Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.331
Cevap
31
Favori
56.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    indirime girince bakariz expasına mexpasına ibişin..

simdilik elime gecen butun itemlerin iyi niteliklerini recalibre masasinda kenara koyup basicam critic hit ve chance leri o kadar..

dun bir matchmaking goreve girdim elemanlar 40 level,dusen itemler de oyle..tabi bi halta yaramaz bende hicbiri..neysiiiiiii...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

indirime girince bakariz expasına mexpasına ibişin..

simdilik elime gecen butun itemlerin iyi niteliklerini recalibre masasinda kenara koyup basicam critic hit ve chance leri o kadar..

dun bir matchmaking goreve girdim elemanlar 40 level,dusen itemler de oyle..tabi bi halta yaramaz bende hicbiri..neysiiiiiii...
    40lvl serverları farklı basıl attı senin yanına

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    hicbir fikrim yok,bikac defa dir oluyor bu boyle..

birinde control point 4 level ele gecirnek icin div1 den eski bir arkadasi cagirdim o da 40 levelmis meger dusen itemlerini paylasinca farkettim..

sonra matchmakingle bir gorev arattim bilmem ne İsland oraya gittim onlarda mission sonunda item paylastilar hepsi 40 level itemlerdi..

• Bu aralar çok güncelleme gelmeye başladı yine 1 saat servis yok!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • control point level 4 tek basima gidiyorum,call for backup bir halta yaramiyor..gelen de deccal point gormuş gibi kaciyor..

oyunun malliği işte bir cikiyor tepedeki minigun in basina yaw 0.5 saniye ara vermeden ates ediyor,la boyle silah şarjoru ne zaman icat oldu,kiçinami bağladin şarjoru..

officer ve civilian lider denen mallar ölmek için nerdeyse boss larin kiçini yalayacak..abiii önce beni vurrrr abiiii...hayır birde tam ölmeyeninden yapmışlar,
    akşamdan kalma sarhoş sanki kusar gibi diz çôküp bekliyor..yalama officer madem ölmüyon gel beni kaldir..

ee bunlarda geberince haliyle tekrar respawn olup devam edemiyorsun haydi baştan başla..control point değil sanki black tusk un anasını almaya gidiyok.

oyunu tek başina goturmeni istemiyor ibişsoft,grupla gel 1750 tane enemy boss oldurun diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 22 Nisan 2020; 1:58:52 >

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Valla başıma gelenleri özetlemişsin hocam tek başıma oynadığım için söylediklerinin hepsi oluyor. Özellikle 1 saat o point noktasında ölmek fena koyuyor adama 😄

• 1199hakan kullanıcısına yanıt
    Sorma hiç,bir de darkzone girdim selamin aleykum dedim aleykum selam demeden furuyalaaaa adami

• ozellikle gece ortamlarini mağara karanligina cevirmişler..catisma degil kaos..ordan oraya takla atmaktan bel fitiği oluyorsun,mission complete sonunda sedye ile ameliyata aliyorlar direk..

• Dark zone videolarını izlemedim bugün bakıcam onlara galiba oradan da item vs düşüyor

• 1199hakan kullanıcısına yanıt
    dusuyor muş ta ben daha bir landmark deneyim dedim ama free takilmak cok zor..oyun sonuna gelmisiz itemler silahlar o kadar ugras ama hcbir moka yaramiyorlar..huzur yok yani,anca sokaktaki it kopukla ugrasirken zorlanmazsin,bir control point icin bile bu kadar kasım kasım kasmasindan dolayi div1 de aldigim keyif heyecan zevk kesinlikle div2 de kalmamis..

• Coney island ballpark görevini bitirebilen var mı? 6 kere denedim bir yeri geçsem başka bir yerde bug yüzünden bölüm bitirilemiyor. Ya düşman gelmiyor ya da turretler saf dışı bırakılamıyor. Manhunt görevi için son bu görev kaldı. Bekleyelim bakalım mal ubisoft patch getirecek diye

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    bende kenly college komple bitirdigim halde chapel loot kapisini acmadi,simdi yine yapsam acmaz diye useniyorum..

gecen gun banka gorevinde en sonda dúsman gelmedi,4 kisi tavuk gibi dolandik durduk,herkes dagildi sonra,neyseki hyena box tan blueprint cikmisti gorevi tamamlamadan ciktim..

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Deneyin yine hocam şansınızı belki o bölümü düzeltip benim dediğim yeri bozmuşlardır son update de

• kenly.college boyle oldurdugun tipler domuz gibi patliyormuydu hep ben hic hatirlamiyorum.yoksa guncelleme.ile iyice pok mu oldu..hard da bile kastiriyor godimi dusmanlari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 23 Nisan 2020; 0:24:39 >
  • 513 level uzerine silah sicakken yılan yapışmış bir egzotic rifle aldik kenly.college den nihayet..

• arkadaşlar merhaba,

Oyunun baz versiyonu şu anda 44tl. Almayı düşünüyorum fakat bir üst sürümle arada uçurum fiyat farkı var.

Baz versiyonun büyük bir dezavantajı mı var?

tşk
  • abiodum kullanıcısına yanıt
    std versiyonu al,new york dlc si indirime girene kadar oyunda ilerlersin..sonradan onu da almak istersen alirsin..

• ya ne kıptik bir firma bu yubişsoft..craft masasinda defalarca craft ettim police m4 sanirim assault rifle olani..yaw bir tane de duzgun bisey duşse ya..hicbiri bir halta yaramaz..

peki diyelim 499 level craft ettik ehh işte iyi bisey diyelim..bunu nasil 515 level yapicaz ?egzotikler gibi upgrade diye bisey gormedim.high end silahlarda?

recalibre masasinda 509 level gear in bir niteliğini degistirdim çat diye 512 oldu[,optimizasyon işini de yapmiş mi oluyor acaba ? silahlarda da boyle oluyormu acaba ?

sm=dontknow.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 23 Nisan 2020; 21:54:46 >
  • heroic te matchmaking.gorev bulmakta zorlaniyor..cunku insanlar 1-2 saatlik zamanlarinin boşa gitmesinden rahatsiz. kicina aci biber sokmuslar gibi koşturup duran saçma sapan tipsiz robotlar mesela butun gorevin icine ediyor bir anda..gercekten bokunu cikarmak diye buna denir..

grup eleman sayisi 4 oldugunda duşman sayisi ve cesitliligi sapitiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 24 Nisan 2020; 17:2:53 >
  • Herkese merhaba.

Crafting ve Exotic Gears için sorularım olacaktır. Bilen ve ortalama tek oturuşta oynama süreleri 5-6 saat olan, Raid ve Heroic görev kasacak arkadaşlar varsa eklesinler.

PsN : CyberExtacy
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.