< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (414. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam benim için problem değil ama can sıkıyor.. ela alıyor silahı hiç sekmiyor yargı dağıtıyo.. bu da canımı sıkıyor. -
O konuda haklisiniz hocam pro league oyunculari bile smg 11 12 eleda burst atiyolar sanirim logitech mouselarda direkt içine gomulu oldugunda fark edilmesi mumkun değilquote:
Orijinalden alıntı: Cone
hocam benim için problem değil ama can sıkıyor.. ela alıyor silahı hiç sekmiyor yargı dağıtıyo.. bu da canımı sıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet logitech macrosu kullanıyorlar fakat paralı ya da kendileri cod yazıyorlar. programlı macro kullananlarda banlanmıyor ilginç şekilde -
Rainbow is magic eventi geri geliyormuş o kadar event varken bunu tercih etmeleri ilginç
Ne ömrümü yemişti bu oyun be. Bırakalı 2 sene oldu.
Dile kolay 6 sezon dia dan sonra bırakmam kolay olmadı. Rekabetçi oyunda hele top elodaysanız sofastaim gibi hergün saç baş yoldurur. Kendisi ne yapıyor bilmiyorum, epey takip ediyordum. Hala oynuyorsa allah sabır versin. 5 düşük ping alıcam diye komple donanım değiştirip, tonlarca masrafa girmiştim. Yapmadığım şey kalmadı. Ama yok avantajı kapatamadığınız gibi, oyunda buglarla, 10ms ile oynayan heriflerle baş etmeniz zor oluyordu. Birde go4 zorluyorduk, sabah akşam strat çalış. Map rework geliyor hoop yine strat çalış. Teammate hatasından oyun olduğunu unutup insanların kalbini kırdığımı bile farketmiyordum.Belki gold eloda farkedilmez ama plat1 ve üstü eloda kesinlikle küfür ederek oynarsınız. Yol yakınken yeni başlayacak olan başlamasın, oynayan varsa da elosunu düşürsün öyle keyif alsın. Gerçi rekabetçi oyunların hepsi ruh sağlığına zararlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 30 Mart 2021; 20:24:38 >
-
-
herkese merhabalar,
discordumuzda r6 oynacak ekip arkadaşları bulabilir, başka oyunlar oynuyorsanız onlar için de oyun arkadaşı bulabilirsiniz. Ramazan boyunca iftar saatlerinde hurma ikramımızdır.
-
Year6 s1,3 patch note ları yayınlandı. Jackal ve jager da nerf var. Ace artık mira camlarını kırabilecek. Ace den smoke alınıp thermite a verilmiş. www.ubisoft.com
Ubisofthttps://www.ubisoft.com/tr-tr/game/rainbow-six/siege/news-updates/1bcojZK4piYEb3lNJEqA4F
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 19 Nisan 2021; 18:39:7 > -
bu oyunu bir süre oynayıp, başlangıç seviyesinde oynayamacak kadar yükseğe gelip, sonra uzun süre ara verip geri dönünce, tekrar adapte olmak için ne yapmak gerekiyor?
-
Şu sarjor kapasitelerini 25 dusurmek gercekciliği aşiri baltaliyo oyunda rahatsizlik vermeye basladi hayvan gibi seksinde assault riflelar yine 30 mermi kalsinquote:
Orijinalden alıntı: Miraclescape
Year6 s1,3 patch note ları yayınlandı. Jackal ve jager da nerf var. Ace artık mira camlarını kırabilecek. Ace den smoke alınıp thermite a verilmiş.
https://www.ubisoft.com/tr-tr/game/rainbow-six/siege/news-updates/1bcojZK4piYEb3lNJEqA4F
Unranked oynayabilirsin alışana kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kiivii
Unranked oynayabilirsin alışana kadarteşekkürler hocam. daha az küfür yeriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 20 Nisan 2021; 2:0:42 > -
Onun kaçarı yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Orta doğu Data Center'ı açılmış. Bizim ping'lere olumlu etkisi olabilir eğer çok uzak değilse. Neresi olduğuna bakmadım, duyuruda belirtmemişler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: John SheppardOrta doğu Data Center'ı açılmış. Bizim ping'lere olumlu etkisi olabilir eğer çok uzak değilse. Neresi olduğuna bakmadım, duyuruda belirtmemişler.
UAE North diyorlar
-
Oyuna giren varmi hangi servera bağlaniyo ve ping kaç
Katar ve dubai ye ping testleri yaptım. 160ms. Oyun harici yaptım speedtest üzerinden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 20 Nisan 2021; 22:59:42 > -
quote:
Katar ve dubai ye ping testleri yaptım. 160ms. Oyun harici yaptım speedtest üzerinden.oyun içi 150 180 arası.
neyse eu da hileci arapları daha az görürüz artık.
-
quote:
Year6 s1,3 patch note ları yayınlandı. Jackal ve jager da nerf var. Ace artık mira camlarını kırabilecek. Ace den smoke alınıp thermite a verilmiş.
https://www.ubisoft.com/tr-tr/game/rainbow-six/siege/news-updates/1bcojZK4piYEb3lNJEqA4FJager'ın pick rate almış başını gidiyordu nerf lazım ama bu gelen nerf yeterli olmayacaktır diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X