1.büyük yerin arkasında bir kol var. 2.gösterdiğim yer ise onu hemen yanında bir kartal başı var.(kartal başı oyuk bir yerin içinde)
Arkadaşlar benim sorunum kolu açtığımda onun hemen yukarısındaki kartal başını almam lazım ama ben onu alana kadar kol kapanıyor büyük yuvarlak taş geri kapanıyo buna naapabilirim lütfen yardım edim bölümü onu almadan geçemem.
Orda yapman gereken, 60 saniye içinde oraya ulaşmak. Kolu açar açmaz hemen atla sol taraftan 'E'ye de basarak hızlıca yüz. Ateşleri beklememen lazım burda. Ateşleri beklemeden hızlıca işaretlediğim güzargahta ilerle ve kartal başını al. Ateşlere aldırmadan gideceğin için bol canın olmalı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 16 Ocak 2008; 14:56:16 >
Çok teşekkür ederim.Canim zaten bolca var.
benim canımda bolca vardı ama baya uğraştım orayı geçebilmek için
Ben o kadar uğraşmamıştım ya. İki seferde geçmiştim...
İlersinde dahada zorlaşıyor çoşuyor oyun Bitirdim peşine Legend'i kurdum oynuyorum.Peşine birde prince of persia üçlemesini oynadıkmı tam olur Tombraider Underworld gelene kadar takılcaz böyle artık
şu bölümü nasıl geçcem bilmiyorum yardım edebilirmisin.
Yok canım ne kusuru. Takıldığın yer olursa sor, buralardayım ben..
Orda, duvarlarda iki tane kutu var. O kutuları aşağı atman lazım. Onları aşağı attıktan sonra, kutuları koyacağın yerler var en aşağıda. Kutuları oraya koy. Sonra en altı suyla doldur. Sal çıkacak suyun üstüne. O salı, inen parmaklığın oraya çek en ucuna kadar. Sonra tüm orayı suyla doldurduğun zaman, sal çıkış kapısının önüne gelecek ce atlayıp çıkacaksın...
ben sana bi site vereyim kardeş hem rahatsızlık vermiş gibi hissetmezsin kendini hemde cvp beklemzsin böylelikle......!!!!