Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (413. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.477
Cevap
113
Favori
351.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka gibi, oyun kapanmama bugu yüzünden steamde anlık oyuncu rekorunu kırmışTom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] 

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Şaka gibi, oyun kapanmama bugu yüzünden steamde anlık oyuncu rekorunu kırmış 

yeni sezon güncellemesi ile oyundan çıkış yapsam bile oyunu görev yöneticisinden kapatmadan kapanmıyor! anlaşılan genel bir sorunTom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] 

• Recoillerde değişiklikmi var ya hiçbir yerde göremedim ama bir seyler farkli sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

recoiller bozuk. tts de düzeltip fixleyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

recoiller bozuk. tts de düzeltip fixleyecekler.

Kafayi yedigimi dusunmeye baslamistim recoile guncelleme bile gelmezken nasil bozulabiliyor anlamadim birde bu borderda drone sıkısmasi yokmuydu tts de tts bunlari duzeltmek için yokmu insanlar denerken asil oyuna sorunsuz çikarmak adina

• Hafta sonu Rainbow Six turnuvalarını izleyip E-sports Pack'leri düşürenler varsa oyun envanterine eklenmiş.

Bana Buck Chibi, Pulse kıyafet ve Vigil silahına skin çıktı. 3 tane Chibi de çıkabilirdi, buna da şükür.

Bundan sonra yayın izlemeli hiçbir Ubisoft etkinliğine katılmam. 12 saat yayın izletip şunları vermek tam bir rezillik.

• BodyBeast kullanıcısına yanıt
    +1

• Oyunu Steam'dan mı almak mantıklı yoksa Uplay mi? Uplay'da ekstra %20 indirim var fakat arkadaşım oyun içi eşyalar Steam'da daha ucuz dedi öyle mi bilmiyorum.

• Bir süre önce ekran kartınız iyi olsada fps yi max fpsnizin bir miktar altına sabitlemenin faydasından bahsetmiştim bu mevzu ve frametime mevzusunu inceleyen bir video yapılmış.

• John Sheppard kullanıcısına yanıt

Ubisoft iyice sapıttı. Bugün oyuna girdim, ısınana kadar 1-2 el terorist hunt oynayayım dedim. Adamlar sessiz sedasız renown oranını düşürmüş. Normalde 1 el oynayınca 110 renown civarı gelmesi gerekirken artık 70 civarı geliyor. Önce günlük mücadeleleri kaldırdılar şimdi de bu. Operatörlerin artık 2 hafta sonra herkese açılması ise ayrı bir şey. Şu oyunu Free 2 Play yapsalar da herkes rahatlasa artık.

• quote:

Ubisoft iyice sapıttı. Bugün oyuna girdim, ısınana kadar 1-2 el terorist hunt oynayayım dedim. Adamlar sessiz sedasız renown oranını düşürmüş. Normalde 1 el oynayınca 110 renown civarı gelmesi gerekirken artık 70 civarı geliyor. Önce günlük mücadeleleri kaldırdılar şimdi de bu. Operatörlerin artık 2 hafta sonra herkese açılması ise ayrı bir şey. Şu oyunu Free 2 Play yapsalar da herkes rahatlasa artık.

Operatorler herkese açikmi olacak?

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Ne demek istediniz anlamadım. Benim demeye çalıştığım önceden yeni operatör gelince 1 hafta sonra renown ile açılabiliyorken artık 2 hafta sonra renown ile açılabiliyor olması.

• quote:

Ne demek istediniz anlamadım. Benim demeye çalıştığım önceden yeni operatör gelince 1 hafta sonra renown ile açılabiliyorken artık 2 hafta sonra renown ile açılabiliyor olması.

He ben tum operetorler aciliyo zannettim 2 hafta sonra valla skin glitchi kullaniyorum hic de acimiyorum ubiye hak ediyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

He ben tum operetorler aciliyo zannettim 2 hafta sonra valla skin glitchi kullaniyorum hic de acimiyorum ubiye hak ediyolar

Alıntıları Göster

Yok hocam, adamlar thunttan kastigimiz renownlara bile goz dikmiş nerede bedava operatör Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]  Yılbasinda verdiklerini bile kaldirirsalar şaşırmam.

Bu glitchi düzeltmemis olmalarına ise şaşırdım. Bu savegame ile yapılan yöntem ise ben attachment vs gider diye usenmistim yapmamıştım. Oyunu pek de oynamıyorum, hala calisiyorsa deneyeyim bari.

Bu arada sizde güncel bir save dosyası varsa bir dal alabilirim hocamTom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 28 Mart 2021; 22:27:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yok hocam, adamlar thunttan kastigimiz renownlara bile goz dikmiş nerede bedava operatör   Yılbasinda verdiklerini bile kaldirirsalar şaşırmam.

Bu glitchi düzeltmemis olmalarına ise şaşırdım. Bu savegame ile yapılan yöntem ise ben attachment vs gider diye usenmistim yapmamıştım. Oyunu pek de oynamıyorum, hala calisiyorsa deneyeyim bari.

Bu arada sizde güncel bir save dosyası varsa bir dal alabilirim hocam 

Alıntıları Göster
    Elite skin patchlendide simdi cheat enginele var battle eye kapatip skinleri ekliyorsun kapatip acinca kalmis oluyo skinler ama sadece markette aktif olanlar ve renownla alinabilenler benim için kafi upload ederim hocam save dosyasini

• quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Oyunu Steam'dan mı almak mantıklı yoksa Uplay mi? Uplay'da ekstra %20 indirim var fakat arkadaşım oyun içi eşyalar Steam'da daha ucuz dedi öyle mi bilmiyorum.

Steam'den alın. Uplay indirimi olunca uplayden ek içerik alabilirsiniz. Oyun giriş hesabı ubiden olduğu için sorun olmuyor.

• oynamayın, oyun macrodan geçilmiyor.. 2k saat boşuna oynadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Bir süre önce ekran kartınız iyi olsada fps yi max fpsnizin bir miktar altına sabitlemenin faydasından bahsetmiştim bu mevzu ve frametime mevzusunu inceleyen bir video yapılmış.

hocam tam olarak ne diyor anlayamadım. Güçlü ekran kartlarında gerek yok sanırım buna zaten %85 altı güç ile çalıştığından. Ama orta seviye ekran kartları için amd anti lag ve nvidia reflex açıp gpu kullanımını da %80-85 civarına getirmek etkili mi oluyor?

• Elite Glichden perma ban yemiş biri olarak eğer oyunda çok kozmetiğiniz yoksa yapın derim bir elite kostum oyundan daha pahalı, kosmetik oyundan daha pahalı olunda kosmetik alacagıma yeni oyun alırım daha mantıklı geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Elite Glichden perma ban yemiş biri olarak eğer oyunda çok kozmetiğiniz yoksa yapın derim bir elite kostum oyundan daha pahalı, kosmetik oyundan daha pahalı olunda kosmetik alacagıma yeni oyun alırım daha mantıklı geliyor.

Elite glitchden ban yamedim ben 3 ay kullanmistim bu sezon patchlendi eger rankedda falan eli clutchlayinca herkes raport ederse incelerken gorup atabiliyomus ubi

• 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.