorlar benim uçak ayni

• Evet çok hızlı da gitmiyorlar, belki it dalaşında dörtlü füze kitlemede güzel his veriyor, ama 6 GB'lık oyunda inme kalkma yok, çok hata var.O boyutta ne yapmışlar bilinmez.

Ace of Combat 6 tam benim istediğim gibi de, PC'de yok.Videoları izleyebilirsiniz...
  • İnşallah bu oyunun 2. versiyonunu çıkarırlar
  • quote:

İnşallah bu oyunun 2. versiyonunu çıkarırlar

Birde yeni görev paketi çıkarırlarsa tadından yenmez

Son bölümü çok kolaydı bu arada
  • ya arkadaşlar ben oyunu kurdum oynuyorum yalnız bir türlü dx 10.1 i çalıştıramadım. video settingste dx 10 yazısını değiştiremiyorum dx 10.1 oynamam için ne yapmam gerekir?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.