Şimdi Ara

Tom Ford Tobacco Vanille 250 Ml Şişede Sprey Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 ml'sini beğenince 250'lik sipariş ettim ürün geldi, kapağın açtım lakin bildiğiniz spreyi yok. Kendi atomizer'ı var heralde ona aktarıp öyle kullanılıyor, ölme eşeğim ölme. Üstüne bir de fiyatı 320 usd ve Türkiye'de yok bile bu nasıl iş anlamadım. Bu parfümü en verimli şekilde nasıl kullanabilirim? Şırıngayla başka bir şişeye aktarılabilir mi yoksa aktarma esnasında sıvı uçar mı?

Edit Akbayram:

Arkadaşlar gerçekten de sıcak fırsatlar olduğunu fark etmedim :) Hatta sırf doğru kategoriyi bulmak için Google'a "donanımhaber parfüm" gibi anahtar kelimeler yazdım parfümle ilgili konuları görünce dalgınlıkla buraya açmışım.

Soranlar olmuş, evet orijinal, Beymen'den aldım. Normalde 2.900 küsür ancak %30 indirimle 2.000 civarlarına geldi. Aslında baktığınızda takipçisi için sıcak fırsat sayılabilir. Bir parfüme o kadar para verilir mi konusuna pek girmeyeceğim ancak 2-3 sene gidecek niş bir parfüm için maddi durum da elverişliyse neden olmasın.

Ayrıca 320 dolar parfümün kendisi değil, sıkmak için gerekli olan boş şişeye Tom Ford'un istediği meblağ, güzel kafa gerçekten de.

Konu ilgili kategoriye taşınırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojno -- 18 Temmuz 2019; 17:2:52 >

• Burası sıcak fırsatlar
  • 320 dolara parfüm söyleyenlere destek vermiyoruz forumca
  • onu bilmem de sen baya uçmuşsun
  • bu nasıl bir konu la ?
  • Parfüm orjinal mi nereden kaça aldınız?
  • parfüm kafa yapmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Versace Eros EDT 200 Ml
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu parfümü en verimli şekilde nasıl kullanabilirim?

Hocam , damardan şırıngayla. mis gibi kokar nefesiniz... valla...
  • sprey olmayınca içti galiba parfümü iyi kafa yapmış arkadaşta sıcak fırsatlara konu açmış.
  • Yemeklere damlatarak kullanın. Nefesiniz temiz kokar.
  • kolonya gibi eline dök ensene kulak arkasına vs sür işte
  • no ss no güven

• Daha ucuza varmis

• Tom Ford'u buraya bekliyoruz, o kafayla Tuvnera'yı bile sollar. Boş şişeye 320 dolar, helal olsun, zengini nasıl yolarım mottosuyla yaşayana büyük saygım var.
  • Son cümle hic anlaşılmıyor. Boş parfüm şişesi 320 usd. Peki içi ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluscuturkey

Daha ucuza varmis
    Sahtedir hocam bu, sahte parfüm rezil eder insanı hiç kullanma daha iyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Son cümle hic anlaşılmıyor. Boş parfüm şişesi 320 usd. Peki içi ne kadar?
    Hocam şimdi şu şekilde.

Ben parfümün kendisini Beymen'den özel bir indirimle 2.000 dolaylarına aldım. Linkteki gibi janjanlı şişesiyle geliyor buraya kadar her şey tamam.

Ancak o yuvarlak kapağı açtığında her parfümde olduğu gibi sprey beklerken direkt parfümün kendisi karşıma çıktı, böylesine bir saçmalık işte neyse. Sonra araştırırken anladım ki pipet gibi bir şeyle parfümü çekip, Tom Ford'un orijinal atomizer'ına boşaltıyorsun, atomizer da bildiğimiz fıs fıs yapabildiğin şişe işte. Zerzevat şu ve ciddi ciddi 320 usd yazıyor, istesen de alamazdın çünkü Türkiye'de yok zaten.
    Tom Ford Online Store
    PRIVATE BLEND ATOMIZER
    https://www.tomford.com/private-blend-atomizer/T45Y-01-0001.html

Ben zaten parfümün 250 ml'sini neredeyse bu fiyata almışım, şu kıytırık şişeye parfüm kadar para istiyorlar bu nasıl bir kafa anlamış değilim ben de 40-50 tl'lik bi şey bekliyorum ahaha. Bugün aşağıdaki ürünü alacam, parfümü heba etmeden nasıl aktarırım tam bilmiyorum ancak enjektörle çekip yavaş yavaş boşaltmak iş görür gibi ya da direkt huni gibi bir şeyle aktarırım artık :)
    https://www.sephora.com.tr/sephora-empty-bottle-spray-30ml-p964021/

Paramızla rezil olduk resmen ama koku gerçekten üst düzey bu yüzden mecbur katlanıcaz artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojno -- 19 Temmuz 2019; 4:55:48 >

• Anladık zenginsin bro.

Millet aç gezer bunlar 2 milyara parfüm alır.

şaka be hayırlı olsun.Bende veriyom parfümlere o kadar :P

Hermes Terre ve Creed Aventus tavsiyelerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockstar1907

Anladık zenginsin bro.

Millet aç gezer bunlar 2 milyara parfüm alır.

şaka be hayırlı olsun.Bende veriyom parfümlere o kadar :P

Hermes Terre ve Creed Aventus tavsiyelerim
    Creed Aventus gerçekten çok başarılı ancak 50 ml için değmez hacım o para.

Meraklısına 8-10 bin'e de parfüm var, abartmanın lüzumu yok bence TV gerçekten çok başarılı bir koku ve parfümde çeşitlilikten ziyade, o kokuyla özdeşleşmeye inananlardanım :)
  • Konu sahibi olarak, öneride bulunmak yerine %90 üzeri boş yapılan bu konuda belki aynı dertten müzdarip olanların faydasına olur diye update etmek istedim.

9 tl'lik boş sephora şişesi ve şırınga gayet iş gördü.

Şırıngaya iğneyi takmayın, direkt plastik kısmıyla çekin yavaş yavaş şişeye aktarın. Ben sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.