arkadaşlar bi kere reno lar ilk üçte bu neredeyse kesin busene ferrari honda nın yanısıra williams da bir yükselişte bu üç takım ve mclarenler için buyuk çekişme olacak diye tahmin ediyorum mevcut sıralama turları taktik anlamada tam bir bilmece ve uzun oluşuda mclaren için buyuk darbe benim tahminim gerçekten biraz acımasız olmuş onlar için farkında bile değildim hiç mclaren yazmadığımın ama durumlarıda gerçekten zor yani
quote:
Orjinalden alıntı: muribbi
quote:
Orjinalden alıntı: drexler22
çok insafsız davranmışın yaw kimi ile montoya yarış dışı mı kalır diyosun yoksa ilk 8'e giremez mi
büyük bir sorunla karşılaşmazlarsa yarış dışı kalırlar
büyük bi sorunla karşılaşırlarsa nolur o zaman
sağlam ve yavaş olurlar
böyle diyorum çünkü mclaren her zaman hızlı olmuştur ama her zaman sağlam olamamıştır
evet değerli arkadaşlar önümüzdeki hafta sonu hasret sona eriyor o muhteşem sesleri startları yeniden yaşayacağız çekişmenin gecen senekinden daha yoğun olacağı görünüyor en azından puan sınırı içinde çok yakın takımlar var honda ferrari ve mclaren kıyasıya çekişirken bazende renaulta kafa tutacaklar
arkadaşlar bekleyip göreceğiz.farklı motorlar var malum.şimdiden tahmin etmek çok zor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme