Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.300
Cevap
30
Favori
56.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yeni dlc yi merak edenler türkçe oynanış videosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 3 Mart 2020; 15:54:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    oyunda 3.haftam.yeni yeni anlamaya başlamışken bu sefer gear 2.0 geldi
    bir arkadaş açıklasada bilgilensek bizde
  • Ubisoft forumlarinda açıklama yaptılar
    Hesap paylaşımı ile addon çalışmıyor yani sadece ana oyun ve DLC olan Hesaptan giriş yaparsanız oynaniyor

• Cihazda 21 gb boş yer vardı yer yok diye indirmedi. 1 tane oyun sildim 78gb boş yer oldu, yine yer yok dedi ve indirmedi. Başka bir oyun daha sildim öyle indirmeye başladı. İndirmenin boyutu da 15gb.

Edit: güncellemenin boyutu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göttingenli Ethem -- 3 Mart 2020; 16:49:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ubi oyunlarda dlc/season pass i oynadığın hesaba almak gerekiyor. ben rainbow oynarken sec hesaba season pass almıştım sadece o hesap kullandı.

yani kısacası us psn den aldıysanız ana hesap olarak ordan oynamanız ve dlc yi oraya almanız gerekir.
  • The Division 2 | Warlords of New York | PS4

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

hayır new york dlc sini ayrı alman gerekiyor

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4311B45FD -- 10 Nisan 2020; 23:31:47 >
  • Hocam dlc olsun olmasın her türlü güncellemeyi kuruyor. Benim bildiğim dlc nin alınması gerektiği yine de oyuna girip base of operation dışında yeni bir new york helikopteri var oraya gidip bakarsınız geçmek istediğinizde dlc satın alın ibaresi çıkar büyük ihtimalle :) direkt giderse de şansınıza demekki :)

• bende 2 ay once gold almistim,dun guncelleme yapiyodu oyun..acip bakmadim ama newyork warlod dlc si ucretsiz mi bize simdi store da hala ucretli gorunuyor ama eklenti 1 mart sonrasi gold veya ultimate alanlar icin ucretsiz olmasin o ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 4 Mart 2020; 10:58:5 >
  • arkadaslar güncelleme gelmeden önce hard zorlukda bile hayvan gibi item düşüyordu şimdi ot çöp düşüyo herkeste öylemi banamı bi garezi var oyunun ? :)
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Sanmam hangi surumu alirsan al aciklamada dahil olmadigi yaziyor zaten. Ama cabuk indirime girer diye düşünüyorum bende alabilirim oyun stres atmalik tam. 25 level oldum ama "gear score 500 " yazilari görüyorum bu ne demek tam olarak ?
    Ana gorevlerin cogu bitti cok yan gorev kasmadim.

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Hocam 30 leveldan sonra aynı görevlerin daha zorluları yapacaksın ve orda düşen zırh ve silahlar sayesinde 500 levele kadar çıkabiliyorsun. 500 level oldum çok güçlendim diyorsun dark zone giriyorsun seni orada parçalıyorlar. 500 level bile güçlü olmana yetmiyor. 500 levelik üzerindekinden çok daha güçlü zıhrlar topluyorsun şimdi güçlendim diyorsun yine olmuyor (3 arkadaş bir adamı öldüremedik adamın canı azalmıyor ) Sonra zıhları oynayacağın şekle göre özelleştiriyorsun. Yok yine olmuyor daha fazla kasmam gerekiyor sonra böyle oyunun diyorsun ve oyunu siliyorsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 4 Mart 2020; 11:55:11 >
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt
    30 level olup gorevler bitince oyunu sil desene o kadar cok ugrasamam ama elimde durur arada arkadaslarla girip oynamalik guzel oyun.

• quote:

Hocam dlc olsun olmasın her türlü güncellemeyi kuruyor. Benim bildiğim dlc nin alınması gerektiği yine de oyuna girip base of operation dışında yeni bir new york helikopteri var oraya gidip bakarsınız geçmek istediğinizde dlc satın alın ibaresi çıkar büyük ihtimalle :) direkt giderse de şansınıza demekki :)
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4311B45FD -- 10 Nisan 2020; 23:32:7 >
  • Valla hocam ubisoft böyle. Online oyunlarda o bahsettiği gold sürüm aslında 1. Yıl için çıkan dlc leri kapsıyor. Mesela rainbow six için year 5 pass çıkacakti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

bende 2 ay once gold almistim,dun guncelleme yapiyodu oyun..acip bakmadim ama newyork warlod dlc si ucretsiz mi bize simdi store da hala ucretli gorunuyor ama eklenti 1 mart sonrasi gold veya ultimate alanlar icin ucretsiz olmasin o ?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4311B45FD -- 10 Nisan 2020; 23:32:33 >
  • quote:

Valla hocam ubisoft böyle. Online oyunlarda o bahsettiği gold sürüm aslında 1. Yıl için çıkan dlc leri kapsıyor. Mesela rainbow six için year 5 pass çıkacakti :)
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4311B45FD -- 10 Nisan 2020; 23:32:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

30 level olup gorevler bitince oyunu sil desene o kadar cok ugrasamam ama elimde durur arada arkadaslarla girip oynamalik guzel oyun.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4311B45FD -- 10 Nisan 2020; 23:33:10 >
  • Ben genelde ana göreve ve control noktalarına gidiyorum. Arada yardima gidiyorum. Guzel oluyor yan gorev pek yapmadim yok üstünde sıkıyorlar bazen dalıyorum tabi oynariz

• Güncelleme ile tüm exotic silahlar resmen çöp oldu yaaa

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.