Liquid süprizlerle dolu bu oyundada pek çok farklı taktik denediler sezon 7 finalinde pentaya karşı bir raundda aküleri temizledikleri halde garajı açmakdan son anda vazgeçip alana rushlamaları harikaydı alta atıyorum 1:34:20 den itibaren. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Mayıs 2021; 23:19:22 > |
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (416. sayfa)
-
-
Şu sezon oyunun top noktasıdırquote:
Orijinalden alıntı: StarbornLiquid süprizlerle dolu bu oyundada pek çok farklı taktik denediler sezon 7 finalinde pentaya karşı bir raundda aküleri temizledikleri halde garajı açmakdan son anda vazgeçip alana rushlamaları harikaydı alta atıyorum 1:34:20 den itibaren.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bullet hole artık yok
Mira maestro bullet camları kırılabiliyor
Melusi nerf
Mid season da Goyo nerf
Cesetler kaybolacak
Flash comp muzzle düzenlemesi
Death cam düzenlemesi
smoke dumanına rework
armor /health rework
ölenler artık drone, maestro cam vs kullanabilecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 24 Mayıs 2021; 0:3:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Melusi nasıl oldu açılıyomu artık range girince muzzle comp falan ne geliyo onlaraquote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Coming
Bullet hole artık yok
Mira maestro bullet camları kırılabiliyor
Melusi nerf
Mid season da Goyo nerf
Cesetler kaybolacak
Flash comp muzzle düzenlemesi
Death cam düzenlemesi
smoke dumanına rework
armor /health rework
ölenler artık drone, maestro cam vs kullanabilecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Melusi nasıl oldu açılıyomu artık range girince muzzle comp falan ne geliyo onlara
Alıntıları Göstermelusi açılıyor artık
comp sağa sola azer bülbül gibi titreyen silahlar için
flash barbarayı gören jünyır selami için
muzzle temsili
-
Y6S2 designer notları yayınlandı. Büyük değişiklikler var.
flashhider dikey, compensator yatay tepkimeyi azaltacak artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 24 Mayıs 2021; 16:45:37 > -
Bu sezon epey bir değişiklik geliyor anlaşılan.
-
Epic games 2k21 bedava veriyor ve bunun ardından 79.99 tl üstü 60 tl kupon veriyor
R6 Operator edition 120tl bu kuponla 60 tl oluyor.
17 haziranda iki indirimde sona eriyor bilginize ben aldım tekrardan oyunu, hesabımı satmıştım. Haziran sonrası müsait olduğumda oynarım ilk defa almayı niyetlenen arkadaşlar varsa kaçırmasın.
Oyunu epic games,uplay,steam den almanız bir şey fark etmiyor hepsi aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyeranEngineerR -- 27 Mayıs 2021; 21:47:33 > -
2 ay ara verdim beceremiyorum diye. tekrar indirdim bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 28 Mayıs 2021; 18:39:31 >
Bu oyun hakikatten mükemmel yaw. neden kitlesi az. en iyi fps bu gelmiş geçmiş ötesi yok
yeni sezon ne zaman gelecek acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Genelde salı günleri geliyor güncellemeler, test server açılalı yaklaşık 2 hafta oldu. Büyük ihtimalle 15 Haziran da gelir
-
Bu oyunun kitlesi giderek toksikleşmeye başladı. Hemen her maç takım arkadaşını vuranlara, kendince trollük yapanlara denk geliyorum. Üstelik bunlar dereceli müsabakalarda oluyor. Eskiden böyle değildi. Bedeva bir oyun olsa neyse diyeceğim, ama ücretli bir oyun?..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Venus94Genelde salı günleri geliyor güncellemeler, test server açılalı yaklaşık 2 hafta oldu. Büyük ihtimalle 15 Haziran da gelir
Hocam merhaba oyunu indireceğim tekrardan ama güncelleme yeni sezon vs gelecekmiş. Yanlış hatırlamıyorsam en az oyun boyutu kadar güncelleme geliyordu.
Acaba güncelleme geldi mi ? Boşa gitmesin şimdi indircem tekrar indircem sonra
Eğer gelmediyse rica etsem geldiğinde bana haber eder misiniz
-
Gelmedi 15 inde büyük ihtimalle oyun kadar inmiyo update max 10 gelirquote:
Orijinalden alıntı: CeyeranEngineerRHocam merhaba oyunu indireceğim tekrardan ama güncelleme yeni sezon vs gelecekmiş. Yanlış hatırlamıyorsam en az oyun boyutu kadar güncelleme geliyordu.
Acaba güncelleme geldi mi ? Boşa gitmesin şimdi indircem tekrar indircem sonra
Eğer gelmediyse rica etsem geldiğinde bana haber eder misiniz
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
20-30 gb arası bir update gelecek.
rework + op
hatta bahsi attırayım
20-30 gb steam
60 gb uplay. en son rework de bu şekilde oldu çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 14 Haziran 2021; 3:0:4 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Coming20-30 gb arası bir update gelecek.
rework + op
hatta bahsi attırayım
20-30 gb steam
indirdim neyse artık hayırlısı
46 gb indirdim ben şimdi
gelen update diyelim 20 gb
oyunun diskteki boyutu 66 gb mı oluyor yoksa yine 46gb olup gelen update üstüne mi yazılıyor bilginiz var mı
-
atıyorum 20 gb gelirse 5gb yeni map 15 gb var olan dosyaların değişimi şeklinde olur.
-
5-10 gb bekliyorum ben güncellemeyi , hep salı geliyordu yeni sezonlar bu güncelleme sanırım bugün gelecekmiş
-
En sonunkinde oyunun boyutunu düşürmek için öyle devasa bir güncelleme gelmemişmiydiquote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Coming20-30 gb arası bir update gelecek.
rework + op
hatta bahsi attırayım
20-30 gb steam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X