Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.331
Cevap
31
Favori
56.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    isimlerini bilmiyorum gerzoların ama bir tane 2 bosslu bounty kaldi haritanin solunda,ugrastirdi biraktim bugune...

"Completing these bounties progresses you through the tree up to a final, Heroic Bounty that delivers the rarest rewards upon completion."

ne diyor ustte acaba hepsini tamamlayinca heroic zorluğa mi gececek bounty ler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı bounty görevlerini bitirince heroic zorlukta bounty görevi ekleniyor. Ya da bazı bounty görevlerini aktif etmek için öncesinde belirli bir kaç görevi bitirmek gerekiyor.

Hangi grubun adamları oldukları da verdikleri key lerden belli oluyor.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    yaw bir suru icerik var, hyena,snitch bilmem ne,nerden alicaz bunlardan bounty gorevleri. once şu haritadaki ana bounty gerzolari ve birde onlara bagli alt dingolar var sanirim bitireyim bakalim.

• bikac gun once silah parcalayinca biseyler veriyordu simdi parcalayinca hicbir materyal cikmiyor..envanter mi doldu acaba

silah vs satinca da o paralarla ne alicaz o da ayri,dogru duzgun bisey satan wendor yok ilk oyunun sonundaki gibi ayni..

• bounty ler.fasulye,hicbisey dusmedi kayda değer.

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Sabah 2 tane hyena bounty görevim vardı onları yaptım level 40 chamelion düştü yine. Challenge zorluktaydı . Şans işi biraz

hyena bounty nasil.aliyoruz? ben bounty lerin zorluk degistirme secenegini goremiyorum ayrica.
    level 30-40 arasi bir eklenti sanirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 13 Nisan 2020; 1:18:33 >
    Bountylerin altında ödül olarak verdikleri anahtarlara bakıyorum ben. Zorluk değiştirme yok diye biliyorum. Ben de chamelion çıkana kadar ne varsa gittim. Artık listemde bounty kalmamıştı. Bugün 2 tane eklemişler. Onlara gittim bitirince boss tan düştü.

sureleri dolunca yeniden aktif oluyor sanirim bu bounty ler..sizin global settings ten ayarladiginiz zorluga gore oluyor heralde challenge zorlukta bounty..bu normal haritadaki bounty lerden 1-2 yesil gear dustu o kadar,geri kalan çer çöp..sonuncuya gidiyorum simdi bakalim ne olacak..slack ile bilmem ne iki tane zirzop tip..

• hee evet zaten yaziyor,challenge diyor ayrintida..ondan bu iki zirzop.zorlamis beni

• tum bounty leri bitirdim tek basima ve heroic bounty acildi bi tane haritada..3 zirzoplu bisey..

gidip bakayim dedim guardian lari bile biraz belali..yarinda buna bakarim artik,saat geç oldu..bundan bari egzotik dusse..

şu tukurur gibi bomba atan gerizekali dort ayak robotlar olmasa boss lar sorun olmaz..sinir ediyor bazen o tenekeler..biri drone patlatir tepende biri kumandali arac gonderir yanina oteki molotof atar bu ne laaa..ilk defa agent gormus altina kacirmis gibi hepsi birden saldiriyorlar..

• Arkadaşlar bu black tusk aldığımız yerleri bizden tekrar mı alıyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darlatmaya basladi beni bu oyunun tipik uyuz huyu..

heroicte tarrr tarr tarrr ugras dur grupla 1-2 saat çer çöp düşüyor..tam sonuna gelmişsin gorevin butun grup patates..yine gitti 1.5 saat boşa..iyice boku cikmis
    catisma degil curcunaya donuyor olay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 15 Nisan 2020; 1:37:23 >
  • bende lmg egzotic var ama 515 score upgrade etmek icin craft masasinda tek bisey eksik blueprinti mi istiyor ne yapmam lazim..yandaki saticida yok,egzotic shotgun ve dizlik dustu sabah onlarin blueprinti heralde saticida gozukuyodu satin aldim..lmg icin napmak lazim..ilk.oyun daha basitti ne craftmış ya baş belasi.

• birde şu control point lerin level nasil artiriyoruz bilmiyorum ?

• cok detay var,cok zaman lazim..kafa bulandiriyor..project ler de benden istedigi itemleri kendim zor bulmuşum nasil vereyim ki hayret bişey...craft masasinda basit bi sarjor icin git control point 4 level ol gel..yok sarí renkli main missiolar var yok kirmizilar stronghold lar..salak oyun sen daha kenly college de bi lot kapisini dogru duzgun acmiyorsun kaldi oyle mal gibi hep kilitli.. ebenin nikahini istiyorsun ustune..

Silâhı upgrade edebilmeniz için elinizde aynı silahtan bir tane daha olması lazım. Bir de exotic materyal istiyor olabilir. Exotic materyali de ancak elinizdeki başka bir exotic silahı parçalayıp elde edebiliyorsunuz.

Kontrol noktalarını 4. Seviyeye çıkarabilmeniz için, o kontrol noktasının olduğu bölgedeki küçük görevleri; propaganda, territory ya da rehine görevlerini yapmanız gerek. Her bir görevi bitirdiginizde zaten oyun kontrol noktasının seviyesi arttırıldı diye uyaracak.

kontrol noktasi olayini farkettim,hatta birkac noktayi alert2 yapti bile..o egzotik upgrade icin baska bir silah mi parcalamak lazim yoksa aynisindan mi olmasi lazim bilmiyorum,exotic components 0/1 gozukuyor,eksik olan o..

Valla hocam yanlış yönlendirmiş olmayayım ama bana da pestilence silahtan 3-4 kere düştü dark zone da. O silahları parçalayınca exotic components veriyordu. Verdiği parçalarla başka bir silah daha craftladım diye biliyorum.

bu oyunun cins tarafida bu işte..neyi nasil yapacagini cozene kadar oyun biter

ben hic projects control.nokta vs umursamadim halbuki yapmak lazimmis..sattigim yada parcaladigim bir suru şeyi donate edebilirmişim,bilmiyordum..onlarda aciyor bazi blueprint vs..sidik zorunla iki tane egzotik silah dustu zaten neyini parcalayim ki

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.