Şimdi Ara

Tomb Raider Underworld'ün yeni ekran görüntülerive bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC, PS3, PS2, Wii ve Xbox 360 platformları için hazırlanan ve 2008'nin ortalarında piyasaya sürülmesi planlanan oyunun ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz. Underworld, Tomb Raider Legend'ın kaldığı noktadan hikayeyi devam ettirecek ve geliştirilmiş grafiklere sahip olacak
    Kaynakve resimler için
    http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13229

• bence tom rideri birazdaha yaşlı göstermelilerdi amaoyun grafikleri gayet güzel
  • grafikler ne çok iyi nede kotu bence

ama lara için oynanır bu oyun
  • bana ps2 ye çıkması saçma geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: soytarii

bana ps2 ye çıkması saçma geliyor

Hocam senin bilgisayarı iki kişi mi kullanıyor yoksa. Mesaj atıyorsun, sonra hiç birşey olmamış gibi cevap yazıyorsun

TR: Underworld acaip güzel yeniliklerle geliyor. Süper modellenmiş Lara, çevre grafiklerine verilen önem, zorlaştırılmış bulmacalar falan tam eski TR fanatiklerini sevindirecek türden özellikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: soytarii

bana ps2 ye çıkması saçma geliyor

Hocam senin bilgisayarı iki kişi mi kullanıyor yoksa. Mesaj atıyorsun, sonra hiç birşey olmamış gibi cevap yazıyorsun

TR: Underworld acaip güzel yeniliklerle geliyor. Süper modellenmiş Lara, çevre grafiklerine verilen önem, zorlaştırılmış bulmacalar falan tam eski TR fanatiklerini sevindirecek türden özellikler.

konuyu ben açtım ve ben dışarı çıktım arkdaşa ilgilen mesini söyledim o cevap yamamış

• E hadi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eşşeğe altın semer vursan da, cell+rsx taksan da eşşek yine eşşek... ea, ubisoft bunlar koca eşşekler hemde...

takla atarken lara nın saçına bakın. çok iyi bir hobi jöle reklamı olabilir.
  • uncharted den daha iyi bir grafik geliyor bence oyun cok güzel olacak gibi birazda oynanışa yüklenseler süper bir oyun cıkabilir
  • ii espiri
  • uncharted dan daha iyi grafik fln gelmiyor
    grafikler ps2 den bozma
    üstelik videolarda iğrenç bir saç fiziği(?) olduğunu görebilirsiniz
    ama tabi ki tuzaklarıyla kendini oynatabilir grafikten çok bişe beklemeyin
  • bence gt5 dende iyi grafikle geliyor gibi
  • tomb raider serilerini severek oynayan biri olarak çamurdan olsada oynarım
  • En son Legend ve Anniversary i bitirdim, bayılıyorum Tomb Raider oyunlarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 3 Şubat 2008; 2:26:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.