Şimdi Ara

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
6
Favori
19.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ps oyun dan 149 tl aldığınız tomb raider oyununa kargo sizden mi onlardan mı ....
  • Kargoyu da siz ödüyorsunuz.
  • 2. ele düşünce alırıım... Bitirip satarım..
  • Bana da ulaştı oyun işteyim hala birkaç saate yorumlarımı yazarım psoyunu hakkaten ertei gün ulaştırdı jelatinindeydi oyun teşekkürler burdan kendilerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Bana da ulaştı oyun işteyim hala birkaç saate yorumlarımı yazarım psoyunu hakkaten ertei gün ulaştırdı jelatinindeydi oyun teşekkürler burdan kendilerine.

Bende Psoyunu tsk ederim. Suan servisteyim oyun cebimde eve gidiyorum maç var ama oyuna bakicam bende yorumlarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom raider dehşet oyun olmuş en önemlisi bende hatırı sayılır bir hifi sistem var diyebilirimki ps3 de dahil ben böyle ses efektleri olan başka bir oyun görmedim bu efektleri anca sinema salonunda bir filmde alabilirsin aynı sistemde btf 4 oynuyorum onunda sesleri baya iyidir ama bu oyun bir başka grafikler desen inanılmaz iyiki ucuzlamasını beklemeden almışım ikilemde kalmıştım. Arşivimde olucak oyun.

DS4 de ışık şov yapıyor bu oyunda binbir renge bürünüyor. sesi sistemde çok açtıgımdan ds4 deki sesi pek duymuyorum ama normal tv hob lerinden oynuyana bambaşka bir ortam vericektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 29 Ocak 2014; 21:43:54 >
  • Tek kelimeyle muazzam olmuş mükemmel grafikler sıfır AA problemi müthiş akıcı ve ses efektleri harika bilmiyorum ben pc versiyonunu oynamadım ilk defa ps4 te oynuyorum diye belki bana böyle geliyor olabilir belki ama pc grafikleri bundan daha iyi olamaz bence.

• quote:

Tek kelimeyle muazzam olmuş mükemmel grafikler sıfır AA problemi müthiş akıcı ve ses efektleri harika bilmiyorum ben pc versiyonunu oynamadım ilk defa ps4 te oynuyorum diye belki bana böyle geliyor olabilir belki ama pc grafikleri bundan daha iyi olamaz bence.

Veysel sesi farkettin deilmi? inanılmaz ses efektleri var az önce ps3 de oynamış bir arkadaş geldi gördü alakası yok dedi hayran kaldı oyuna, yanlız şu bir gerçek ps4 muazzam bir cihaz ilerde dehşet oyunlar çıkacak bu oyundan belli.
  • Ses olayı mükemmel olmuş. PS3'te bitirmeme rağmen ilk kez oynuyor gibiyim. PS4'te gördüğüm en temiz grafikler. AA en üst seviyede, zerre kadar tırtıklanma yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

Tek kelimeyle muazzam olmuş mükemmel grafikler sıfır AA problemi müthiş akıcı ve ses efektleri harika bilmiyorum ben pc versiyonunu oynamadım ilk defa ps4 te oynuyorum diye belki bana böyle geliyor olabilir belki ama pc grafikleri bundan daha iyi olamaz bence.

Veysel sesi farkettin deilmi? inanılmaz ses efektleri var az önce ps3 de oynamış bir arkadaş geldi gördü alakası yok dedi hayran kaldı oyuna, yanlız şu bir gerçek ps4 muazzam bir cihaz ilerde dehşet oyunlar çıkacak bu oyundan belli.

Sesler ayrı bi olay zaten Killzone dan sonra teknik anlamda en başarılı ps4 oyunu olmuş afiyetle oynarım ben bu oyunu.

• Oyunun şu an Xbox One versiyonunu oynuyorum .İGN ile alakası yok .Xbox bolumune yazdım yorumlarımı..PS4 vers yarın oynıcam .PS4 versiyonu için sabırsızlanıyorum

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Oynamakla kalınmaz platin çakılır bu oyuna

Multiplayer giremedim giren olursa yorumlarıda alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 29 Ocak 2014; 22:55:57 >
  • quote:

Oynamakla kalınmaz platin çakılır bu oyuna

Multiplayer giremedim giren olursa yorumlarıda alalım.

Kesinlikle.

• Multiplayerine girdim uncharted tarzı hatta daha güzel grafikli ve harita dizaynlısı diyelim. beni sardı millet 49 ranklara kadar yükseldigine göre milletide sarmış verdigim paraya degdi.
  • Demek bukadar iyi bir oyun olmuş acayip merak etti şimdi.

• quote:

Multiplayerine girdim uncharted tarzı hatta daha güzel grafikli ve harita dizaynlısı diyelim. beni sardı millet 49 ranklara kadar yükseldigine göre milletide sarmış verdigim paraya degdi.

Sorma ya platinum trophy alan var oyunda ne ara aldıda platin yaptı merak ettim hiç uyumadı heralde.
  • Neden bu oyun 10 dolara yuksetme hakki yok. Sonucta ps3 için bu oyunu alanlar oldu. Bence ps3 oyununu ps4 icin cikariyorsan yukseltme hakkida verilmeliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazurat

Neden bu oyun 10 dolara yuksetme hakki yok. Sonucta ps3 için bu oyunu alanlar oldu. Bence ps3 oyununu ps4 icin cikariyorsan yukseltme hakkida verilmeliydi.

Ps3 versiyonu ile alakasi yok dostum ps4 yedi oyun aldim. Su ana kadar gordugum en iyi grafik ve ses buoyunda,
    Veysel hile olabilir bu kadar kisa surede zor yada dediğin gibi adam uyumamis

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazurat

Neden bu oyun 10 dolara yuksetme hakki yok. Sonucta ps3 için bu oyunu alanlar oldu. Bence ps3 oyununu ps4 icin cikariyorsan yukseltme hakkida verilmeliydi.

Ps3 versiyonu ile alakasi yok dostum ps4 yedi oyun aldim. Su ana kadar gordugum en iyi grafik ve ses buoyunda,
    Veysel hile olabilir bu kadar kisa surede zor yada dediğin gibi adam uyumamis

Peki oynanista grafik gibi daha gercekci olmus mu? Benide tekrar almak icin gaza getirdiniz. Birde ps3 te iken multiplayer kismini daha kötü grafik cikardigi icin satmistim ps4 te multiplayer kisminin grafigi nasil cok kalitelimi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.