Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.331
Cevap
31
Favori
56.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kendi oynadığım oyunu baz alarak şöyle söyleyeyim. Space administration hq görevini challenge zorlukta bitirerek , egzotik merciless, sweet dreams ve bugün de egzotik eldiven düşürdüm. Bunun dışında jefferson trade center görevindeki hyena kutularından exotic sırt çantası düşürdüm 2 kez. Internette bir kaç yerde bu bölümlerde itemler düştüğünü görmüştüm. Belki sizde denemek istersiniz.

Blueprintleri projeler süreli değilse zaman içinde parçalarını bulup elde edebilirsiniz. Yine 4. Seviye kontrol noktaları da blueprint veriyor haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    tşk cvp lar için..once şu control.points leri 4 level yapayim dediginiz gorevlere de bakarim..biraz daha iyi silahlarim olsa iyi olacakti ama neyse bakalim ne zaman duser kimbilir..

• ya bu ibişsoft bildigin cins bir firma..en az Ea kadar hemde..darpa labs mi ne ... gorevse challenge 4 kişi zorla sonuna geliyoruz en sonda boss denen züppe kilikli dansöz gibi ortalikta kivira kivira tek atip geciyor..vermişsin mantar tabancasini insanlarin eline etrafta robotla mi,drone la mi,dibine kadar gelen shotgun lu tiplerle mi neyle ugrassin oyuncular..bokunu cikarmissin kendin gibi bok etmissin oyunu gerizekali ibişsoft...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 16 Nisan 2020; 21:34:30 >
  • bir control point 4level olmasi icin apronda deve mi kesmek lazim..ne laa bu zirt pirt +1 aktiviteler cikiyor,bitmicekmi bunlar yaw..ayni point e kac defadir git gel pifsss.stronghold mission lara gidemedim bu salak pointsler bitmek bilmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 17 Nisan 2020; 15:1:44 >
  • kusacagim geldi control points,bitmez bunlar..hepsini 4level.yapincaya kadar corona biter.

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 level yaptığınızı hemen ele geçirmeye çalışın. Eğer hepsini 4 yapıp öyle almaya başlarım derseniz tekrar 1. Seviye ye düşme durumları var. Ben 3 tane biriktirmistim sonraki açışımda oyunu 1 tanesi 4. Seviyeydi. 4 yaptığınızı alın bence.

desene boşuna ugrastim ayni zirvaliklarla..

peki 4 level olup ele gecirince bir daha dusmuyor degilmi level i asagiya.

birde 4 level olanlarin rengi yeşil mi kaliyor surekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 17 Nisan 2020; 20:30:26 >
    Bölgeler yine zaman içerisinde düşmanların kontrolüne geçiyor diye biliyorum. Siz 4. Seviye de noktayı ele geçirince blueprint ve daha değerli eşyalar düşürme şansınızı arttırmış oluyorsunuz.

4 level yaptigimiz control.points i ele gecirdik.diyelim,sonra yine dusman eline gecip level1 e dusuren bir dongusu varsa ugrasilcak iş degil..surekli 4 level iken el degistiriyorsa o zaman uyar..

Düşüyor hocam sürekli. 1 seviyeden düşman eline geçiyor bir süre sonra.

oyleyse saçma olmuş..ara sira 1-2 c.point yine ele gecirilir belki hepsinle ugrasilmaz.. tşk cvp için..

• elimdeki egzotic lmg upgrade etmek icin egzotik shotgunu parcaliyorum,belki istedigi components olayini hallederiz..

• heroic te gorev yapmak saç baş yolduran cinsten birsey..ubisoft efendi oyunculari amele yerine koymuş adeta..

kapidan kafani cikaramiyorsun,4 kişi herkes sniper ile uzaktan vurmaca..baska care birakmiyor ki gerzek oyun..eee ne anladik bundan..cilginlar.gibi çatişmana imkan yok,tek atiyor true son miçleri..sen ver mermiyi kamyonla boşuna..neyse bitirince ne oldu,kiçi kirik bir gear set parcasi o kadar..yolda giden amele yi vurunca ondan da dusuyor aynisi..ilk oyunda nefret etmistim bu igrenc odul sisteminden bi bok.degismemis ayni kafa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 18 Nisan 2020; 3:38:23 >
  • egzotic silahlarin hepsi ilk oyundaki gibi bir yerlerden dusuyormu,yada sandiklarda vs..yoksa bazilarinin parcalarini bulup mu elde ediyorsun illa ki..bu kadar karmaşık olmak.zorunda sanki..

• silah parcaladigimda bir mesaj cikiyor ve hicbirsey vermiyor parcalama isleminden sonra,acaba envanter mi dolu durumda..

egzotic sniper in parcasina sahip silahi Tidal Basin de sifreli kapidan aldik ama parcalamak icin R3 basili tutunca ayni mesaj cikiyor,vazgectim oyle olunca,yine parçayi vermez diye salak icat..neyin nesidir bu meaaj tam olarak bilen varmi ?

Envanteriniz doluysa eşya parçaladığınızda hiçbirşey vermez. Tidal basin deki silahı daha önce parçaladıysanız, resource kısmında marksman rifle component diye exotic sniper in ilk parçası görünür. Kalan 3 parçayı da stronghold lar invaded olduğunda bosslardan düşüreceksiniz. Bu hafta capitol building görevi invaded olarak görünüyor. Orayı bitirdiginizde silahın diger parçasını düşürebilirsiniz.

• Arkadaşlar bir kaç sorum olacak

1-Oyunda campaign var mı?
    2- 4 arkadaş psn'den beraber oynayabiliyor muyuz?
    3- Almaya değer mi? Pvp multi player falan değil sadece campaign hikaye oynayacağız eğer ilk iki sorunun cevabı evet ise.
    tşk..craft yaparak azalttim.envanter doluymus..ilk exo parcayi aldik.ama capitolden bir cacik düsmedi malesef..challenge yada heroic yapmak lazim galiba..hyena box olan missions lara girdim onlardan da bir cacik cikmadi.ilk oyunda da bu sanssizlik yuzunden nefret gelmisti bos yere amelelik yapmaktan..

Ilk yaptığınızda yani stronghold invaded durumdayken düşmediyse, invaded durumu kalkıyor bölümün. Tekrar o konuma getirmeniz için görev yerine fast travel yapın, mission options tan zorluk kısmına gelin , altta üçgen tuşuna basılı tuttuğunuzda invaded konumuna geçirme olayı oluyor görevi. Bu şekilde tekrar deneyin.
    Belki farkında olmadan daha önce yapmışta olabilirsiniz. Resource kısmından envanterde kaç rifle component var bir onada bakın.

envanterde rifle parcasi tidal basin den cikandan baska yok..tekrar denerim bakalim invaded olursa..

hyena box lari dolastim 3 smg parcasini da toparladim ama blueprint lazim sanirim..birkac gorev gordum youtube onlardan mi dusecek kimbilir..

haritada sol ustte bir kadin vendor vardi gittim ilk defa yanina,ne satiyor bakayim dedim belki blueprint buluruz diye..ordaki saplama bir side mission acti gittim yaptim ama vendor kaybodu yok piyasada..enteresan işler..

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.