Şaka gibi, oyun kapanmama bugu yüzünden steamde anlık oyuncu rekorunu kırmış ![]() |
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (413. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: keremecŞaka gibi, oyun kapanmama bugu yüzünden steamde anlık oyuncu rekorunu kırmış
yeni sezon güncellemesi ile oyundan çıkış yapsam bile oyunu görev yöneticisinden kapatmadan kapanmıyor! anlaşılan genel bir sorun
-
Recoillerde değişiklikmi var ya hiçbir yerde göremedim ama bir seyler farkli sanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
recoiller bozuk. tts de düzeltip fixleyecekler.
-
Kafayi yedigimi dusunmeye baslamistim recoile guncelleme bile gelmezken nasil bozulabiliyor anlamadim birde bu borderda drone sıkısmasi yokmuydu tts de tts bunlari duzeltmek için yokmu insanlar denerken asil oyuna sorunsuz çikarmak adinaquote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Comingrecoiller bozuk. tts de düzeltip fixleyecekler.
Hafta sonu Rainbow Six turnuvalarını izleyip E-sports Pack'leri düşürenler varsa oyun envanterine eklenmiş.
Bana Buck Chibi, Pulse kıyafet ve Vigil silahına skin çıktı. 3 tane Chibi de çıkabilirdi, buna da şükür.
Bundan sonra yayın izlemeli hiçbir Ubisoft etkinliğine katılmam. 12 saat yayın izletip şunları vermek tam bir rezillik.
-
+1
Oyunu Steam'dan mı almak mantıklı yoksa Uplay mi? Uplay'da ekstra %20 indirim var fakat arkadaşım oyun içi eşyalar Steam'da daha ucuz dedi öyle mi bilmiyorum.
-
Bir süre önce ekran kartınız iyi olsada fps yi max fpsnizin bir miktar altına sabitlemenin faydasından bahsetmiştim bu mevzu ve frametime mevzusunu inceleyen bir video yapılmış.
-
Ubisoft iyice sapıttı. Bugün oyuna girdim, ısınana kadar 1-2 el terorist hunt oynayayım dedim. Adamlar sessiz sedasız renown oranını düşürmüş. Normalde 1 el oynayınca 110 renown civarı gelmesi gerekirken artık 70 civarı geliyor. Önce günlük mücadeleleri kaldırdılar şimdi de bu. Operatörlerin artık 2 hafta sonra herkese açılması ise ayrı bir şey. Şu oyunu Free 2 Play yapsalar da herkes rahatlasa artık.
-
Operatorler herkese açikmi olacak?quote:
Orijinalden alıntı: keremecUbisoft iyice sapıttı. Bugün oyuna girdim, ısınana kadar 1-2 el terorist hunt oynayayım dedim. Adamlar sessiz sedasız renown oranını düşürmüş. Normalde 1 el oynayınca 110 renown civarı gelmesi gerekirken artık 70 civarı geliyor. Önce günlük mücadeleleri kaldırdılar şimdi de bu. Operatörlerin artık 2 hafta sonra herkese açılması ise ayrı bir şey. Şu oyunu Free 2 Play yapsalar da herkes rahatlasa artık.
Ne demek istediniz anlamadım. Benim demeye çalıştığım önceden yeni operatör gelince 1 hafta sonra renown ile açılabiliyorken artık 2 hafta sonra renown ile açılabiliyor olması.
-
He ben tum operetorler aciliyo zannettim 2 hafta sonra valla skin glitchi kullaniyorum hic de acimiyorum ubiye hak ediyolarquote:
Orijinalden alıntı: keremecNe demek istediniz anlamadım. Benim demeye çalıştığım önceden yeni operatör gelince 1 hafta sonra renown ile açılabiliyorken artık 2 hafta sonra renown ile açılabiliyor olması.
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
He ben tum operetorler aciliyo zannettim 2 hafta sonra valla skin glitchi kullaniyorum hic de acimiyorum ubiye hak ediyolar
Alıntıları GösterYok hocam, adamlar thunttan kastigimiz renownlara bile goz dikmiş nerede bedava operatör
Yılbasinda verdiklerini bile kaldirirsalar şaşırmam.
Bu glitchi düzeltmemis olmalarına ise şaşırdım. Bu savegame ile yapılan yöntem ise ben attachment vs gider diye usenmistim yapmamıştım. Oyunu pek de oynamıyorum, hala calisiyorsa deneyeyim bari.
Bu arada sizde güncel bir save dosyası varsa bir dal alabilirim hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 28 Mart 2021; 22:27:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Elite skin patchlendide simdi cheat enginele var battle eye kapatip skinleri ekliyorsun kapatip acinca kalmis oluyo skinler ama sadece markette aktif olanlar ve renownla alinabilenler benim için kafi upload ederim hocam save dosyasiniquote:
Orijinalden alıntı: keremecYok hocam, adamlar thunttan kastigimiz renownlara bile goz dikmiş nerede bedava operatör
Yılbasinda verdiklerini bile kaldirirsalar şaşırmam.
Bu glitchi düzeltmemis olmalarına ise şaşırdım. Bu savegame ile yapılan yöntem ise ben attachment vs gider diye usenmistim yapmamıştım. Oyunu pek de oynamıyorum, hala calisiyorsa deneyeyim bari.
Bu arada sizde güncel bir save dosyası varsa bir dal alabilirim hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sp!deROyunu Steam'dan mı almak mantıklı yoksa Uplay mi? Uplay'da ekstra %20 indirim var fakat arkadaşım oyun içi eşyalar Steam'da daha ucuz dedi öyle mi bilmiyorum.
Steam'den alın. Uplay indirimi olunca uplayden ek içerik alabilirsiniz. Oyun giriş hesabı ubiden olduğu için sorun olmuyor.
-
oynamayın, oyun macrodan geçilmiyor.. 2k saat boşuna oynadık -
quote:
Orijinalden alıntı: StarbornBir süre önce ekran kartınız iyi olsada fps yi max fpsnizin bir miktar altına sabitlemenin faydasından bahsetmiştim bu mevzu ve frametime mevzusunu inceleyen bir video yapılmış.
hocam tam olarak ne diyor anlayamadım. Güçlü ekran kartlarında gerek yok sanırım buna zaten %85 altı güç ile çalıştığından. Ama orta seviye ekran kartları için amd anti lag ve nvidia reflex açıp gpu kullanımını da %80-85 civarına getirmek etkili mi oluyor?
-
Elite Glichden perma ban yemiş biri olarak eğer oyunda çok kozmetiğiniz yoksa yapın derim bir elite kostum oyundan daha pahalı, kosmetik oyundan daha pahalı olunda kosmetik alacagıma yeni oyun alırım daha mantıklı geliyor.
-
Elite glitchden ban yamedim ben 3 ay kullanmistim bu sezon patchlendi eger rankedda falan eli clutchlayinca herkes raport ederse incelerken gorup atabiliyomus ubiquote:
Orijinalden alıntı: Venus94Elite Glichden perma ban yemiş biri olarak eğer oyunda çok kozmetiğiniz yoksa yapın derim bir elite kostum oyundan daha pahalı, kosmetik oyundan daha pahalı olunda kosmetik alacagıma yeni oyun alırım daha mantıklı geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X