Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.331
Cevap
31
Favori
56.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşüyor hocam sürekli. 1 seviyeden düşman eline geçiyor bir süre sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    oyleyse saçma olmuş..ara sira 1-2 c.point yine ele gecirilir belki hepsinle ugrasilmaz.. tşk cvp için..

• elimdeki egzotic lmg upgrade etmek icin egzotik shotgunu parcaliyorum,belki istedigi components olayini hallederiz..

• heroic te gorev yapmak saç baş yolduran cinsten birsey..ubisoft efendi oyunculari amele yerine koymuş adeta..

kapidan kafani cikaramiyorsun,4 kişi herkes sniper ile uzaktan vurmaca..baska care birakmiyor ki gerzek oyun..eee ne anladik bundan..cilginlar.gibi çatişmana imkan yok,tek atiyor true son miçleri..sen ver mermiyi kamyonla boşuna..neyse bitirince ne oldu,kiçi kirik bir gear set parcasi o kadar..yolda giden amele yi vurunca ondan da dusuyor aynisi..ilk oyunda nefret etmistim bu igrenc odul sisteminden bi bok.degismemis ayni kafa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 18 Nisan 2020; 3:38:23 >
  • egzotic silahlarin hepsi ilk oyundaki gibi bir yerlerden dusuyormu,yada sandiklarda vs..yoksa bazilarinin parcalarini bulup mu elde ediyorsun illa ki..bu kadar karmaşık olmak.zorunda sanki..

• silah parcaladigimda bir mesaj cikiyor ve hicbirsey vermiyor parcalama isleminden sonra,acaba envanter mi dolu durumda..

egzotic sniper in parcasina sahip silahi Tidal Basin de sifreli kapidan aldik ama parcalamak icin R3 basili tutunca ayni mesaj cikiyor,vazgectim oyle olunca,yine parçayi vermez diye salak icat..neyin nesidir bu meaaj tam olarak bilen varmi ?

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Envanteriniz doluysa eşya parçaladığınızda hiçbirşey vermez. Tidal basin deki silahı daha önce parçaladıysanız, resource kısmında marksman rifle component diye exotic sniper in ilk parçası görünür. Kalan 3 parçayı da stronghold lar invaded olduğunda bosslardan düşüreceksiniz. Bu hafta capitol building görevi invaded olarak görünüyor. Orayı bitirdiginizde silahın diger parçasını düşürebilirsiniz.

• Arkadaşlar bir kaç sorum olacak

1-Oyunda campaign var mı?
    2- 4 arkadaş psn'den beraber oynayabiliyor muyuz?
    3- Almaya değer mi? Pvp multi player falan değil sadece campaign hikaye oynayacağız eğer ilk iki sorunun cevabı evet ise.
    tşk..craft yaparak azalttim.envanter doluymus..ilk exo parcayi aldik.ama capitolden bir cacik düsmedi malesef..challenge yada heroic yapmak lazim galiba..hyena box olan missions lara girdim onlardan da bir cacik cikmadi.ilk oyunda da bu sanssizlik yuzunden nefret gelmisti bos yere amelelik yapmaktan..

Ilk yaptığınızda yani stronghold invaded durumdayken düşmediyse, invaded durumu kalkıyor bölümün. Tekrar o konuma getirmeniz için görev yerine fast travel yapın, mission options tan zorluk kısmına gelin , altta üçgen tuşuna basılı tuttuğunuzda invaded konumuna geçirme olayı oluyor görevi. Bu şekilde tekrar deneyin.
    Belki farkında olmadan daha önce yapmışta olabilirsiniz. Resource kısmından envanterde kaç rifle component var bir onada bakın.

envanterde rifle parcasi tidal basin den cikandan baska yok..tekrar denerim bakalim invaded olursa..

hyena box lari dolastim 3 smg parcasini da toparladim ama blueprint lazim sanirim..birkac gorev gordum youtube onlardan mi dusecek kimbilir..

haritada sol ustte bir kadin vendor vardi gittim ilk defa yanina,ne satiyor bakayim dedim belki blueprint buluruz diye..ordaki saplama bir side mission acti gittim yaptim ama vendor kaybodu yok piyasada..enteresan işler..

Bu hafta capitol building görevi invaded. Dediğim yöntemle görevi invaded duruma getirip tekrar deneyip parçayı düşürebilirsiniz.

Chatterbox in blueprintini bank headquarters görevinde bankanın kasasının içindeki hyena kutusunu açarak elde ediyorsunuz. Yalnız o kasa odasını açmak için görev içindeki gizli anahtarı bulmanız gerek. Youtube bakarak bulabilirsiniz.

O kadın satıcı da nadiren oyun da beliren biri. Ben de ikinci kez denk geldim. 24 saat kadar durup sonra kayboluyor. Benim gördüğüm en iyi eşyaları satan satıcı da o. Diğer satıcılar hicbir ise yaramıyorlar.

evet,banka kasasi icindeki hyena box actim dun ama cikmadi parça..bugun yine deneriz..24 saatte bir resetleniyor sanirim..

recalibration masasinda yeşil gear setlerin hicbirseyi degismiyor sanirim..silahlarinda altinda bir bir mesaj var,bir element sahip degilsin mi ne bisey diyordu ama unuttum,ilk oyunda iyi kullaniyordum masayi,optimizasyon masasina pek ihtiyac yok ama recalibration neden boyle olmuş anlamadim..

• ya oyun degil sanki atom parcalama laboratuari..

bir hard set craft icin bir suru component a b c d bilmem ne vs vs..yaw o kadar cok ugrasman gereken sey var ki Allah tan tombalaya dan dun catismalar da bazi seyleri kendi kendine sagliyorsun,yoksa bilerek isteyerek ugrasmaya kalksan 7/24 basindan kalkmaman lazim..

Ordan blueprinti aldıktan sonra craft masasının yanındaki kadından yine birşey var mı alınacak diye bakarsınız. Ben de hatırlamıyorum sonrasını.

Masa da sadece exotic itemlere müdahele edemiyorsunuz. Yeşil setlerin ve diğer set ve silahların tek bir özelliklerini (core ya da talent) değiştirebiliyorsunuz.

• recalibration masasini videodan dinleyelim bakalim nasil silah müyendizzzi olunuyormuş

BattleGamesHDyoutube
    RECALIBRATION STATION NASIL ÇALIŞIR? - The Division 2 Türkçe
    https://www.youtube.com/watch?v=ek24j3yaFzA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 20 Nisan 2020; 3:21:17 >

• smg,lmg,rifle,assault,marksman vs seklinde hangi silahlarda talent tavsiye edersiniz..videoda turkce karsiliklari mevcut ama yaygin kullanilanlar hangileri..story ve darkzone icin ayrica mesela..

ilk.oyundaki deadly responsive brutal murtal hicbisey kalmamis,halt.etmisler sanirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 19 Nisan 2020; 19:11:46 >
  • daily missions matchmaking ile bir gruba dahil oldum..bittikten sonra grup lideri sağlam dusman eriten bir karakter yapmis..capitol building gorevine isinlandi..gideyim dedim hic istemezken..bir baktim invaded yaziyor gorevde..daldim hemen..iyi ki de girmisim marksman rifle parcasi dustu sonunda boss tan..kaldi geriye iki parca ve blueprint..kendim tekrar invaded yapmayi beceremedim,nasil olduysa baskasinin session da invaded girebildim..ayrica jefferson main mission u da oyleydi haritasinda..rozvelt stronghold da invaded olsaydi sebaaaaha kaaa dens dens denss mecbur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 20 Nisan 2020; 3:27:26 >
  • chatterbox blueprint banka gorevinden dustu..craft ettim 503 level olarak verdi..oyundan cikip tekrar girdim satici da blueprint vardi..onu da aldim..upgrade ettim 515 level oldu...bu nasil bir sacmalik anlamadim yaw..ilk oyunda blueprint varsa vardir yoksa yoktur..gorevden dusmus iste blueprint silahi uretmissin daha ne alaka birde saticida cikmasi?neysiiii...

chatterbox smg bu mu yani ? 8 bin kusur damage cok az degilmi,youtube da 500 level chatterbox 11 bin kusur upgrade ediyor ustune birde...

515 leveldan daha ileri upgrade varmi ki ?damage vs artirmak icin ? bunu begenmedim hadi yeniden craft mi edicez yani,haydi git yine parca bul...senin ileriye tasiyacagin oyunun icine edeyim ibişsoft..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 20 Nisan 2020; 15:28:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

chatterbox blueprint banka gorevinden dustu..craft ettim 503 level olarak verdi..oyundan cikip tekrar girdim satici da blueprint vardi..onu da aldim..upgrade ettim 515 level oldu...bu nasil bir sacmalik anlamadim yaw..ilk oyunda blueprint varsa vardir yoksa yoktur..gorevden dusmus iste blueprint silahi uretmissin daha ne alaka birde saticida cikmasi?neysiiii...

chatterbox smg bu mu yani ? 8 bin kusur damage cok az degilmi,youtube da 500 level chatterbox 11 bin kusur upgrade ediyor ustune birde...

515 leveldan daha ileri upgrade varmi ki ?damage vs artirmak icin ? bunu begenmedim hadi yeniden craft mi edicez yani,haydi git yine parca bul...senin ileriye tasiyacagin oyunun icine edeyim ibişsoft..
    Valla kardeş bütün mesajlarını okudum ne kadar isyan ettin ya:) :) :)

Şimdi şöyle expansion u almassan oyun tam bir çöpe dönüştü bilgisini vereyim. 515 lvl son upgrade ile zaten smg damageyi max yaptığın zaman bir daha rollama kalsın parçan boşam gitmesin. Üzerinde ki eşyalarla vuruşu yükselebilirsin yada classıb özellikleri etki ediyor. Expansion olmassa dediğim gibi zamanına yazık keyif almasssın en kısa zaman da ex al derim bugün güncelleme geldi artık 30 lvlexotic ble printleri de 40lvl itamlere rolleyebiliyoruz. Bu bile ex almak için bir sebep bence.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.