Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.331
Cevap
31
Favori
56.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tr den alırsanız çalışmaz ve asıl sıkıntı şurda us dan alsanız bile pri hesapta oynadığınız için faydalanamama durumu olabilir aklınızda bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu projeler otomatik mi geliyor acaba yoksa görev falan mı yapmak gerek

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    İşte ben de o us ten alsam çalışır mı tereddütünde kaldığım için buraya yazmak istedim. Deneyen ya da bilenler yardımcı olurda sevinirim. Kesin emin olmadan birşey yapmak istemiyorum.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyeyim o zaman rainbow six den örnek vereyim ultimate edition aldım pri yapıp kendi hesabımdan oynadım bazen operatörleri görüyor bazen görmüyor ama kozmetiklerin hepsi gözüküyor bende. Ghost recon wildlands gold edition içinde kozmetikler geldi ama görevler gelmedi. Yani bu pri de çalışma olayı en sıkıntılı firma ubisoft diyebilirim. Tabi birisi division için alıp denediyse daha sağlıklı karara varılabilir.

• Oyunu US PSN'den satın aldım, New York ek paketini de almalı mıyım, önerir misiniz?

• Merhaba arkadaşlar. Div2 için klan arayışım bulunmaktadır. aktif olarak oynayıp, eleman arayışı olan varsa benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Dlc ye sahip olan arkadaşlara bir sorum olacak; şimdi ben manhunt görevlerinde ilk 2 hedefi kaçırdım süre dolayısıyla. Kalan 2 hedefi de öldürsem ana hedef için yeterli bilgi olmayacağı için bu sezonu kaçırmış mı olacağım?
    Neptune ve venüs un görevleri görünüyor fakat sezon sona erdi diyor. Yine de görevlerini yapsam ana hedefe ulaşma yolunda faydası olur mu yoksa sezonu es mı geçmeliyim ?

• Beyler bir detay sorum var
    Şimdi ben us hesabın sec hesabından division 2 oynuyorum expansion alıcam ama us hesaptan pahalıya geliyor.
    Şimdi ben oyunun tekrar tr hesabından expansion ile beraber alsam
    Sıfırdan
    Us hesaptaki karekterim ile oynayabilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren_eren1

Exotic holster için 100 tane ıvır zıvır yaptık ve en son görev barda black tusk düşmanı var onu öldür diyor. Abv git gel helak oldum. Sadece zamanından önce gitme diyor. Youtube sağolsun Pm 12 den önce gidilecekmiş.
    İnayadan görevi alamadım ben bende gözükmüyor. Bunu nasıl alabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ya ne bicim bir kafa bu ubisoft taki..oyuncu degil eşşeğiyiz sanki..discrict union area heroic modda 4 kisi 2 saat ugras dur tam sonlarinda patladik hooop en başa..bir checkpoint te olmazmi hic ya,cekilir mi bu boyle..rezillik baska bisey degil..ilk oyunda sanki en zor modda bile vardi checkpoint ?? !!

birde ilk oyundaki gibi L1+R1 ile.herkesi zart diye ayaga kaldirma ne iyiydi...boklamiş oyunu ubizorttt.

• selamlar arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum hazır indirimler varken fakat aklımda soru işareti kaldı acaba oyuncu varmı türk olup olmaması fark etmez bir göreve başlamak istediğim zaman 2 saat lobide bekletir mi ?
    ilk oyunu kısada olsa oynama fırsatım olmuştu darkzone da oynamak gerçekten keyifliydi. dark zone da adam bulmak sıkıntılımıdır ?
  • Aramıyorum ya dün 2 görev üst üste acosta backpack düştü. Skill veriyormuş bir de bu ikiside yatıyor öyle envanterde

Az önce bir görev daha yaptım, orda da hem 3. Acosta hem sweet dreams düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 10 Nisan 2020; 15:12:2 >

Fırat abi gecen haftadan beri arıyor sandik sandık bakıyor bulamadı

Bende Aces&Eight seti arıyorum senden sonra newyork da gear set veren bölgede de farm yaptim bir tane bile düşmedi.
    Vazgectim birsey aramiyorum artık ne düşerse

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Dün Ben birinin back-up isteğine gittim. Adam kontrol noktalarını 4 e getirmiş onunla uğraşıyordu. 7-8 tane bölge ele geçirdik. Oyunun zorluk seviyesi heroic e yükseldi. Neredeyse her bölgeden bir egzotik holster parçası düştü. Diğer silah ve armorlarin yüksek core lu olanları düştü. Heralde böyle farm yapmak gerekiyor başka türlü birşey geldiği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Dün Ben birinin back-up isteğine gittim. Adam kontrol noktalarını 4 e getirmiş onunla uğraşıyordu. 7-8 tane bölge ele geçirdik. Oyunun zorluk seviyesi heroic e yükseldi. Neredeyse her bölgeden bir egzotik holster parçası düştü. Diğer silah ve armorlarin yüksek core lu olanları düştü. Heralde böyle farm yapmak gerekiyor başka türlü birşey geldiği yok.
    Dostum back-up isteğine nasıl gidiyoruz. Bi türlü çözemedim. Sağ joistigi gösteriyor basıyorum ama olmuyor

• classlord kullanıcısına yanıt
    Touchpad e basılı tutuyorsunuz hocam. Birden fazla back up varsa o anda harita da yerleri gösteriliyor. Istediginizi seçip katılıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Touchpad e basılı tutuyorsunuz hocam. Birden fazla back up varsa o anda harita da yerleri gösteriliyor. Istediginizi seçip katılıyorsunuz.
    eyvallah dostum. son bir şey daha ben en son çıkan ek paketi almadım. şuan levelim 512 ama son düşüşden sonra bir sürü tidial yaptım veya görev yaptım halen 600 olmadı . nedeni ek paketi almamam mı ? bide son güncellemeden sonra bazen jupiter diye birşeyler çıkıyor haritada normal görevler sarı oluyor. zorluk seviylerinin normal olanında manhunt şeklinde bir görev beliriyor bunları mı yapmam gerekiyor acaba ?

kontrol noktalarınıda alıyım dedim belki artar level ama ilerleme yok. ayrıca exotic silah ençok nerde düşüyor. stronglod da dizlik çok düşürdüm. ama levelden dolayı artık heroic yapamıyorum. çünkü düşmanlar hemen haşat ediyor. genelcede chelinng modda oynuyorum. asultrifle maksimum vuruşum 16 k yetmiyor. son paketten sonra mahvettiler herşeyi

Aynen bende global zorluğu heroic e alıyorum control pointler 4.seviye oluyor direk.

• quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Arkadaşlar iki tane chamelon exotic silah düşürdüm ve craft masasinin yanındaki elemandan blueprint aldim yukseltme icin
    Yalniz gereksinimlerde silah elimde iki tane olmasina ragmen yok görünüyor

Exotic component i nerden bulacagim silahin birini parcalasam elde eder miyim ?

ne şanslısın muhteşem bir silah , yanınada iyi bir rifle , dostum nerede hangi görevde hangi zorlukta düşürdün lütfen bilgi ver

• quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Aynen bende global zorluğu heroic e alıyorum control pointler 4.seviye oluyor direk.
    globali heroice nasıl alıyorsun. anlatırsan sevinirim. bende hepsi bir seviyede görünüyor kolay oluyor
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.