Şimdi Ara

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
6
Favori
19.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

Hafta içi spotçulara gelir. Bende ps3 de oynamadım alıcamda acaba bekleyip ikinci ele düşsemi diyorum. Multisi pek sarmayacagı için çabuk düşer diyorum.

Umarım cumartesi oynuyor olurum fazla geciktirmezler.
  • Çok güzel oyundu yaa ps4 de daha enfes olur.
  • Frema düşmesi olmayan oyun varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

2003'te devrim olmuş. 2013'teki devrim mi? Karar veremedim.

Definitive ve Pc Edition da tam devrim olmuş bence öncekileri için eh işte diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: :LUİ KANG:

Frema düşmesi olmayan oyun varmı ?

Hemen hemen her oyunda ufaktan olur. Killzone SF de bile olduğu oluyor.
  • Tomb Raider serisinin en iyi oyunu olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Hadi Gözümüz aydın yanlız biraz tuzlu değilmi.?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-ps4-tomb-raider-turkiye-de-ilk-sadece-bizde-one-game-center-fark-151820237/detay

Tuzlu az kalır arkadaşım spotta 200 TL oyun mu olur yahu? Zaten Aral 200-220'den satıyor oyunlar insaf.

• Arkadaşlar oyunu dijital yolla us store'dan satın alın zaten multisi güzel değil.
    Hem kolayca satar veya takaslarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Hadi Gözümüz aydın yanlız biraz tuzlu değilmi.?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-ps4-tomb-raider-turkiye-de-ilk-sadece-bizde-one-game-center-fark-151820237/detay

Bu fiyata hiç bulaşma derim önümüzdeki hafta her yerde olur daha ucuza bulursun

• Son çıkan oyunun aynısı olması çok saçma olmuş, Xbox'da oynamıştım. Almaya gerek kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keko2000

Son çıkan tomb raider gibi çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi , araya devamlı sinematik video giriyordu. Oyundan hiç keyif alamadım.1998 Tomb raider 2 den beri oynarım.Son çıkan oyun İlk defa yarıda bıraktığım tomb raiderdir.

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER

açıkcası son oyunu ben fazlasıyla sevdim. özellikle atmosfer haritası ve side missionları fazlasıyla tatmin ediciydi ama sinematik konusunda kesinlikle katılyıorum sana. hele son adamda surekli sinematik ve quik time event giriyodu.

20-25 güne kadar thief çıkmasa çıkar çıkmaz alırdım belki ama yine de definitive lara... o saç fiziği... fiyatı 100 tl civarına geldiğinde alırım büyük ihtimalle.

• O yukarıda ki oyun ile ilgili incelemeyi yapan chicago bulls'un dediklerine pek inanasım gelmedi benim.Oyunu elinde oldugunu idda eden fotoğrafı koymuş iyi hoşta,gider ben de yaparım aynısını.Bir tane mavi bluray,bir de oyunun arkalı önlü kapağı koydum mu tamam yani demem o ki ben bu oyunu ps3'te 5 kere bitirdim en az ve grafikleri ben ps3'te dahi tatmin etti.Kaldı ki bu ps4 versiyonuna baktım gerçekten baya bir değişme var,almanıza değer.Yani koskoca firma insanları mı kazıklayacak biz hd yaptık gelin alın,sonra millet alacak ama bakacaklar ki ps3'ün aynısı ? Cocuk oyuncağı değil arkadaşlar,bu tür işler.Hep bir karalama kampanyası olur böyle,oyuna haksızlık etmeyin sakın.Bundan öncesinde de ismini sayamadığım bir ton oyunada böyle dediler ama suan o oyun 1nci sırada.(gta v)Ama gel gelelim hiç oynamayanlar cıktıgı gbi alsın tereddüt etmeden,ama benim gibi ps3'te oynayıp bitirenler biraz daha bekleyebilirler veya takas yapıp alabilirler direk.Oyun gerçekten çok saran bir oyun emin olun buna.Tek tavsiyem oyunda cok araştırıcı olun,direk basıp gitmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 28 Ocak 2014; 7:54:28 >

• 2. el'e düşünce alınır ya anca bu oyun.

Mümkün değil 10 saatlik gameplaye 200 tl vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

2. el'e düşünce alınır ya anca bu oyun.

Mümkün değil 10 saatlik gameplaye 200 tl vermem.

ne kadar güzel bir oyun olsada bende aynı düşünüyorum 200tl vericeksin eee 10 saat sonra oyun bitecek hadi bakalım satmaya uğraş oyunu zararına
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

O yukarıda ki oyun ile ilgili incelemeyi yapan chicago bulls'un dediklerine pek inanasım gelmedi benim.Oyunu elinde oldugunu idda eden fotoğrafı koymuş iyi hoşta,gider ben de yaparım aynısını.Bir tane mavi bluray,bir de oyunun arkalı önlü kapağı koydum mu tamam yani demem o ki ben bu oyunu ps3'te 5 kere bitirdim en az ve grafikleri ben ps3'te dahi tatmin etti.Kaldı ki bu ps4 versiyonuna baktım gerçekten baya bir değişme var,almanıza değer.Yani koskoca firma insanları mı kazıklayacak biz hd yaptık gelin alın,sonra millet alacak ama bakacaklar ki ps3'ün aynısı ? Cocuk oyuncağı değil arkadaşlar,bu tür işler.Hep bir karalama kampanyası olur böyle,oyuna haksızlık etmeyin sakın.Bundan öncesinde de ismini sayamadığım bir ton oyunada böyle dediler ama suan o oyun 1nci sırada.(gta v)Ama gel gelelim hiç oynamayanlar cıktıgı gbi alsın tereddüt etmeden,ama benim gibi ps3'te oynayıp bitirenler biraz daha bekleyebilirler veya takas yapıp alabilirler direk.Oyun gerçekten çok saran bir oyun emin olun buna.Tek tavsiyem oyunda cok araştırıcı olun,direk basıp gitmeyin.

kesinlikle katılıyom.. o tip resim yapmak 5 dklık iş. tomb raider serisini 3 den beri oynarım. serinin en güzellerinden. ben oynayıp bitiridiğim için sadece grafik için şimdi okadar para vermen ama ikinci ele düşünce tekrar alıp oynıyacam. daha önce oynamıyanlar kesinlikle alıp oynasın pişman olamzsınız.

• PS4 olan arkadaşlar bu oyunu PSN üstünden almak istiyorum, eğer almak isteyen olursa ortak alabiliriz PM atarsanız konuşuruz.
  • Ben 150 liraya satın aldım psoyunu.com'dan yarın elimde inşallah izlenimlerimi paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Ben 150 liraya satın aldım psoyunu.com'dan yarın elimde inşallah izlenimlerimi paylaşırım.

Bende Psoyunu com dan aldim bakalim degecekmi parasina

• İnşallah değecek diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.