Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (282. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben oyunu e3 indirim zamanı aldım şimdiki fiyatıyla aynıydı. Almadan önce onca kötü yorum okudum ama çoğu gerçekten sığ yorumlar 35 liraya kesinlikle denenebilir bir oyun paranızın hakkını fazlasıyla verir diye düşünüyorum. Hatta ben Division 2 bekliyorum şimdi

+grafikler ve oyunun optimizasyonu güzel,silah,silah eklentileri ve zırh çeşitlilikleri fazla
    -bazı görevlerde takım arkadaşı ararsanız hemen bulamayabilirsiniz ama chate yardıma ihtiyacım var yazdıgınızda muhakkak birileri katılıyor
  • zafer5139 kullanıcısına yanıt
    Oyunu ilk çıktığı beta dan beri hergün oynuyorum hiç sıkılmadan :) o oyuna kötü yapan kesimin çoğu emin olun hepimizden fazla oynamış ve 2 çıksın diye bekliyorlardır...
  • Oyun MMO olduğu için şu an almak için geç kalındı bence. Sırf hikayesi için almaya değmez, zaten oyunun olayı hikaye bittikten sonra başlıyor. Hikayeden sonra PvE ya da PVP takılabilirsiniz. PvE'de sürekli aynı şeyleri yapıp item düşürmeye çalıştığınız için size göre olmayabilir. Ha yok sevdiniz, oyuna iyice alıştınız, karışık gelebilecek şeyleri çözdünüz (ki bunları yapmak yine zaman alacak), bu sefer de takım arkadaşı sıkıntı olacak. Matchmakingle şu an oyuncu bulunabiliyor ancak giderek düşecektir. Division 2'nin çıkmasına az bir zaman kala da oyuncu kalmaz büyük ihtimalle.

PvP'ye girmiyorum zaten. Muhtemelen pek zevk almazsınız. Oyunu 1000+ saat oynamış kişiler nefes aldırmıyorlar.

35 TL'ye daha iyi bi şey bulamazsanız deneyimlemek size kalmış.
  • kardeşim cahiliz dil yok şunu Tr yapsalar offfff
  • solo sarar mı acaba ? ya da sen oyunu al birlikte oynarız diyen varmıdır
  • Trial versiyonunu oynadım baya hoşuma gitti. Hazır indirimdeyken almayı düşünüyorum. Sizce gold edition almaya gerek varmı yoksa bu saatten sonra gold alınmazmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bykrm kullanıcısına yanıt
    alınır
  • Oyunu indirimdeyken aldım. Tarz olarak merak eden vara Warface tarzında hem PvE hem PvP şeklinde oyun. Ama oynanış olarak Warface ile uzaktan yakından alakası yok sadece tür, tarz olarak böyle bir oyun. MMOTPS yani türü.

İsterseniz tek başınıza isterseniz anında Matchmaking yapıp 3-4 kişiyle PvE görevleri yapabilirsiniz. Görevler cidden uğraştırıcı "Normal" zorluk seviyesinde bile 30-45 dk arasında süren görevler olabiliyor. Belki de ben abartıyorumdur bilemiyorum ama hakikaten uğraştırıyor ve şu ana kadar zevk aldım. Tabi bir yerden sonra bu görevler sıkabilir sizi. Tek olmamak avantaj, düştüğünüzde diğerlerinin sizi kaldırmaya çalışması falan güzel şeyler sizi sıkmıyor, bıktırmıyor görevden. Oyunda görevleri yaptıkça exp kazanıp level atlamaya çalışıyorsunuz bunun dışında yeni silahlar, eklentiler, aksesuarlar(itemler) açılıyor. Oyun açık dünya şeklinde, sokaklarda mini görevler de var. Bunlara "Encounter" deniyor. Sokakta yürürken birden bire karşınıza size saldıran botlar çıkabiliyor bunlar encounter denilen mini görevler oluyor. Bunlar pek bir şey vermiyor. Bunun dışında haritada dolaşırken sağda solda toplayabileceğiniz bir sürü şey bulabiliyorsunuz.

Bunun dışında görevler ana görevler ve yan görevler (side missions) olarak geçiyor.

Oyunda maksimum 30 level var. Oyunda çoğu önemli şey 30 level olunca açılıyor, 30 olunca asıl oyun başlıyor diyenler gördüm. PvP olayını test etmedim oyunun henüz. Biraz level ve silah kasıp öyle dalmayı düşünüyorum PvP'ye. Muhtemelen oyunun dönemi geçtiğinden hep çok kasılmış kişiler vardır.

• şuan partilerde en çok aranılan build nedir acaba ? hangi setleri kullanmalıyım partilerde yer almak için
  • Sağlık barı 3 dilim üstüne çıkmıyor sanırım değil mi? Bir de craft masasında parçalama nasıl yapılıyor?
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    @Kobrakai

PvP için şu an tek meta Striker Classified setidir.PvE içinse hemen hemen her seti kullanabilirsiniz.

Solo oynuyorsanız artık son güncellemeyle özellikle dark zone için Nomad Classified tercih edebilirsiniz böylece 4 kişilik bir grup size saldırdığında diğer setlere göre daha fazla hayatta kalma şansınız olur.Dz ye grupla giriyorsanız en iyi grup dizilimi 2 striker,1 reclaimer ve 1 final measure classified setlerinden oluşmalıdır fakat bu setleri kullanan arkadaşlarınızla iletişim içinde olmalısınız diğer türlü rastgele gruplarla girildiğinde PvE açısından sorun olmasada PvP de iletişim çok önem taşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 11 Temmuz 2018; 16:39:47 >
  • Kobrakai, Reclaimer ve şu an oyunun OP buildi olan Striker. PvP için şu videoyu tavsiye ederim:

https://www.youtube.com/watch?v=iPRDXAYuvX0&t=0s

theory of a dead man, 3'ün üstüne çıkmaz sağlık barı. Parçalama craft masasında yapılmıyor. Envanterde itemin üstüne gelip X'e basılı tutun. Çoklu olarak parçalamak için V'ye basıp tek tek çöp olarak işaretleyip sonra X'e basarak parçalayabilirsiniz.
  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    @theory of a dead man

Sağlık barı normalde 3 barda sınırlı fakat bazı durumlarda geçici yada kalıcı olarak 3 bar üzeri overheal elde edebiliyorsunuz.Nomad classified setinde 3 bar canın yanısıra sürekli overhealiniz oluyor ve kombat esnasında aldığınız hasarla ilk bu bar gidip ardından sağlık barları düşmeye başlıyor yani nomad seti aslında 3 bar üstü canla gezilen bir set olarak tanımlanabilir.Bunun yanısıra recovery link aktifken bir süreliğine canınıza overheal bastığından dolayı kısa sürede olsa yine ek barla gezinebiliyorsunuz.Son olarakta oyunda station çantaları yüzde bazda çalıştığından yere herhangi bir station çanta bırakıp patlatırsanız canınızın %33 lük kısmını size geri veriyor eğer full candaysanız bırakıp kırılan çantalarda kısa süre size ekstra overheal sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 11 Temmuz 2018; 16:40:37 >

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    @Fulton

Oyunun henüz başına olduğunuzdan dolayı mevcut silah ve ekipmanlar nedeniyle Normal zorluktaki görevlerde epey vakit harcamışsınız.Oyunda 30 levele ulaşıp high end ekipmanlara ve artık farmlanması daha kolay olan classified setlere ulaştığınızda Normal zorluktaki görevler solo olarak en fazla 5 dk ınızı almaya başlayacak hatta hard ve challenge zorluktaki görevleri ise kısa sürede tamamlayacak duruma geleceksiniz.Legendary zorluktaki görevler tek yapılırsa uzun sürer ve epey zorlar bu nedenle rastgele yada arkadaşlarınızla girerek onlarıda kısa sürede bitirmek mümkün bazı ince detayları ve göreve göre kullanılması gereken skiller var onları seçip PvE için uygun talentli silahlarla oynarsanız her görev artık çok kısa sürede bitecek hale gelecektir.

PvP kısmı ise açıkcası çok zor ,PvP de ayakta kalmak için uzun süreler harcamak gerekiyor.Oyunda şu an set dizmek eskisinden daha kolay olsada oyunda PvP için tek bir set gerekli oda Striker Classified.Sadece sette yetmiyor PvP ye uygun talentli silahlar elde etmek tüm modları mümkün olduğunda en iyilerinde bulmak ve tüm seti optimize etmek gerekiyor.Bunları yapsanız bile bu seferde PvP için bir ekip bulmanız gerekiyor yani kısacası oyunun PvP si gerçekten zordur.PvP de karşılacağınız kişilerin pek çoğu(PvP oynayanlar neredeyse hep aynı kişiler) oyunun ince detaylarını ve kombatta avantaj sağlayacak yerleri ve ekipmanları kullananlardan oluşuyor.Bu nedenle karşı ekip koordineli ise yeni başlayan bir oyuncunun karşılarında hiç bir şansı kalmıyor.Ayrıca bu oyundaki community daha önce hiç bir oyunda karşılaşmayacağınız kadar toxic ve yıpratıcıdır bunu göze alarak PvP ye başlamanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 11 Temmuz 2018; 16:40:12 >

• Hadi bakalım[simage][/simage]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar içinde Tom Clancy's The Division olan Uplay hesabımı satıyorum.İlgilenenler özelden yazabilirler.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-tom-clancy-s-the-division--133800664?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

@Fulton

Oyunun henüz başına olduğunuzdan dolayı mevcut silah ve ekipmanlar nedeniyle Normal zorluktaki görevlerde epey vakit harcamışsınız.Oyunda 30 levele ulaşıp high end ekipmanlara ve artık farmlanması daha kolay olan classified setlere ulaştığınızda Normal zorluktaki görevler solo olarak en fazla 5 dk ınızı almaya başlayacak hatta hard ve challenge zorluktaki görevleri ise kısa sürede tamamlayacak duruma geleceksiniz.Legendary zorluktaki görevler tek yapılırsa uzun sürer ve epey zorlar bu nedenle rastgele yada arkadaşlarınızla girerek onlarıda kısa sürede bitirmek mümkün bazı ince detayları ve göreve göre kullanılması gereken skiller var onları seçip PvE için uygun talentli silahlarla oynarsanız her görev artık çok kısa sürede bitecek hale gelecektir.

PvP kısmı ise açıkcası çok zor ,PvP de ayakta kalmak için uzun süreler harcamak gerekiyor.Oyunda şu an set dizmek eskisinden daha kolay olsada oyunda PvP için tek bir set gerekli oda Striker Classified.Sadece sette yetmiyor PvP ye uygun talentli silahlar elde etmek tüm modları mümkün olduğunda en iyilerinde bulmak ve tüm seti optimize etmek gerekiyor.Bunları yapsanız bile bu seferde PvP için bir ekip bulmanız gerekiyor yani kısacası oyunun PvP si gerçekten zordur.PvP de karşılacağınız kişilerin pek çoğu(PvP oynayanlar neredeyse hep aynı kişiler) oyunun ince detaylarını ve kombatta avantaj sağlayacak yerleri ve ekipmanları kullananlardan oluşuyor.Bu nedenle karşı ekip koordineli ise yeni başlayan bir oyuncunun karşılarında hiç bir şansı kalmıyor.Ayrıca bu oyundaki community daha önce hiç bir oyunda karşılaşmayacağınız kadar toxic ve yıpratıcıdır bunu göze alarak PvP ye başlamanızı öneririm.
    Hocam merhabalar. Dün gece itibariyle 30 level oldum. Hocam ben 30'a kadar hiçbir şekilde bundle açmamıştım daha doğrusu öyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Sonra bir baktım 8-10 tane bundle birikmiş hepsini açtım. Açtıklarımdan 1 tanesi hariç hepsinden full 30 level sağlam itemler çıktı. Yani hepsi 200 - 250k civarı DPS'e sahip ve 270-280 score olan itemler ve setlerdi. Yani hiç uğraşmadan 30 olunca hemen direk Tier 5 seviyesinde setimi ve silahlarımı dizmiş oldum. Tier puanım 275 oldu direk. Daily Mission'u yürüye yürüye bitirdim adamların içinden geçerek çok rahat o silahlarla.

Hocam şimdi ben set olarak FireCest yazan seti dizmiştim DPS olarak biraz daha yüksek diye ama bu mesajınızdan sonra baktım bende Striker set de varmış onları giydim. Bundle'lardan zaten 3 set çıktı. (aşağıda resimlerde göreceksiniz) Ama sizin dediğiniz Striker Classfield farklı oluyor sanırım. Acaba benimkini mi kastettiniz? Tam olarak farkları neler ne avantaj sağlıyor bir de bir silah ve iteme bakarken sadece DPS tek başına yeterli mi diğer özellikleri de önemli mi?

Aşağıya üzerimdeki ve inventory'deki itemleri gösteren ekran görüntülerini atıyorum. Yorumlarsanız ve fikir verebilirseniz sevinirim.

SS'ler:

(diğer giysiler de aynı bu 3 setin)

Hocam bir de özel modlar var silahlar için bunları nasıl kullanıyoruz?

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    @Fulton

Hocam bahsettiğiniz bundlelar son güncellemeyle geldiler ve oyuna sizin gibi yeni başlayan yada mevcut oynayanlara reactivation cacheler getirdiler.Bu kutulardan classfied olmayan set itemleri,silah modları ve high end silahlar düşüyor.Bunlar önceden yoktu bu nedenle item farmlamak epey zordu yoksa 30 level sonrasıda farm yapmak epey vakit alıyordu.Daha önceden bahsettiğim gibi artık normal ve hard görevler çok daha çabuk ve kolay gelecektir.Challenge zorluktakilerde yapılabilir ama classified setle çok daha kısa sürer.Bu nedenle yapmanız gereken artık oynamayı düşündüğünüz setlerin classified olanlarını toplamak olacaktır.Normal setlerle classified olanlar arasındaki farklardan bahsedecek olursam normal setlerde 4 adet aynı geara ait set itemi üzerinizde bulundurduğunuzda set bonusu alıyorsunuz ve firearms-stamina-electronic en fazla 1272 oluyor.Classified setlerde ise toplamda 6 adet üzerinizde bulundurduğunuzda normal setlere göre çok daha iyi özellikleri olan set bonusu elde ediyorsunuz ayrıca normal setlerde en fazla 1272 olan değerler classifiedlerde 1401 e kadar çıkıyorlar.Classified yada normal setlerden kaç adet bulundurduğunuzda alacağınız bonuslarda set özelliklerinde belirtiliyorlar.

Hocam dps bu oyunda bakacağınız en son özellik olmalı çünkü oyun içindede belirtildiği gibi dps her şey değil kullandığınız silahların talentleri,gearınız dps den çok daha önem taşıyor.Oyunda çok sayıda silah mevcut.Assault rifleden smg ye,lmg den shotguna,sniper rifleden sidearmsa kadar oyun tarzınıza göre kullanacağınız her türlü özelleştirmeye uygun silahlar yer alıyor.En yüksek dpsi sniper silahları ve dmr tarzı silahlar veriyor olsada yavaş olduklarından oyunun geneli close range combattan oluştuğundan dolayı pek tercih edilmiyorlar.Bu nedenle en çok kullanılan türler başta assault rifle(tercihen lightweight M4,LVOA-C,Bullfrog(Famas) en çok kullanılan Assault rifle silahları),Smg(The House,MP7),shotgun(The Showstopper,sasg12).Bu silahlardan Bullfrog,The House ve The Showstopper egzotic silahlar olup 3.talentleri kendilerine özgüdür ve herhangi bir blueprinti olmayıp düşürmeniz/farmlamanız gereken silahlardır.The House smg silahına ayrı bir parantez açmak istiyorum oyunun açık ara en iyi silahı çünkü kendine özel talenti çok güçlü olmasını sağlıyor ve pek çok kişinin ana silahı olarak tercih ediliyor.Bunda hemen hemen tüm pvp fightların close combatta geçmesininde etkisi var çünkü the house yakın mesafede etkili bir silah ve efektif alan olarak yaklaşık 15 mt lik alanda çok etkili olarak kullanılıyor.

Set konusunda ise classified setleri toplamadan kuracağınız setlerin açıkcası bir önemi yok ne zaman classified setleri toplayıp kullanmaya başlarsınız ancak o zaman yorumlayabiliriz.Pve yada PvP odaklı toplayacağınız ilk set striker classified olmalı diğerleri açıkcası şu an geri plandalar.Striker classified setininde temelde iki farklı kombinasyonu var bunlar 6k stamina ve 9k staminalı buildlerdir.Oyun tarzınıza ve varsa ekibinize göre buildinizi oluşturabilirsiniz.Silah modlarıda temelde 30 leveller fakat hem silah modları hemde gear modları 34 item leveline sahipler.Bunların blueprintleri terminaldeki ve camp clintondaki vendörde her hafta yenilenmek üzere satılıyorlar.Bunları phoenix kredisi ile satın alıp craft malzemesiniz varsa craftlayarak silahlarınızda kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Temmuz 2018; 17:53:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

@Fulton

Hocam bahsettiğiniz bundlelar son güncellemeyle geldiler ve oyuna sizin gibi yeni başlayan yada mevcut oynayanlara reactivation cacheler getirdiler.Bu kutulardan classfied olmayan set itemleri,silah modları ve high end silahlar düşüyor.Bunlar önceden yoktu bu nedenle item farmlamak epey zordu yoksa 30 level sonrasıda farm yapmak epey vakit alıyordu.Daha önceden bahsettiğim gibi artık normal ve hard görevler çok daha çabuk ve kolay gelecektir.Challenge zorluktakilerde yapılabilir ama classified setle çok daha kısa sürer.Bu nedenle yapmanız gereken artık oynamayı düşündüğünüz setlerin classified olanlarını toplamak olacaktır.Normal setlerle classified olanlar arasındaki farklardan bahsedecek olursam normal setlerde 4 adet aynı geara ait set itemi üzerinizde bulundurduğunuzda set bonusu alıyorsunuz ve firearms-stamina-electronic en fazla 1272 oluyor.Classified setlerde ise toplamda 6 adet üzerinizde bulundurduğunuzda normal setlere göre çok daha iyi özellikleri olan set bonusu elde ediyorsunuz ayrıca normal setlerde en fazla 1272 olan değerler classifiedlerde 1401 e kadar çıkıyorlar.Classified yada normal setlerden kaç adet bulundurduğunuzda alacağınız bonuslarda set özelliklerinde belirtiliyorlar.

Hocam dps bu oyunda bakacağınız en son özellik olmalı çünkü oyun içindede belirtildiği gibi dps her şey değil kullandığınız silahların talentleri,gearınız dps den çok daha önem taşıyor.Oyunda çok sayıda silah mevcut.Assault rifleden smg ye,lmg den shotguna,sniper rifleden sidearmsa kadar oyun tarzınıza göre kullanacağınız her türlü özelleştirmeye uygun silahlar yer alıyor.En yüksek dpsi sniper silahları ve dmr tarzı silahlar veriyor olsada yavaş olduklarından oyunun geneli close range combattan oluştuğundan dolayı pek tercih edilmiyorlar.Bu nedenle en çok kullanılan türler başta assault rifle(tercihen lightweight M4,LVOA-C,Bullfrog(Famas) en çok kullanılan Assault rifle silahları),Smg(The House,MP7),shotgun(The Showstopper,sasg12).Bu silahlardan Bullfrog,The House ve The Showstopper egzotic silahlar olup 3.talentleri kendilerine özgüdür ve herhangi bir blueprinti olmayıp düşürmeniz/farmlamanız gereken silahlardır.The House smg silahına ayrı bir parantez açmak istiyorum oyunun açık ara en iyi silahı çünkü kendine özel talenti çok güçlü olmasını sağlıyor ve pek çok kişinin ana silahı olarak tercih ediliyor.Bunda hemen hemen tüm pvp fightların close combatta geçmesininde etkisi var çünkü the house yakın mesafede etkili bir silah ve efektif alan olarak yaklaşık 15 mt lik alanda çok etkili olarak kullanılıyor.

Set konusunda ise classified setleri toplamadan kuracağınız setlerin açıkcası bir önemi yok ne zaman classified setleri toplayıp kullanmaya başlarsınız ancak o zaman yorumlayabiliriz.Pve yada PvP odaklı toplayacağınız ilk set striker classified olmalı diğerleri açıkcası şu an geri plandalar.Striker classified setininde temelde iki farklı kombinasyonu var bunlar 6k stamina ve 9k staminalı buildlerdir.Oyun tarzınıza ve varsa ekibinize göre buildinizi oluşturabilirsiniz.Silah modlarıda temelde 30 leveller fakat hem silah modları hemde gear modları 34 item leveline sahipler.Bunların blueprintleri terminaldeki ve camp clintondaki vendörde her hafta yenilenmek üzere satılıyorlar.Bunları phoenix kredisi ile satın alıp craft malzemesiniz varsa craftlayarak silahlarınızda kullanabilirsiniz.
    Hocam zaten size attığım görsellerde de görüldüğü üzere elimdeki setler Classfield. Ben 1 SS attım ama setin tamamı mevcut üzerimde 3 set için de.

Söylediğiniz üzere Striker olanları giydim onun dışında D3-FNC ve FireCest denilen setler de var Classfield. Demek ki Ubisoft kolaylaştırdı iyice. Pek farm yapma ihtiyacım olmadı kolay elde ettim, bundle'lardan çıktı hepsi. Bunun dışında elimdeki en iyi silah Warlord isimli AK-47, Exotic diyor bu da. Sizin söylediğiniz silahları nerelerden farmlayabilirim Dark Zone'dan mı sadece?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 15 Temmuz 2018; 18:51:7 >

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.