Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.331
Cevap
31
Favori
56.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün oyunu platladım ve yapacak bir şey kalmadı. dlc olmadığı için build falan uğraşmak istemiyorum anlamsız ama true patriot seti ve sweet dreams ile oyun çok rahat oynanıyordu.
  • lean 1 saat level4 c.point tek basima almaya ugrastim,defend sonlarinda biri geldi cal for backup la..tam bitirirken birbirine sıkıp duran iki manyak npc grubu geldi belki 15-20 tane sarı lı npc..biz arada kaynadik tabi patates olduk.. bunlar hala birbirlerinle çatiştilar..bu ne yahu sanki pentagon a girdik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 27 Nisan 2020; 10:49:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu günlük- haftalık dark zone da 5 -10 Ajan öldür görevleri yüzünden milletin arasına fitne fesat soktular. 50 level kadar toplasan 5 kere başkaları tarafından vurulmuşumdur. Dün bir gireyim dedim hangi dark zone a girsem vurdular. Üstümde birşey de yok, boş geziyorum adamlar yine sıkıyor. Iyice texas a çevirmişler dark zone ları

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    ne veriyormus 5-10 ajan karsiliginda..

bu darkzone bu sekilde olmasi oyunun hikayesinin içine eden bir mantikta.. the division diye bir topluluğun bireyleri olarak ulkeyi kurtar diyeceksin sonrada hepsi birbirine aydayacak..

mesela dark zone nasil olabilirdi, ana hikaye de sehirleri kuşatan çetelerin dusmani degilde onlarin isbirlikcisi olmayi tercih ederek ana hikayede bu sekilde yer alan oyuncular ve npc lerle savastigimiz yer olabilirdi..

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Challenge ya da heroic bounty ve blueprint veriyor. Millet birbirini yemek için bahane arıyor tabi ondan karmasa oluyor.

Aslında açgözlülük yapmasalar , herkes landmarkları temizlese , hepsine yetecek kadar item düşüyor zaten. Supply droplar için birşey diyemem orası hep karışacakta landmarklar için kapışmak anlamsız.

Birde olaydan bihaber üstünde item olmayanları öldürenler var. Npc kadar akılları yok adamların

ben darkzone dan ilk.oyunda da keyif almadim,gerilim oluyormuydu evet oldukca fazla ama sinir oluyordum daha çok..ne kadar gear silah kil tuy gelistirsende bir giriyorsun kapidan tirrrrrrrrrrrr aninda paket..sanki birileri ozel glitch yapmiscasina birak oldurmeyi selam vermen imkansiz..

div2 de nerdeyse hic takilmadim darkzone..npc ler bile başbelasi..hala duzgun bir set kuramadim sayilir...elden geldigince recalibre vs ile ugrassamda istedigim ayara gelmiyor kolay..

Dışardan grup olarak gelip musallat olanlar olmasa tam kafa dağıtmalık yer dark zone. Git landmark a vur, kır , lootla gel. Ben başından beri hep tek başıma takıldım dark zone da. Anca bir yeri temizlerken davet atan olursa görev alanında onlara katıldığım oluyordu. Çok nadir millete bulaşan rogue larla denk geliyordum. Dlc yi aldıktan sonra görevler koyunca ubisoft millette gözünü karartmış artık.

Tek olarak önermem ama kendi levelinizde girecek kişiler bulursanız girin takılın derim. Ne kadar geriyor olsa da yine de en iyi itemler dark zone da düşüyor.

mesela bol critic hit ve damage olan providence gear dan 3 tane diger ucunu true patriot crit hit damage lari bol olan 6 li setten ayarladim..M1a rifle silahim da gayet iyi,nerdeyse eldeki butun silahlarim o sekilde zaten..talent lari da fena sayilmaz..M1a rifle killer talent
    olsaydi cok daha iyi olacakti..neyse critic hit ve damage vs yuzde 60-80 lere cikaran boyle karma bir sette armor dusuyor ama tek basima 4 level c.pointi uzaktan tak tak indirdim yanima bile gelemedi npc ler..fakat saglam iki ucu vurus yedin mi aninda geberiyor armor.grup la oynarken siper alarak iyi gidebilir..ama açikta kaldiginda daha saglam armorlu normal sete donmen gerek vs vs..ne bileyim hem armorlari hem silah gucu healt zart zurt hepsini birlikte nasil denk getircez kimbilir ne zaman..

Tek oynarken daha dengeli setler ayarlayın kendinize. Grupla girdiğiniz görevlerde de farklı setlerle oynayın. Yanınınızdaki oyunculara bakıp hangi yönde eksik varsa , skill ya da ateş gücü gibi o setinizle girin görevlere. Yoksa tek bir sette herşeyi toplamak pek mümkün değil gibi.

• Oyun indirimdeyken almayı düşünüyorum da sizce tek başıma keyif alabilir miyim oyundan ? Genel olarak bu tarz loot tarzı oyunları baya seviyorum ve oyunu ps 4'ten alacağım.Kontroller ve oynanışı rahat mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 29 Nisan 2020; 18:30:58 >
  • Fujitora kullanıcısına yanıt
    bu tarzi seviyorsan al tabi ki..44 tl std paket su anda..

Peki bir sorum daha olacak ama oyunu tek başıma oynasam bile her zaman çevrimiçi olmam mı gerekiyor? İnternet illa lazım mı tek başıma oynamak için ?

Oyun esnasında lag olmasından korkuyorum bu durum yüzünden.
    plus uyeligin olmasa da internet bağlantisi şart oyunda..

bu oyun grupla oynayinca extra keyif verir..oyunda seni grupla oynamaya itiyor zaten zorluk derecesini artirinca..

az.once invaded discrit union area gorevini matcmaking le yaptim,son derece keyifli 3 kişi denk geldi harika bir grup oldu..çatişmanin dibine vurduk..en sonda gunner oldugumdan boss a bir daldim minigun la paket..

yani tek başina bir yere kadar..asil eglence gruplu catismada..

• bu div2 yi iyice sinirlik yapmislar bazi yonlerden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 6 Mayıs 2020; 3:12:3 >
  • ubisoft ta hangi beyinsizin aklina gelmiş bu geriden uydurma gunner stage 5 gorevi,turned stone mu neyse..[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 12 Mayıs 2020; 20:55:37 >
  • egzotic nemesis marksman rifle bu mu yani,bildigin çõp bu diye dusunurken meğer tetiğe basili tutunca deli vuruyormuş ama gear markman rifle a gore olunca ayakta durmak zor oluyor,tek yiyorsun genelde tek atarim derken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 12 Mayıs 2020; 20:54:16 >
  • Pc ve ps4 crossplay var mı bu oyunda? Ps4 te oynuyordum arkadaşlarla şimdi pc ye geçtim sıfırdan başladım maalesef save cross değilmiş. Ama ps4 teki arkadaşlar duruyor da beraber oynayabiliyor muyuz acaba?
    Ben baya keyif alıyorum lv38im şuan dc ye dönücem. Oynamak isteyen arkadaşlar beraber oynayalım türk clan arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Schroef

Pc ve ps4 crossplay var mı bu oyunda? Ps4 te oynuyordum arkadaşlarla şimdi pc ye geçtim sıfırdan başladım maalesef save cross değilmiş. Ama ps4 teki arkadaşlar duruyor da beraber oynayabiliyor muyuz acaba?
    Ben baya keyif alıyorum lv38im şuan dc ye dönücem. Oynamak isteyen arkadaşlar beraber oynayalım türk clan arıyorum
    Crossplay desteği yok.
  • Sık sık oynayan arkadaşlar varsa pm atın ig nicklrri beraber oynayalım

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.