Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.331
Cevap
31
Favori
56.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o gördüğünüz leveliniz olmuyor. Üzerinizdeki eşyaların puan ortalamasını gösteren gear score nuz oluyor. En fazla 515 e kadar çıkıyor. Leveliniz ise dlc ye sahip değilseniz maximum 30 da kalıyor.

Dlc aldığınızda o gear score ortadan kalkıyor. Sadece leveliniz 40 olarak görünüyor. Onun harici her level barını doldurduğunuzda artan bir seviye skorunuz oluyor ki bunun oyuna bir etkisi yok.

O çıkan görevler sezon etkinlikleri. 2 hafta da bir yeni hedef koyup , o hedefe ulaşana kadar ufak tefek görevler yaptırıyor oyun. Belli bölge de kontrol noktası alma, aktivite tamamlama gibi. Sonra manhunt takı hedef bounty olarak ekleniyor oyuna. Onu gidip öldürünce ana hedef olan kişi hakkında %25 lik bir bilgiye sahip oluyorsun. Böyle 4 hedef var , en sonda esas hedef gelecek daha da diğer hedefler için güncelleme bekliyoruz.

Exoticlerin düştüğü belli başlı görevler ya da yerler var. Mesela kenly college görevlerini tamamlarsan, garanti sandıktan diamondback rifle düşüyor. Bounty görevlerinde chamelion düşüyordu. Düşürmüştüm de ancak silah level 30 da düştüğü için şu an hicbir işime yaramıyor. Ben de tekrar düşürmek için uğraşıyorum şu aralar. Dark zone pestilence lmg düşüyor. Nemesis sniper ve chatterbox silahlarının parçaları belli başlı görevlerde düşüyordu sanırım.

Yaptığın görevleri mümkün mertebe heroicte olmasa da challenge modda dene şansın artar en azından. Tabi böyle de kesin düşeceğinin garantisi yok. Ben challenge modda o kadar bounty yaptım olmadı, normal zorlukta yaptım chamelion düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• global seviye nasil heroic oluyo,tier 5 disinda birsey mi bu ?

• Touchpad e bastıktan sonra alt tarafta yazıyor hocam. Sağ yön tuşuna basınca global settings ayarları var. Oradan heroic e getirmeniz gerek.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    himm,tşk ler..dikkat etmiyoruz demekki bazi seylere.

map i actigimda sol atta oyle birsey yok bende

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    ★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★

Dlc ye özel mı bilmiyorum ama ben de alt kısımda böyle görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Hocam o gördüğünüz leveliniz olmuyor. Üzerinizdeki eşyaların puan ortalamasını gösteren gear score nuz oluyor. En fazla 515 e kadar çıkıyor. Leveliniz ise dlc ye sahip değilseniz maximum 30 da kalıyor.

Dlc aldığınızda o gear score ortadan kalkıyor. Sadece leveliniz 40 olarak görünüyor. Onun harici her level barını doldurduğunuzda artan bir seviye skorunuz oluyor ki bunun oyuna bir etkisi yok.

O çıkan görevler sezon etkinlikleri. 2 hafta da bir yeni hedef koyup , o hedefe ulaşana kadar ufak tefek görevler yaptırıyor oyun. Belli bölge de kontrol noktası alma, aktivite tamamlama gibi. Sonra manhunt takı hedef bounty olarak ekleniyor oyuna. Onu gidip öldürünce ana hedef olan kişi hakkında %25 lik bir bilgiye sahip oluyorsun. Böyle 4 hedef var , en sonda esas hedef gelecek daha da diğer hedefler için güncelleme bekliyoruz.

Exoticlerin düştüğü belli başlı görevler ya da yerler var. Mesela kenly college görevlerini tamamlarsan, garanti sandıktan diamondback rifle düşüyor. Bounty görevlerinde chamelion düşüyordu. Düşürmüştüm de ancak silah level 30 da düştüğü için şu an hicbir işime yaramıyor. Ben de tekrar düşürmek için uğraşıyorum şu aralar. Dark zone pestilence lmg düşüyor. Nemesis sniper ve chatterbox silahlarının parçaları belli başlı görevlerde düşüyordu sanırım.

Yaptığın görevleri mümkün mertebe heroicte olmasa da challenge modda dene şansın artar en azından. Tabi böyle de kesin düşeceğinin garantisi yok. Ben challenge modda o kadar bounty yaptım olmadı, normal zorlukta yaptım chamelion düştü.
    dostum çok teşekkürler verdiğin bilgiler için

kenny colege bendede eksik bilen varsa grup oluşturursak yapalım

muratseber81

bende nasil gormem diyordum kendi kendime ama yok zaten oyle bir secenek..ayarlari kurcalayim bakalim

• Kenly college de bitirmistik ama aptal loot room kapisi acilmiyor,kilitli surekli..acaba matchmaking yapmadan tek basimiza story modda mi bitirmek lazim di..

• bu ivory key ile.acilan base deki sandiklardan kozmetik esya cikiyorsa hic ugrasmayalim..bende silah vs var saniyordum icinde

• classlord kullanıcısına yanıt
    legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Olur hocam eklerim yalnız kenly college her zaman açık olmuyor. Belirli zamanlarda orayı açıyorlar. Dün baktım kapalıydı. Açık olduğu zaman girer yaparız.

Hocam 3 görevi de bitirince chapel kapısı açılıyor. Oradaki sandıktan exotic veriyor.

• quote:

Olur hocam eklerim yalnız kenly college her zaman açık olmuyor. Belirli zamanlarda orayı açıyorlar. Dün baktım kapalıydı. Açık olduğu zaman girer yaparız.

Hocam 3 görevi de bitirince chapel kapısı açılıyor. Oradaki sandıktan exotic veriyor.
    Tamam dostum

k.col deki gorevlerin her birini 25 dk idi sanirim o surede bitirnen mi gerek en iyi odulu alabilmek icin

Ben süre istemediği zamanda girip bitirdigimde aynı exotic silahı almıştım. Süreli olduğunda tekrar girdim 25 dk dan geç bitirdim yine aynı ödülü aldım. 3 alanı da bitirince chapel açılıyordu. Süreyle alakalı ödül değişir mi bilmiyorum.

• quote:

Touchpad e bastıktan sonra alt tarafta yazıyor hocam. Sağ yön tuşuna basınca global settings ayarları var. Oradan heroic e getirmeniz gerek.
    Dostum oyle bir sey yok ki . Halen 1 gorunuyor hepsi

Kontrol noktalarını 4. Seviyeye getirmek için yine o bölgedeki aktivitelerden 1-2 tane yapmanız gerekiyor hocam. Bende hemen hepsi 4. Seviyeye gelmiyor diye biliyorum.

emin degilim ama bu son.dlc sahiplerinin ekraninda oyle gozukuyor..oyle biseyler okudum yabanci bir sitede..biz her gorevin zorlugunu tek tek ayarlayabilirken global settings ile tum haritanin zorluk derecesi degisiyormus..ubisof sacmalamazsa olmaz zaten.kenly college gidip tamamliyorsun 3 gorevide loot odasinin kapisi acilmiyor mesela..

• quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

emin degilim ama bu son.dlc sahiplerinin ekraninda oyle gozukuyor..oyle biseyler okudum yabanci bir sitede..biz her gorevin zorlugunu tek tek ayarlayabilirken global settings ile tum haritanin zorluk derecesi degisiyormus..ubisof sacmalamazsa olmaz zaten.kenly college gidip tamamliyorsun 3 gorevide loot odasinin kapisi acilmiyor mesela..
    Global setting yok veya bulamadim. Ancak random missionda zorluk secebiliyoruz ama oda rastgale atiyor bir goreve . Touchpad bastigimda haritaya giriyor . Tekrar bastigimda veya basili tuttugumda haritadan cikiyor
    Herseyi denedim ama olmadi. Saglik olsun. Bu vesileyle
    Grupla bounty yapmayi kesfettim oda bayag zevkli ama ek paket almak sart oldu.

bende bugun tamamen bounty target lar ile ugrastim..son bi dallama kaldi bitircem birazdan ama ugrastigima degmedi,çer çöp verdi her geberen target..ayni EA nin fifa si gibi cimri...ne kiymetli egzotic miş ubisoft kiyamadi bisey vermeye,cimri kıl nolcak..

Hocam elinizde hyena bounty görevleri varsa koşa koşa yardıma gelebilirim

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.