Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gençler Nuuvem devri cortladı adamlar hesapların doğrulanmasını istiyor.
  • SasabtrmS kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bilgilendirme biçimin biraz ters ama yinede sağ ol iyi forumlar.

Edit= 5 gün önce öğrenmişsin, bilgiçlik taslıyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 22 Şubat 2016; 10:13:42 >
  • Artık sıra oyunun çıkmasını beklemekte :)
  • Yapmayın oyun çok güzel grafiksel ve oynanış bakımından dört dörtlük bir yapım olmuş.. Türü sevmiyor olabilirsiniz ona birşey diyemem ama. Arkadaşınız ile sanki devriye gezer gibi bitmiş koskoca bir şehirde gezip düşman avlamak çok zevkli...
  • Oyunu beğendim, 4 kişi oynadık epey eğlendik. Hava koşulları atmosfere renk katmış. Bazen fena kar ve sis bastırıyor. Keşke fiyatı biraz daha uygun olsaydı.

Tamam grafikleri downgrade yedi o bir gerçek. Ama oynanmayacak derecede de kötü değil. Çatışmalar çok zevkli, siper alma olayı falan da çok hoş. 4 kişi sesli iletişim ile oynamak çok keyifli olmuş.

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Şubat 2016; 10:50:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xelforia

14.00

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çantamızdaki eşyaları yere atmak diye bir şey galiba sadece parçalamak var doğru mu. Bir de Stamania var oyunda ama beta olduğun için heralde bir artı eksisi yok. Oyun birde çok detaylı sular gazozlar filan belirli süreliğine extra avantaj sağlıyor kullandığınızda
  • Grafikler downgrade yemese oynayacak sistem bulamazdık, buna rağmen grafikler hala çok iyi, üst düzey.

Yoğun sis vs hava olayları çok iyi, yüksek level NPC' ler (şimdiye kadar en yüksek 9 level gördüm) oldukça güçlü.

Darkzone' a görev vs çeşitliliği katılması lazım.

Level 11 ' de bitirdim, beta için bence gayet güzel.
  • antking kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.. Oyunda, betada kapalı olan craft sistemi var çevreye serpilmiş toolslar partlar vardı ama craft kapalı olduğu için işe yaramıyordu. Benim tek derdim haritanın betada kısıtlı olan yerlere ekstra olarak diğer yerlerinde olması mesela Central Park yok gibi görünüyor full oyunda yada hep bahsi geçen brooklyn. Hatta Manhattan'ın uç kesimleri asıl gökdelerin olduğu yer olmazsa çok kötü... Düşününce belki Brooklyne fast travel yapabilirler Dlc ile gelebilir o kısımlarda..
  • 15 saat deneyim ardından fikirlerim şu şekilde.

Oynanış : Oldukça keyifli ve güzel.

Grafik : Şuana kadar gördüğümün en iyisi diyebilirim.(Downgrade yememiş hali ile gelseydi daha iyi olurdu , 75-80 FPS yerine 50-60 FPS civarı çalışırdı , güncel üst düzey kartlarda)

Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim , PC deki Destiny boşluğunu fazlasıyla dolduran bir yapım olmuş , konsolda da Destiny i çoğu kişi bırakıcaktır çıkışının ardından.

• Oyunun mekanikleri güzel, grafikleri de güzel. Yalnız bence bu oyun çabuk bayar sürekliliği olmaz. Umarım olur da ben zannetmiyorum. 130-140 TL verip de 2 ay sonra yüzüne bakmamak yazık olur. Bir de oyunun Singleplay'ini oynadım biraz, şu yapay zeka konusunda birkaç bi şey diyecem. Arkadaş bundan 11 yıl önce çıkmış FEAR gibi bi oyunda olan yapay zekayı hiçbir oyunda yapamadılar. Neymiş arkadaş bu. Her şey gelişiyor ama hiçbir oyun yapay zekayı bir tık yukarı taşımıyor. FEAR'ı oynarken hatırlıyorum, düşman ne yapabilir diye tedirgin oynuyordum. Yani bir sürü kaliteli oyun çıktı Singleplay bölümleri hiçbirinin zevk vermedi. Artık neredeyse Multiplay olmayan hiçbir oyunu oynamıyorum. Oynanışta keyif yok. Çünkü yapay zeka yok. Kütük gibi ilerliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

Aynen öyle.. Oyunda, betada kapalı olan craft sistemi var çevreye serpilmiş toolslar partlar vardı ama craft kapalı olduğu için işe yaramıyordu. Benim tek derdim haritanın betada kısıtlı olan yerlere ekstra olarak diğer yerlerinde olması mesela Central Park yok gibi görünüyor full oyunda yada hep bahsi geçen brooklyn. Hatta Manhattan'ın uç kesimleri asıl gökdelerin olduğu yer olmazsa çok kötü... Düşününce belki Brooklyne fast travel yapabilirler Dlc ile gelebilir o kısımlarda..

ciddi bir dlc satışı yapılıcak bu oyundan buna eminim. Craftla ne gibi çeşitlilik olucak yanlış hatırlamıyorsan onunla ilgili hiç açıklama yapılmadı. İçerik olarak kişiselleştirme olarak tatmin edici. Dark zone da çok vakit geçiremediğim için bir yorum yapamıcam. Ama single güzel beta için harita küçük ama çok detaylı arka caddeye geçmek bile zaman alıyor. Harita illa ki büyüyecektir full versiyonda. Single da tek korkum 10 15 saat sonra görevler kendini tekrar ediyor havası oluşmasın ama illa ki olucaktır bu. Bunun içinde hikaye işleyişini güzel sunarlarsa o monotonluk gider diye düşünüyorum.

• MoRaCe kullanıcısına yanıt
    hocam tek sebebi para. Aslında zor değil sadece işlerine gelmiyor satış korkusu. Hardcore oyunculuk yok artık vur geç vur geç mantığında herkes zor oldu mu bir dünya eleştiri geliyor. Ben ilk splintecell'i hatırlıyorum birde dönüp şimdikine bakıyorum. Bizim gizlilik oyunu gitmiş yerine aksiyon oyunu gelmiş.

Bu oyunda ki sınırsız tabanca da çok saçma sınırsız tabanca nasıl bir mantıktır.
  • Oyun bir çıksında neleri bize göstermediler ona göre karar vericem.MMO değil ama raid,dungeon, olmadan hikaye'yi güçlerimiz için pvp'yi silah ve üstümüz için kasacaksak çok çabuk sıkar gibi bu oyunu dediğim gibi raidler,dungeonlar,günlük görevler item düşürmeler ayakta tutar.Eğer betada ki gibi olursa 2 günde her seviyede üstünü full item yapıp günü tamamlarsın pvp için farklı modlar gelmesi lazım dz tek başına bir yere kadar betada çok çabuk itemleri tamamladım üstüne para arttı sadece keyif için girdim sonrasında.26k normal para,dz parasıda 20k'yı rahat geçiyor 2 high end aldım üstüne para kaldı , rogue olup kaybettiğim kazandığım dz paraları var(dün genelde rogue olarak geçirdik) en son çıkarken 6k vardı..

Oyun keyifli ama bir yere kadar umarım daha geniş bir yapısı vardır.

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]
    Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 22 Şubat 2016; 12:21:40 >

• antking kullanıcısına yanıt
    Hocam kendini garanti tekrar edecek çünkü bu bir MMO yani. Grinding mantığıyla ilerliyor. Ubisoft zamanında tanıtımını iyi yapamadı, oyunun ne türde olduğunu inatla söylemek istemediler, aynı şey Destiny'de de oldu. Has rpg gibi tanıttılar bildiğin mmo çıktı. Knight Online'dan farkı yok. PVE kısımda eşyanı, seviyeni kas. Ardından PVP alana geç, ister orada da eşya kas yada pvpye odaklan. Görevlerde, hikayede bir yenilik bekleyen oyuncular hüsrana uğrayacak çünkü oyun dediğim gibi grind mantığıyla mmo temellerinde ilerliyor. 2 tane cutscene çakmakla kusura bakmasınlar ben bu oyuna rpg demem. Diğer rpg oyunlara haksızlık olur. Şu firmalar neden inatla oyuncuları böyle keşmekeşin içinde bırakıyor anlam veremiyorum.
  • Online'da büyük bir tehlike var bu oyunda.

Hile !!!

Konsolda hile pek olmuyor da, PC'nin online kısmında çoğu oyunda olduğu gibi hileciler dert olabilir.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    19 saat oynadım bunun 16 saati dz de geçmiştir. Hiç hileci görmedim. Bana denk gelmedi yada bilmiyorum.
  • Yapay zeka tasarlanırken kullanıcı göz önüne alınıyor , şuanki yapay zeka bile eğer ortalama bir oyuncu değilseniz ve tek başınıza takılıyorsanız sağlam bir gruba denk gelmeniz durumunda sizi çok rahat öldürebiliyorlar , yapay zekayı yüksek yaparlarsa çoğu kişi oynıyamaz ve sonucunda firmada satış yapamaz.

Örnek vermek gerekirse : Bazı yapay zekanın iyi olduğu oyunlarda dikkat ettiyseniz canınız çok düşüp ölme noktasına geldiğinizde yapay zeka bunu tolare edip sizi öldürmez (Böyle olması daha kötü birşey), kendinize geldikten sonra tekrar üstünüze gelir , bunun nedeni oyundan soğumamanız ve oynıyabilmenizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 22 Şubat 2016; 13:13:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Yapay zeka tasarlanırken kullanıcı göz önüne alınıyor , şuanki yapay zeka bile eğer ortalama bir oyuncu değilseniz ve tek başınıza takılıyorsanız sağlam bir gruba denk gelmeniz durumunda sizi çok rahat öldürebiliyorlar , yapay zekayı yüksek yaparlarsa çoğu kişi oynıyamaz ve sonucunda firmada satış yapamaz.

Örnek vermek gerekirse : Bazı yapay zekanın iyi olduğu oyunlarda dikkat ettiyseniz canınız çok düşüp ölme noktasına geldiğinizde yapay zeka bunu tolare edip sizi öldürmez , kendinize geldikten sonra tekrar üstünüze gelir , bunun nedeni oyundan soğumamanız ve oynıyabilmenizdir.

Destiny'deki yapay zekayı gördükten sonra bu oyundaki zeka kıtlığı sadece gülmeme sebep oluyor benim. Oyundaki düşmanlar sadece kas gücünden ibaret başka birşey değil. Oyun zaten siper al ateş et mantığından ibaretken her siper aldığımda mutlaka ya bir ya iki düşman üzerime koşa koşa gelmeye devam ediyor. Düşmanlarda doğru düzgün bir saklanma mantığı yok çevredeki siperlere rastgele yayılıyor en ufak bir taktik yok. Kaç defa 10 metre arkadaki sipere girmişken 1-2 düşmanın tezgahın üzerine çıkıp beni aradığını gördüm önünüzdeyim ulan işte 5 saniye önce çatışıyordum sizinle.
    Destiny'de düşmanlar kaçar duvarların siperlerin arkasına saklanır eğer birden fazla ise sayıları etrafınızı sarmaya çalışır. Bunu göremedim ama bir türlü.

• Xelforia kullanıcısına yanıt
    Yok ben de görmedim de, tam sürüm çıkınca hileciler türemez umarım.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.