Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.300
Cevap
31
Favori
56.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaçıncı tier da geldiğini bilmiyorum ama tier 5 te olmuş olabilir. Her kontrol noktasına bağlı bir kaç aktiviteyi yaptığınızda (bunlar propaganda, rehine görevi gibi küçük görevler) kontrol noktalarının zorluk seviyesi 1 den 4 e kadar yükseliyor. 4 olduğunda hem güçlü eşyalar hem de blueprintler düşüyor diye bir bilgilendirme mesajı gelmişti oyun da önüme. Deneyeceğim bakalım. Ilk deneme başarısız oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    himm anladim,control pointlerinin kapsadiği alanda olan gorevler heralde dedigin..bikac kere yapmistim propaganda zart zurt seylerden.. blueprint vs dusuyosa yapak bir iki propaganda o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Kaçıncı tier da geldiğini bilmiyorum ama tier 5 te olmuş olabilir. Her kontrol noktasına bağlı bir kaç aktiviteyi yaptığınızda (bunlar propaganda, rehine görevi gibi küçük görevler) kontrol noktalarının zorluk seviyesi 1 den 4 e kadar yükseliyor. 4 olduğunda hem güçlü eşyalar hem de blueprintler düşüyor diye bir bilgilendirme mesajı gelmişti oyun da önüme. Deneyeceğim bakalım. Ilk deneme başarısız oldu
    Bu işlem kalkmış global zorluk seviyesini artırmamız gerekiyormuş aktive yapmak zorunluluğu yok yani

• Arkadaşlar iki tane chamelon exotic silah düşürdüm ve craft masasinin yanındaki elemandan blueprint aldim yukseltme icin
    Yalniz gereksinimlerde silah elimde iki tane olmasina ragmen yok görünüyor

Exotic component i nerden bulacagim silahin birini parcalasam elde eder miyim ?

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    evet egzotik component için herhangi bir egzotiği kırdığınızda elde edersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ottomanson kullanıcısına yanıt
    Peki silah elimde olmasina ragmen neden yok görünüyor onu nasil çözerim.
  • ilk oyunda L1+R1 basinca dusen herkesi kaldiriyoduk bir anda ismini unuttum neydi o ozellik,bunda yokmu o ozellik..?

challenge modda daily mission grupla deneyim dedim yok.arkadas iyice zirvalamis ubi..nefes aldirmiyo serefszzz minigunlar,yok.dort bacakli tipsiz robotlar dronelar vs ulan hangisinle ugrasican..birde siper aliyosun bomba geldigini de anlayamisyorsun hedefle ugrasirken bombbbb geberdin..dusen kalkiyor yine dusuyor....boyle seksen kere geber kalk geber kalk mok cikarmak..

• sony gold kulakliği yeni aldim,aoznce denedim ilk defa division 2 ile,coney island bolumunde..oyunun keyfi guzel kulaklikla bambaska oluyormus meğer

• Dünkü sorumun cevaplarını kendim oynayıp bulduğum için postu düzenlemek istedim. Bugünkü sorum şu; dark zone da çıkan herhangi bir armor parçasını almadan bakıyorum 80k armor yazıyor. Ancak bunu stash e gönderdiğimde 16k armor değeri gözüküyor. Eşyaların dark zone daki değerleri normal free room daki değerlerden daha mı yüksek oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 21 Mart 2020; 21:4:46 >
  • Uzun süredir oynamıyordum, güncelledim fakat 10 dk’da bir delta 3 hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birlikte dark zone oynayabileceğim birileri var mı acaba ? Oyun için de her zaman random oyuncularla grup kurulmuyor , tek başına da canı sıkılan saldırıyor

Evet daha yüksek oluyor

• Yeni 1.20 update'ı kaç gb ps4'te?

Beraber oynamk isteyen olursa psn:cihathalid. yaş 26

• Arkadaşlar bu armorların bazılarında empty utility slot yazıyor. Recailbration bölümüne girdiğimde bunu ofansif ya da defansif olarak değiştirebiliyorum. Bunu değiştirmek ne ise yarıyor?

Eşya ya herhangi bir core perki ekleyemiyorum sanırım. Pasif güç gibi bir katkı mı sağlıyor?

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Wt5 im suan exoticler wt4 te mi çıkıyor. O kadar farm yaptım haşa düşmedi şüphelendim

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    Oyle bir kural yok sanırım.

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de egzotik silah düşürmeye çalışıyorum. Dlc yok yalnız bende 30 levelim. Tek amacım egzotik silahlar kaldı artık. Uyarsa birlikte kasalım? Şu ana kadar challenge ve heroic landmarkları temizleyerek 2 defa egzotik lmg yi düşürdüm. Kalanları bekliyoruz bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Hocam ben de egzotik silah düşürmeye çalışıyorum. Dlc yok yalnız bende 30 levelim. Tek amacım egzotik silahlar kaldı artık. Uyarsa birlikte kasalım? Şu ana kadar challenge ve heroic landmarkları temizleyerek 2 defa egzotik lmg yi düşürdüm. Kalanları bekliyoruz bakalım
    Lstofus2013 ekleyin hocam yaş 33 expansion şuan için almadım akşamları giriyorum kasarız

PSN nedir, benimki imzada yazıyor eklerseniz birlikte oynayalım.
  • kenly college deki loot kapisi acilmama sorunu devam ediyor mu hala ?

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.