Şimdi Ara

Tom Ford Tobacco Vanille 250 Ml Şişede Sprey Yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayatına ne gibi faydası oluyo hocam bu parfümün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hayatına ne gibi faydası oluyo hocam bu parfümün
    direk düşüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hayatına ne gibi faydası oluyo hocam bu parfümün
    Çene yoruyor, bana da eğlence çıkıyor :)
  • normalde onun spraylisinin 100mli zaten o fiyata satiliyor, oldukca yogun bir koku
    ben arkadasima getirmistim d&p acik parfumcuden spray almis icine doldurmustu arkadas
  • Evet cok sacma olmus, direk parfume ulasmak. Bende hermesin un jardin sur le nil bulursam bi 400ml patlatacam ama yok meret piyasada. olsada muhtemelen senin ki gibi olur sanirim sisesi. Dekantlamada kullanilan 10,15,30 ml siseler var. Madem orj siseden atomizer kullanarak kullanmak zorundasiniz. ben olsa bi tane 10-15 ml canta vs icin bitanede 50 ml evde olacak sekilde 2 sise alirdim. hatta 5 ml siselerde var ama kucuk olur ikide bir doldurmak zor gelmezse onu kotun cebinde bile tasirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

normalde onun spraylisinin 100mli zaten o fiyata satiliyor, oldukca yogun bir koku
    ben arkadasima getirmistim d&p acik parfumcuden spray almis icine doldurmustu arkadas
    Aynen hocam 1730 TL orijinal 100 ml fiyatı. 250 ml de 2940 ancak Beymen.com'dan bir alışverişim sonrasında 30 dakikalık kozmetikte geçerli bir kupon verdi, bu parfüm de takibimdeydi zaten kuponla 2.000'lere gelince aldım. Koku gerçekten çok güzel ve fark edilirliği de yüksek.

Arkadaşınız içine nasıl doldurmuştu bu arada? Direkt şişeden mi aktardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojno -- 23 Temmuz 2019; 0:25:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Evet cok sacma olmus, direk parfume ulasmak. Bende hermesin un jardin sur le nil bulursam bi 400ml patlatacam ama yok meret piyasada. olsada muhtemelen senin ki gibi olur sanirim sisesi. Dekantlamada kullanilan 10,15,30 ml siseler var. Madem orj siseden atomizer kullanarak kullanmak zorundasiniz. ben olsa bi tane 10-15 ml canta vs icin bitanede 50 ml evde olacak sekilde 2 sise alirdim. hatta 5 ml siselerde var ama kucuk olur ikide bir doldurmak zor gelmezse onu kotun cebinde bile tasirsiniz.
    Hocam Tom Ford'un atomizerını kullanmak gibi bir zorunluluk yok esasunda. O boş şişeyi neden 320 usd'ye satıyorlar o konuda net bilgim yok ancak orijinal şişelerin toplu satın alınıp içine sahte parfüm doldurarak satışını engellemek için olabilir.

Ancak şunu öğrendim, parfümlerin cam şişede saklanması daha iyiymiş. Benim sephoradan aldığım plastik, 30 ml olduğundan pek sorun yapmadım, zaten 20 ml falan doldurdum, arabada duruyor. Cam şişe bulursam alacam. Decant için de şırıngadan ziyade aşağıdaki ürün daha mantıklı, falcon pipet diye geçiyor.

Tom Ford Tobacco Vanille 250 Ml Şişede Sprey Yok

• mojno M kullanıcısına yanıt
    evet siringayla
    cok guzel kokudur
  • Dökmeli şişe galiba hocam sizdeki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 3 sene önce kadar kullanmıştım gerçekten şık bir parfüm ancak spor giyim için hiç uygun değil.
    Kesinlike 40 yaş ve üstü parfümü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.