Şimdi Ara

TOM FORD METALLIQUE (Dekant) & DIOR HOMME INTENSE & TOM FORD NOIR DE NOIR (Tutaste)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    TOM FORD METALLIQUE

TOM FORD METALLIQUE (Dekant) & DIOR HOMME INTENSE & TOM FORD NOIR DE NOIR (Tutaste)

Doluluk
    15 ML civarı

Kaynak
    "dekantparfum" instagram hesabı (Orijinal Parfüm)

Fiyat
    100 TL

(Gardrops ile ilan açılır, ücretsiz kargo ile gönderilir)

Yorum
    Tom Ford markasının yeni çıkan unisex parfümü... 20 ml dekant olarak almıştım, kokuyu ve performansını o kadar beğendim ki satıp orijinal şişesini almaya karar verdim. Kalıcılık ve yayılım saatler sürüyor... Kokuyu merak edip, hatrı sayılır bir süre kullanmak isteyenler için birebir.

DIOR HOMME INTENSE PRIVE + TOM FORD NOIR DE NOIR

Doluluk
    Dior Homme Intense - 35 ML civarı
    Tom Ford Noir de Noir - 45 ML civarı

Kaynak
    Tutaste

Fiyat
    75 TL

(Gardrops ile ilan açılır, ücretsiz kargo ile gönderilir)

Yorum
    İkisini paket olarak satmak istiyorum. İkisi de Tutaste'nin özel seri ürünüdür, yakın zamanda bu özel seri parfümlere zam geleceğini de unutmamak gerekir. Özellikle Dior Homme Intense bildiğim kadarıyla artık bu şişe ve esans yoğunluğu ile satılmıyor. Ben aldığım hali 60 TL idi, şu an 50 TL'ye satılıyor... 1 yıla yakın süredir demlendiği için performans olarak da gayet başarılı. Sanırım Dior Homme Intense parfümün en başarılı ve orijinale yakın klonu olsa gerek... Tom Ford Noir de Noir ise gül temalı, başarılı performansıyla çok özel bir parfümdür. Tutaste konusundan ilgili parfümün yorumlarını okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 17 Şubat 2020; 21:13:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Versace Eros EDT 200 Ml
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.