Şimdi Ara

Tommy Hilfiger TH1790871 - Fiyat Yanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
3.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

arkadaşlar ürün kesinlikle orjinal

@revolutions ile whatsapp tan uzun bir konuşma geçmişimiz oldu, ben ürünü bayide de incelediğim için biliyordum yandaki tuşların işlevini ve nasıl çalıştığını (500-600TL değerindeki bir casio,seiko vs saatler ile kıyaslanamayacak kadar adi bir saat) ancak daha önce de belirttiğim gibi, kaliteli saat istesem saat alırdım, ben gösterişli bir aksesuar aldım.

benim ürün ile ilgili problemim şu oldu, gelen saatin pili bitmiş, konyalısaat e götürdüm ve pil değişimi istedim, değiştirecek elemanlarının orada olmadığını söylediler yarın gitmem gerekiyor tekrar, bende tekrar git gel yapmamak için siteye mail gönderdim, saatin değişimini talep ettim. bakalım neler olacak

Arkadaşım saat kalitesiz bir saat değil üstelik aldığın fiyata daha iyisini alma imkanın yok.Saatin içinde ki göstergeler sol tarafta ki gün,sağ tarafta ki ayın kaçı olduğunu,alt tarafta ki ise 2. bir analog saat yerine geçiyor.Yanda ki tuşların işlevi senin ayarlama rahatlığın bakımından yarım atıyor bu da gayet kullanışlı bir işlev olmuş.Yani o göstergelerin işlevi kronometre veya saniye göstergesi değil ki devamlı dönsün

• İstanbul bilişim'de daha uygun fiyatı sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailvolkan

İstanbul bilişim'de daha uygun fiyatı sanki.

hocam ben ürünü 239TL ye aldım, şuan için daha uygun almak sanıyorum ki mümkün değil

site fiyatlara zam yaptı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.