Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.300
Cevap
31
Favori
56.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tidal basin de çıkan adrestia isimli sniper i bilmeden sattım bunu parçalayınca exotic sniper parçası veriyormus. Bu silâhı nasıl tekrar edinebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • capitol stronghold 2 kisi basladik 4 kişi devam ettik,2 kisi kaldik son bolumlerde gobegimiz catladi challenge modda..dronelar bas belasi..birde o tek atan vs dort ayakli cins robotlar.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    high end silahmiydi o dedigin sniper ? bende surekli dusenleri satiyordum ama artik parcalayim bari bilmeden onemli biseyi cope atmayalim

craft masasini upgrade etmek icin ne yapmak gerek ayrica onu pek anlamadim

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam high end sniper silahı. Ben de itemler dolunca satayim diyordum o ara gitti heralde.

Masayı da tier atladıkça upgrade ediyorduk sanırım öyle kalmış aklımda.

hangi modda dustu o silah tidal basin de ? story modda yaptim bu aksam daral geldi..sirayla hard challenge vs denerim bikac defa heralde.

Hocam o silah düşmüyor. Silâh kutusunun içinde, ancak kutunun olduğu kapıyı açabilmeniz için bölümün bir yerinde şansa key düşüyor. Tek olan otomatik turreti etkisiz hale getirdiginiz yerde 2 katlı bir bina var. Orada üst katta yatakların arasında, sarı bir item olarak duruyor. Bölümün sonlarına doğru hovercraft 'ın içinde çatıştığımız yerin sonunda kapı var. Key kod istiyor. O anahtarı alırsanız, kapıyı açabiliyorsunuz. Yoksa tekrar denemeniz gerek.

Kutudan çıkan silahta başka bir silah. Oyunda yer alan sniperlardan biri. Onu parçalayınca silahin sadece tek parçasını elde ediyorsunuz. Sonraki 3 parca için başka bölümleri denemeniz gerek. Ben ilk parçayı kaçırınca diğer bölümler kısmına hiç bakmadım bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 30 Mart 2020; 3:17:9 >

büyük büyük annanesinin nikahini da isteyecek ubisoft demek bir silah için

Bende 4 parcasi var son parca eksik kaldi district union arena dan düşüyor invaded olmasi sart tabi. Lanet ettirdi kac haftadir invded olmadi burasi.

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Ben de silahı sattım sanıyordum ilk parca için meğer stash e atmışım. Diğer parçalar için şimdi invaded olmasını bekleyeceğim bölgelerin mecbur.

Camp white oak görevinde de egzotik eldiven düşürüldüğü yazılmış ama var mı bir bilginiz ya da siz düşürdünüz mü ? Bu görevler invaded olana kadar orada takılacağım mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 1 Nisan 2020; 0:27:13 >
    bana bir yerde egzotic lightm. silah dustu nerde unuttum ama story yada hard moddu..2-3 defa challenge vs bitirdik bir grupla hicbir duzgun bisey dusmedi..nasil iş bu anlamadim..

Hocam hepsinin çıktığı ya da parçalarının düştüğü belli başlı görevler var. Mesela dediginiz lmg yi pesilence mı neydi adı dark zone da düşüyor hep. Ben 5 kere düşürdüm o silahı.

Bounty oynarsanız chamelion diye bir silah düşüyor. Parca parca düşen silahlarında belli başlı görevleri ya da görevlerde bulunan kutularda cikma ihtimalleri var. İnternette araştırırsanız görürsünüz zaten.

gorevler ne item veriyor hic bakmadan tombala ya gidiyoruz..

o parca parca dusen silahlar envanter de nerde gorunuyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 1 Nisan 2020; 3:1:37 >
    Bazıları direk silahı veriyor. Bazıları da parçalarını veriyor. Onları toplayıp blueprint alıp üretmenizi istiyor.

Parçaları ; inventory > resource kısmında , aşağıya doğru 3. Kategori de yavruağzı rengindeki itemler olarak görebilirsiniz.

Bana eldiven düştü ama nerden düştü bilmiyorum

İnvaded olan manning natinol zoo görevinde, target loot ta random exotic marksman rifle component görünüyor bu arada. Belki eksik parçanız düşer. Ben de 1 kere denedim şimdi boss tan düşmeyince invaded kalkmasın diye çıktım oyundan. Boss ta gerçi doğru boss muydu onu da bilmiyorum düşene kadar deneyeceğim bakalım.

Nerden baktiniz exotic parca düştüğüne

Görevi tamamlasaniz bile tekrar invasion moduna alıp görevi yapabiliyorsunuz. Challenging zorlukta oynuyorum gorevleri hep ilk seferde düştü parcalar ama strongholdlar epey zorluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 1 Nisan 2020; 15:47:2 >

Burda xp nın hemen altında yazıyor.

• Arkadaşlar oyun Store'da 44 TL. Bir kaç yazı okudum ama çok karışık geldi 😅 Tavsiye eder misiniz?

• bu fiyata daha nolsun ki
    bir sure sonra anlamadigin pek birsey kalmaz oyunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 2 Nisan 2020; 16:30:45 >
  • Dlc konusuyla alakalı sormak istediğim bir soru var. Oyunu makinemde pri olan us hesaptan aldım. Ancak Tr hesabımdan oynuyorum. Şimdi dlc yi us ten aldığımda bir sorunla karşılaşma durumum var mı?
    Tr psn de dlc indirimde fakat burdan alırsam bölge uyuşmazlığı yüzünden kullanamıyorum sanırım?

Normalde sistemin nasıl işlediğini biliyorum fakat bu oyun özelinde farklı bir durum var gibi mesajlar gördüm o yüzden emin olmak istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.