Şimdi Ara

Tomb Raider Tam Çözüm Part 2 : Sen Bir Croft'sun !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yeni seri ile karşınızdayız.Sizlere rehber olması amacı ile oyunların tam çözümlerini hazırlıyoruz.Umarız işinizee yarayan,keyifli vakit geçireceğiniz bir seri olur.İlk oyunumuz Tomb Raider.Bakalım genç Lara ile birlikte silbaştan yapımda neler göreceğiz.İyi Seyirler...

http://www.youtube.com/watch?v=pxfTSvnhGRY

http://eastergamer.com/ adreslerinden izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcqwe -- 8 Mart 2013; 18:26:08 >

• Hocam "Tumb Reyder" olacak talaffuzu. Oyun zor bir oyun degil ki rehbere ihtiyac duyulsun, yine de guzel programlariniz var Youtube videoyu like yaptim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Hocam "Tumb Reyder" olacak talaffuzu. Oyun zor bir oyun degil ki rehbere ihtiyac duyulsun, yine de guzel programlariniz var Youtube videoyu like yaptim.

"Tumb Reyder" buna daha çok dikkat ederim bundan sonra.Tam çözüm yapmamızın nedeni illa oyun zor diye değil.İzlenecek güzel bir seri daha olması için.Hem yeni videolardan kimseye zarar gelmez öyle değil mi Beğeni için ise ayrıca çok teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcqwe

quote:

Hocam "Tumb Reyder" olacak talaffuzu. Oyun zor bir oyun degil ki rehbere ihtiyac duyulsun, yine de guzel programlariniz var Youtube videoyu like yaptim.

"Tumb Reyder" buna daha çok dikkat ederim bundan sonra.Tam çözüm yapmamızın nedeni illa oyun zor diye değil.İzlenecek güzel bir seri daha olması için.Hem yeni videolardan kimseye zarar gelmez öyle değil mi Beğeni için ise ayrıca çok teşekkürler...

Ukalalik gibi algilama hocam ben de surekli hatalarinizi soyluyorum gibi oluyor ama daha iyi olmasi icin sadece, baska bir niyetim kesinlikle yok. Oyunda challenge'lar var ve onlari bitirmek gercekten zor, bulmasi gerekn esyalar var bunun icin rehber yapsaniz cok iyi olabilir mesela. Aslinda incelemeleri iki kisi yapsaniz, kendi goruntuleriniz de olsa cok daha iyi olur, insanlar daha rahat iletisim kurar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zxcqwe

quote:

Ukalalik gibi algilama hocam ben de surekli hatalarinizi soyluyorum gibi oluyor ama daha iyi olmasi icin sadece, baska bir niyetim kesinlikle yok. Oyunda challenge'lar var ve onlari bitirmek gercekten zor, bulmasi gerekn esyalar var bunun icin rehber yapsaniz cok iyi olabilir mesela. Aslinda incelemeleri iki kisi yapsaniz, kendi goruntuleriniz de olsa cok daha iyi olur, insanlar daha rahat iletisim kurar.

Ben bir konuya açıklık getireyim biz kesinlikle hiçbir yoruma alınmıyoruz ya da ukalalık vs. oalrak algılamıyoruz.Sizlerin yaptığı yorumlar gerçekten bizler için çok önemli bunları öylesine yazmıyorum.Yani sakın yanlış anlamayın gelip biri bu ne lan sizden bir b.... olmaz bile dese biz devam edeceğiz bu işe yani bırakmamız imkansız.Biz bir programa başlamadan önce iyice bir araştırıyoruz insanlar en çok neyi istiyor diye ona göre yeni seriler,programlar başlatıyoruz.Bu konuda herkesle anlaşalım öncelikle :D

Şimdi diğer konuya gelirsek oyundaki tüm toplanabilir eşyaları toplama,tüm yetenek skillerini açmaya vs. çalışacağız ama tabikisuyunu çıkarmadan.Senin ve diğer arkadaşalrın yaptığı yorumlar gerçekten çok güzel eksik ve artıları görmek çok işimize yarıyor.Biz kesinlikle alınmıyoruz bunu bilin aksine mutlu oluyoruz.Birilerinin bizim için düşüncelerinin olduğu bilmek güzel şey.Son olarak yüzünüzü koyun ve iki kişi oynayın demişsiniz.Malesef genelde ben oynuyorum bazı nedenlerden dolayı ama hepimizin bir arada olduğu programlarda yok değil.Yüzünüzü koyun fikrine gelince de bir kesim koy bir kesim koyma diyor o konuda son kararı henüz vermiş değiliz.

Uzun oldu kusura bakmayın görüşlerinizi ve fikirlerinizi esirgemeyin lütfen.

• Tomb Raider'da macera kaldığı yerden devam ediyor.İkinci part ile olaylar iyice açılmaya başlıyor.Maceranın devamını sakın kaçırmayın.

http://www.youtube.com/watch?v=96rOXDsAzZY&feature=youtu.be

http://eastergamer.com/ adreslerinden izleyebilirsiniz.İyi Seyirler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.