Şimdi Ara

Tom Ford Tobacco vanille'yi deneyen oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Tom Ford'un bu parfümünü deneyenler oldu mu? Nasıl bir koku söylendiği kadar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• dostum, tom fordun parfümleri bana göre en saglam parfümler. zaten equ de parfum içerir yogundur keskindir ve dikkat çekicidir. kimsede göremezsin pahalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

dostum, tom fordun parfümleri bana göre en saglam parfümler. zaten equ de parfum içerir yogundur keskindir ve dikkat çekicidir. kimsede göremezsin pahalıdır

Evet son döneme bomba gibi girdiler. Çok ùst seviyedeler. Ama bu parfümü o kadar çok met ettiler ki deneyenler varsa fikirlerini almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: warlockjr

quote:

dostum, tom fordun parfümleri bana göre en saglam parfümler. zaten equ de parfum içerir yogundur keskindir ve dikkat çekicidir. kimsede göremezsin pahalıdır

Evet son döneme bomba gibi girdiler. Çok ùst seviyedeler. Ama bu parfümü o kadar çok met ettiler ki deneyenler varsa fikirlerini almak istiyorum.

ikinci el bölümünde serkan ütebaydı sanırım emin degilim bu dedigin parfümü satıyor. ona sorabilirsin kokusunu
  • quote:

quote:

quote:

ikinci el bölümünde serkan ütebaydı sanırım emin degilim bu dedigin parfümü satıyor. ona sorabilirsin kokusunu

Peki, teşekkür ederim. :)

• quote:

Merhaba arkadaşlar, Tom Ford'un bu parfümünü deneyenler oldu mu? Nasıl bir koku söylendiği kadar var mı?

tom ford black orchid kullanıyorum ama bahsettiğin kokuyu hiç denemedim; ancak piyasada ki bir çok ürüne kıyasla bir adım önde olabilecek bir firma..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendi kullandıgım ürün olup kalabalık ortamda herkes bir döner bakar istisnasız :))))
  • Tobacco vanille kullaniyorum black orchid de var bende yalniz black orchid'e gore iki gomlek daha kaliteli koku. acik olani yoktur tekin acar yada sevildede bulunmaz sinirli ve özel uretim koku. Sadece harvey nichols ta bulabilirsin tavsiye edilir

• quote:

Orijinalden alıntı: percuteur

quote:

Merhaba arkadaşlar, Tom Ford'un bu parfümünü deneyenler oldu mu? Nasıl bir koku söylendiği kadar var mı?

tom ford black orchid kullanıyorum ama bahsettiğin kokuyu hiç denemedim; ancak piyasada ki bir çok ürüne kıyasla bir adım önde olabilecek bir firma..

Hocam Black orchid nasıl? Önerir misin

• daha black orchid bitmeden aldırıcaksınız bana şunu o kadarmı güzelki ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deis Gorte Ezhcki

daha black orchid bitmeden aldırıcaksınız bana şunu o kadarmı güzelki ??

tobacco vanille üst düzey elegant bir kokudur imkanınız varsa beklemeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.