Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.300
Cevap
30
Favori
56.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eonmg

Oyunu oynadığın hesap da çalışıyor sadece. Ana hesap yapıp diğer hesaba geçtiğinde sadece ana oyunu oynayabiliyorsun.
    Kesinlikle yanlışınız var division 1 de dlc ler pri hesaplarda da çalışıyordu. Ayrıca dlc lerin bir hesapta çalışması tamamiyle mantık hatası hediye ve ödül vs. gibi bir içerik olmadığından tek hesapta çalışması gibi bir durum söz konusu değil. DLC ile verilecek bir item, eşya vs. olursa o sadece ana hesaba verilir. Ancak DLC pri ve sec hesaplarda da çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blawer_s -- 25 Şubat 2020; 10:57:41 >
  • Tactical M700 ve Carbon M700 oyunda normal silahlar mı yoksa bluprint ile biz mi craft edeceğiz? Normal ise kaçıncı leveldan sonra düşmeye başlıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    arkadaşın yanlışı yok dediğin gibi ilk oyunda ek paketleri pri hesaptan oynayabiliyordun ama ikinci oyunda oynanmıyor maalesef,sistemi değiştirmiş Ubisoft şerefsizi,inanmıyorsan deneyip görebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomanson

arkadaşın yanlışı yok dediğin gibi ilk oyunda ek paketleri pri hesaptan oynayabiliyordun ama ikinci oyunda oynanmıyor maalesef,sistemi değiştirmiş Ubisoft şerefsizi,inanmıyorsan deneyip görebilirsin
    Nasıl deneyeceğim ? Siz nasıl denediniz de bu bilgiye ulaştınız merak ettim. İnternette böyle bir bilgi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blawer_s -- 25 Şubat 2020; 13:41:41 >
  • The Division 2 – Warlords of New York, The Division 2 kapsamında bir hikaye genişletmesidir ve erişim için ana oyuna sahip olmak gerekir.

Dlc açıklamasında bu şekilde yazıyır reddit te de aynı muhabbet var.

Dlc de kardeşlik olmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    :) zaten kendimiz yaşadığımız için buraya yazdık. Ultimate gold veya season 1 alan arakadaşlar boşuna almış oldular ve bir güzel de saydırdılar. Sec oynayan arkadaşta ise herşey olması gerektiği gibiydi. Biz yandık sizde yanmayın diye yazıyoruz isteyen ayrı hesaba sezon passı alır parası boşa gider. İsteyen ise tavsiyeye uyar parası cebinde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eonmg

:) zaten kendimiz yaşadığımız için buraya yazdık. Ultimate gold veya season 1 alan arakadaşlar boşuna almış oldular ve bir güzel de saydırdılar. Sec oynayan arkadaşta ise herşey olması gerektiği gibiydi. Biz yandık sizde yanmayın diye yazıyoruz isteyen ayrı hesaba sezon passı alır parası boşa gider. İsteyen ise tavsiyeye uyar parası cebinde kalır.
    Kardeşim Season 1 zaten ücretsizdi ve verilen içerikler bonus ve erken erişim ayrıcalığıydı. Daha öncede dediğim gibi bonus içerikler ve erken erişim gibi özellikler sec hakka aittir. Pri hak faydalanamaz ancak DLC ler bonus veya ücretsiz içerik değildir. PSN oyunu gibi çift haktan oluşan bir eklentidir. Hem pri hak hemde sec hak faydalanır. Eğer ki DLC ile kullanıcıya Exotic bir silah veya kıyafet vs. verirse ozaman bu eşyadan sadece sec hak sahibi faydalanır. DLC nin tek hak olması zaten SONY nin satış politikasına ayırı UBISOFT' un böyle bir kararı tek başına alması bile mümkün değil. Ayrıca satış sayfasında da tek hesaptan kullanılacağı gibi bir uyarıda bulunmuyor. Bence almayı düşünen kişileri yanlış yönlendiriyorsunuz. Bir daha araştırmanızda fayda var.

• Bekle beni new york

• Arkadaslar takımdaki arkadaslsrın skilleri bende görünmüyor bir ayarımı var acaba? Teşekkürler

• Oyun bedava olmus freeweekend olarak. Suan indiriyorum ama 101 gb . Aksama iner artik. Dandirik ubisoft oyunu ne zaman 100 gb yi asti :))) ilk defa oyniycam Oynamak isteyen varsa co op bir seyler oynayabiliriz psn adim alfielowis

• Envanterimizdeki her silahı yanımızdakilerle paylaşamıyor muyuz ? Bazı silahlarda share tuşu aktif olmuyor. Arkadaşıma silah vereceğim veremiyorum

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    ortak yaptiginiz gorevlerde elde ettigin silahlarda paylaş ozelligi aktif olur bir sure..normal silahlari paylasma diye bisey ben hic gormedim..

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Aa bunu bilmiyordum. Oyunda daha yeniyim ilk oyunu da oynamadım. Teşekkürler cevap için

• Arkadaşlar merhaba, zamanında ultimate paketi almıştım, yeni çıkacak expansion’ı tekrar almam gerekecek mi? Bilginiz var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kylo Ren

Arkadaşlar merhaba, zamanında ultimate paketi almıştım, yeni çıkacak expansion’ı tekrar almam gerekecek mi? Bilginiz var mı acaba?
    New york u ayrı almanız gerekecek.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

New york u ayrı almanız gerekecek.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.

• Kendi şahsi ana hesabımda standart edition var. Pri hak dlc alsam bu kendi ana hesabımdan oynayabilirmiyim? Okudukça kafam karıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 1 Mart 2020; 14:24:35 >
  • BoltAction kullanıcısına yanıt
    pri hesaptan dlc içeriklerini kesinlikle kullanamıyorsun dostum benimle birlikte birçok arkadaşım bunu yaşadık ama çok bilmiş arkadaşlara göre bu doğru olamazmış iyice araştırmamız gerekirmiş😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.