Şimdi Ara

Tommy Hilfiger TH1790871 - Fiyat Yanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
3.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Donanımhaber söndürmüş gidiyoruz
  • unalcelebi kullanıcısına yanıt
    Örneğin biraz markafoni takip edilirse
    60-80 tl gibi miktardaki çeklerle gerçekten güzel saatler alınabilir.son orient kampanyasında arkadaşa 205 liraya otomatik orient disk modelini aldık mesela.açıkçası tommy saatleri daybuyday 99 tlye sattığında dahi almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye uzerine siparis iptal edilmis olup, casio f91 ve casio databank alinmistir. Ilginize tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: SwedeSpeed

Bu tür dandik saatlerin replikasını yapmakla uğraşmazlar. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz %100 orjinal.

Bende böyle TH , Armani , Diesel vb. saat alanlara "oyuncak lan o" deyip küçümser sözlerle aşağılar , burunlarından getirirdim. Sonra gönlümü Armani bir saate kaptırdım ama almaya korkuyorum. Çevremde alırsam beni rezil rüsva edecek hatta dayak atacak adamlar var , "o kadar sözden sonra gittin Armani saat aldın ha hayvan herif seni kesin sindiremedin bizdekileri ondan dalga geçiyordun" gibi sözlerden korktuğum için alamıyorum ama resimlerine bakmaktan da vazgeçemiyorum.

Saat hangisi hocam çok merak ettim? :)

AR2457

Tommy Hilfiger TH1790871 - Fiyat Yanıyor

Tommy Hilfiger TH1790871 - Fiyat Yanıyor

Bence döviz düşene kadar saat işini ertele, hem o sırada para biriktirirsin. Ben 2015'i bekliyorum

• @SwedeSpeed

Model fena değil hocam da 39 mm. bana küçük gelir , fiyatı da bunun 2000$ civarı. Benim Armani 500 lira falan.
  • quote:

Bu tür dandik saatlerin replikasını yapmakla uğraşmazlar. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz %100 orjinal.

hocam siz saatten anlayan birine benziyosunuz, piyasada replikası olan saati almak daha tehlikeli değil mi? benim samimi bir arkadaşımın arkadaşında breitling var annesi hediye almış çocuk saatin faturasını yanında gezdiriyor milleti replika olmadığına inandırmak için (milletin ağzı torba değil ki büzesiniz)

zaten saat takmayı çok fazla seven biri değilim, aksesuar niyetine yazlık bir kaç tane fason üretim NB aldım (NB saat üretmiyor diye biliyorum), en kaliteli saatim swatch o da hediye geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

quote:

hocam siz saatten anlayan birine benziyosunuz, piyasada replikası olan saati almak daha tehlikeli değil mi? benim samimi bir arkadaşımın arkadaşında breitling var annesi hediye almış çocuk saatin faturasını yanında gezdiriyor milleti replika olmadığına inandırmak için (milletin ağzı torba değil ki büzesiniz)

zaten saat takmayı çok fazla seven biri değilim, aksesuar niyetine yazlık bir kaç tane fason üretim NB aldım (NB saat üretmiyor diye biliyorum), en kaliteli saatim swatch o da hediye geldi

Alıntıları Göster
    +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwedeSpeed -- 2 Ocak 2014; 12:34:07 >

• Giyim markalarının saatleri dandik falan deil.Gayette guzel saatler var ki armani saat bicok orj. isvicre saatiyle ayni fiyat ve kalitede. Almak istemiyosanız bari sacmalayin.

• quote:

quote:

Zamanında çakma ürün satmış ve Türkiye' de satılan & satılmayan pek çok orjinal ürüne de sahip olmuş biri olarak şunu söyleyeyim,

pahalı markaların kitlesi bellidir şahsen hublot bir saat taksam, replika veya orjinal zaten bunun değerini bilen kaç kişi görebilirim ki etrafında 100 kişiden belki de biri,

Sözün kısası, pahalı ürünler bol kazananlar içindir, çakma ürünler ise biraz kaba olacak ama -çakma taklitçi insanlar- için insan kazandığıyla ve elinde olanlar ile mutlu olmalı,

Bu arada Pulsar gibi bir marka var iken böyle abidik gubidik 5-10 dolar etmeyen giyim markası saatlerini almayın, saat dediğimiz şey 1 dolara da var milyon dolara da fiyatını markasına paralel kalitesi belirler; yapımında kullanılan malzemeler.

Giyim ve saat markası olarak önerebileceğim tek marka LV olur, (başka markalarda var lakin LV her ürününde belli bir kaliteyi barındırıyor)

Not: Tommy Hilfiger'in gömlek ve takım elbise kalitesi + prestiji en üst seviyelere yakın, dünyada bilinen ve çok satan markalara kıyasla öneririm.

• bende hem giyim hem saat markası olarak Dieseli öneririm
  • ürün bugün tekrar stoğa girdi ancak fiyat artışı ile girdi.

http://www.modasaat.com//urun/tommy-hilfiger-th1790871-erkek-kol-saati_132348.aspx#.UsVqZtJdXV9

(benim ürün henüz kargoya verilmedi, gönderseler bari)
  • quote:

ürün bugün tekrar stoğa girdi ancak fiyat artışı ile girdi.

http://www.modasaat.com//urun/tommy-hilfiger-th1790871-erkek-kol-saati_132348.aspx#.UsVqZtJdXV9

Arkadaşım bu başlığı görünce senden , bende de saat merakı var araştırayım dedim. Şans eseri aynı saatin siyahını buldum .Açıkçası daha çok hoşuma gidince dayanamadım aldım hemde 275 TL den Ancak nasıl bir hızlı gönderi anlayamadım. Normalde 1 günde gönderilmesi lazım ,bekliyoruz. Fiyatıda arttırmışlar .Siteye mesajda attım sesde yok. Yarın ürün iptal derlerse şaşırmam Nedense siteyi gözüm pek tutmadı ,saati elime almadan inanamıycam.

http://www.modasaat.com/urun/tommy-hilfiger-th1790870-erkek-kol-saati_132347.aspx?CatId=1356#.UsXZX_RdWyU

Bizim sitede pek iyi haberler yok .Allah sonumuzu hayır etsin

http://forum.donanimhaber.com/m_68357681/f_//tm.htm#86001863

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolutions -- 2 Ocak 2014; 23:51:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

quote:

ürün bugün tekrar stoğa girdi ancak fiyat artışı ile girdi.

Arkadaşım bu başlığı görünce senden , bende de saat merakı var araştırayım dedim. Şans eseri aynı saatin siyahını buldum .Açıkçası daha çok hoşuma gidince dayanamadım aldım hemde 275 TL den Ancak nasıl bir hızlı gönderi anlayamadım. Normalde 1 günde gönderilmesi lazım ,bekliyoruz. Fiyatıda arttırmışlar .Siteye mesajda attım sesde yok. Yarın ürün iptal derlerse şaşırmam Nedense siteyi gözüm pek tutmadı ,saati elime almadan inanamıycam.

http://www.modasaat.com/urun/tommy-hilfiger-th1790870-erkek-kol-saati_132347.aspx?CatId=1356#.UsXZX_RdWyU

Bizim sitede pek iyi haberler yok .Allah sonumuzu hayır etsin

http://forum.donanimhaber.com/m_68357681/f_//tm.htm#86001863

Hocam bosverin elbet gonderirler. Ben bugun canli destekten yardim almak istedim de konusmanin ortasinda unutup sayfadan komple ciktim :) pc yi kapattiktan sonra aklima geldi. Cok gec cvp yaziyodu farketmemisim konustugumu

• bencede giyim markalrının saatlerini tavsiye etmem..

en önemlisi sakın banka firmalarından kasko yaptırmayın...

ömrünüzü yerler.. herkes işini yapsın..
  • Bende bugün siteyi aradım . Tam profesyonel bir çağrı sistemleri yok ancak konuştum bayan samimi şekilde ilgilendi. Ürünün zaten stoklarında olduğunu yanlız yılbaşı sebebi ile şuan kargo çıkaramadıklarını , Pazartesi ürünün kargolanacağını ilettiler. Umarım öyle olur çünkü saatin normal fiyatı normale döndü
  • quote:

Bende bugün siteyi aradım . Tam profesyonel bir çağrı sistemleri yok ancak konuştum bayan samimi şekilde ilgilendi. Ürünün zaten stoklarında olduğunu yanlız yılbaşı sebebi ile şuan kargo çıkaramadıklarını , Pazartesi ürünün kargolanacağını ilettiler. Umarım öyle olur çünkü saatin normal fiyatı normale döndü

Hocam benim ürün bugün kargoya verildi olarak görünüyor. Sizde durum nedir?
  • Ben bugun ürünü aldım. Bence %99 replika !!! Size tavsiyem ürünü kargocunun yanında açın , krono ve takvim tuslarına basın .Normalde bunların normal şekilde hareket etmesi lazım. Ancak saatte bu tuslara basına hiçbirsey olmuyor , ibreler sadece ufak ufak hareket ediyor. Bu seviyede saatlerde kesinlikle boyle sey olmaz . Ayrıca bu tuslara basında yelkovan falan hareket ediyor , saçmalık. Böyle bir durum varsa kargo şirketine tutanak tutturun ürünü teslim almayın ! Müşteri hizmetlerini aradım teli açmıyorlar.
  • quote:

Ben bugun ürünü aldım. Bence %99 replika !!! Size tavsiyem ürünü kargocunun yanında açın , krono ve takvim tuslarına basın .Normalde bunların normal şekilde hareket etmesi lazım. Ancak saatte bu tuslara basına hiçbirsey olmuyor , ibreler sadece ufak ufak hareket ediyor. Bu seviyede saatlerde kesinlikle boyle sey olmaz . Ayrıca bu tuslara basında yelkovan falan hareket ediyor , saçmalık. Böyle bir durum varsa kargo şirketine tutanak tutturun ürünü teslim almayın ! Müşteri hizmetlerini aradım teli açmıyorlar.

Hocam benim aldığım ürünün orjinalini konyalisaat te denedim o yüzden biliyorum, şöyle de bir şey var siparişi verdiğim günden beri inceliyorum, 239TL'den ben sipariş verdim, 389TL ye çıktı, dün 481TL idi gündüz, akşam baktığımda 438TL olmuştu, şuan mesajı yazarken fiyatı 388TL

ürün şuan kuryeye verilmiş ancak arayıp bayiden teslim almak istediğimi söyleyeceğim.

• arkadaşlar ürün kesinlikle orjinal

@revolutions ile whatsapp tan uzun bir konuşma geçmişimiz oldu, ben ürünü bayide de incelediğim için biliyordum yandaki tuşların işlevini ve nasıl çalıştığını (500-600TL değerindeki bir casio,seiko vs saatler ile kıyaslanamayacak kadar adi bir saat) ancak daha önce de belirttiğim gibi, kaliteli saat istesem saat alırdım, ben gösterişli bir aksesuar aldım.

benim ürün ile ilgili problemim şu oldu, gelen saatin pili bitmiş, konyalısaat e götürdüm ve pil değişimi istedim, değiştirecek elemanlarının orada olmadığını söylediler yarın gitmem gerekiyor tekrar, bende tekrar git gel yapmamak için siteye mail gönderdim, saatin değişimini talep ettim. bakalım neler olacak

• Bende netteki saatin vidolarını izleyince saatten emin oldum. Bende bir sıkıntı yok çok şükür.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.