Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.300
Cevap
31
Favori
56.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Oyunu xbox ta oynuyorum aynı guildde oynayabiliyormuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottomanson kullanıcısına yanıt
    Bende ayni durumdayım acikcasi oyun fena sardi ve ek paketi de oynamak istiyorum. Şimdi kendi hesabima ana oyun + ek paketi alirsam kaldigim yerden devam edebilir miyim ? Bolge farkindan dolayı save sorunu yasamam degil mi ?

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    sorun yaşamazsın,oyunun kayıt dosyası ubisoft sunucularında olduğu için kaldığın yerden devam edebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Teşekkürler, indirim gorunce ana oyun + paket yapıştırırım

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    indirimi kaçırdın us psn’de 3$,tr psn’de 44 liraya kadar düşmüştü ana oyun.Ucuza gelsin dersen ana oyunu oynadığın hesapla aynı bölge forumdan primary alıp genişleme paketini kendi hesabına alabilirsin

Ben us psn den 3$ a alanlardanim. Ama ana hesabim tr psn.
    Söylediğiniz cok mantikli forumdan pri hesap alip kendi hesabimdan da ek paketi alabilirim. Tabi birlikte uygun fiyat olursa direk kendi hesabima da alabilirim. Su dlc sistemi cok sacma.

Ekleme: Ek paketi aldim arkadaslar birlikte oynamak isteyen varsa ekleyebilir Psn: By_Coder_TR yas 31

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 10 Mart 2020; 9:41:43 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4311B45FD -- 10 Nisan 2020; 23:34:9 >
  • oyunmuydu gelecegin corona senaryosu muydu division..kagit paralarda virus var algisi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 11 Mart 2020; 21:28:32 >
  • Oyunu zamanında ultimate sürüm olarak almıştım. Yaklaşık 100 saat oynayıp end game safhasına gelince itemleri 500 seviye civarı yapıp ve bana uygun bi set dizmiştim. Sonradan oyun sıkmaya başlayınca bırakmıştım.
    Şimdi yeni dlc gelmiş baya bir şey değişmiş diyorlar. Geri dönmeye değer mi sizce? Bilgili arkadaşlar tavsiyelerini paylaşabilir mi?

Oyunu ingiltere hesabından arkadaşım aldı. Ben sec hesap olarak oynamaktayım. Fakat oyunu kutulu alayım diyorum bununla beraber ek paketide tr psn den almak istiyorum. Us hesabındai karekterimle kutulu oyunu kurduktan sonra oynayabilirmiyim ve ek paketi nasıl alabilirim. Tşk

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    ek paketi oynadığın hesaptan almalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomanson

ek paketi oynadığın hesaptan almalısın
    Şuan us heaptan oynuyorum ama cd li aldığım zaman ubi hesabıyla acarsam oyunu cd den oynayabilirmiyim. Ve ek paketi cd li hesaptan alıcam mümkün değil mi. Dijital hesap olmasın istiyorum

• Elimde lvl 300 Chameleon exotic var, şimdi Tier 4 oldum, bu silah hoşuma gidiyor ama bu seviyede yetersiz kalıyor.
    Vendor dan bu silahın blueprintini aldım daha yüksek lvl için, ancak silahı yapmak için Exotic item gerekiyor ve bu da exotic bir eşyayı dismantle ederek elde ediliyor.

Şimdi şu olabiliyor mu, elimde blueprinti olduğuna göre, elimdeki Chameleon lvl 300 ü dismantle edip bu blueprint ile daha üst verisyonunu yapabilir miyim ? Emin olmadan silahı dismantle edip silahtan olmayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivridis

Elimde lvl 300 Chameleon exotic var, şimdi Tier 4 oldum, bu silah hoşuma gidiyor ama bu seviyede yetersiz kalıyor.
    Vendor dan bu silahın blueprintini aldım daha yüksek lvl için, ancak silahı yapmak için Exotic item gerekiyor ve bu da exotic bir eşyayı dismantle ederek elde ediliyor.

Şimdi şu olabiliyor mu, elimde blueprinti olduğuna göre, elimdeki Chameleon lvl 300 ü dismantle edip bu blueprint ile daha üst verisyonunu yapabilir miyim ? Emin olmadan silahı dismantle edip silahtan olmayım :)
    Silahı parçaladığında, craft için gerekli olan parçaları verip vermediğini bilemessin önce bluepritte ne istediğine bak sonra parçaları farmla

• tidal basin mi nedir,daral geldi,uzatmista uzatmis gorevi..tek basima sonuna kadar gelmisken ciktim oyundan..kaldigi yerden devam etmez heralde..gozlerimi yordu mekanlar..ilk oyunda dusmanini daha rahat secebiliyordun.bunda tarla faresi gibi dolanip duruyorlar..

• ubisoft ilk oyuna gore epey mokunu cikarmis..hard mod tier 5 te 1-2 gorev yapayim dedim sinirlenip ciktim..resmen tek basina oynama diye sapitmis..sacma sapan drone ve bacakli tip tio robotlar vs vs.ikide birde tepende patlayip duran drone mrone sinir bozucu..

nedense matchmaking hcbir halta yaramiyor..call for backup yapiyorsun o da biri gelirse artik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 17 Mart 2020; 15:25:16 >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Ben kontrol noktaları yüksek seviyede olunca daha iyi loot veriyormuş diye 4. Seviyeye çıkarttım birisini , 3 tane sarı 2 tane mor düşmani öldüremedim. Bunları öldürsem daha mekânın sahibi olan abi gelecekti

Backup yapınca da gelen olmuyor pek. Normal zorlukta görevlere giderken matchmaking yaptığımda geliyorlardı hep. Belki zor seviye de bitirmesi sıkıntı diye grup halinde oynuyorlardır.

• Control noktalarının seviyeleri kaçıncı tierde açılıyor. Tier 2 de ypk mesela

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    control noktasi seviyesi de ne ola ki ? tier 1-2-3-4-5 olayi mi ? ben hic takilmiyorum control point vs oralara,tier 5 olunca acilan yeni gorevlere giriyorum sirayla..

• birde bu craft masasinda ilk oyunda da epey tirmalamistim anlayana kadar bakiyorum dogru duzgun blueprint yok..fazlalik silah mod ne varsa satiyorum..parcalasam mi acaba artik,parcalayinca mi elde ediyoduk unutmusum mevzuyu..blueprint satin alayim yan tarafinda bakiyorum antin kuntin seyler var hep..

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.